Author Topic: Hotel Spletni simbol II.  (Read 89678 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
Re: Hotel Spletni simbol II.
« Reply #15 on: February 22, 2007, 12:33:24 AM »

V primeru,da nisi tegale razumel:dokazuješ,da lahko brez neta pa vendar
pravkar si na netu. ;D

Tole se meni bere kot Rudi Carell show...  ;D ;D ;D

nekak se mu približujem  ;D
A ni z njim nekaj narobe al kako...sem že malo pozabila kaj se
z Rudijem dogaja.Vem pa,da so bile neke senzacionalne novice.

Bilokacijo bi rada obvladala pa ne gre  ;D

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #16 on: February 22, 2007, 02:13:18 PM »
no,se mi je zdelo,da sem brala nekaj podobnega.
Kot se spomnim je blo tudi doma zelo hudo...al pa jaz tole karneki  ;D
n ekak vem,da sem,ko sem prebrala obvestilo,verjetno o smrti in še nečim
rekla:'pa tako vesel obraz je kazal javnosti'

Naj počiva v miru.Kakorkoli že.

Hvala za podatek.

Kakšen čudovit dan.So hotelske žaluzije spuščlene ali dvignjene.
Da ne bi preproge obledele  ::) ??? :-\ ;D

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #17 on: February 22, 2007, 07:45:44 PM »
Ja,ktero mesto mi boš ponudil?  :'(
[/quote]

Anima, po moje je bilo že zapisano, da si ti kandidatka za predsednico sindikata.
Jaz sem ZA.
« Last Edit: February 22, 2007, 08:30:59 PM by cvetka »

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: February 22, 2007, 08:52:12 PM »
Ja,ktero mesto mi boš ponudil?  :'(

Anima, po moje je bilo že zapisano, da si ti kandidatka za predsednico sindikata.
Jaz sem ZA.
[/quote]

ojej,take odgovornosti ne sprejemam.

Nekak k srcu mi je prirastla misel,da se grem razvedrilni program, oz.EPP :D
Torej,najlepša hvala.

Predsednik sindikata >:( ??? 8) ::) :) :'(

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #19 on: February 23, 2007, 09:12:33 AM »

Predsednik sindikata >:( ??? 8) ::) :) :'(
[/quote]

Jaz tudi mislim, da tega delovnega mesta g. Portir ne bo razpisal, ker se boji upora ;D Sicer pa tudi pravi, da za tako visoko letece pozicije nima donacij :D

Portir, a se zacnem pripravljat? Moram malo povadit: do, re, mi faaa, so, laaa, ti, doooooooo :o  Samo da ne bos rekel, naj vadim, medtem ko polnim sampone in mila, pa kocine pobiram, ker bodo potem stranke poznale ves moj repertoar ;D ;D ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #20 on: February 23, 2007, 02:16:11 PM »
Sem mislil, da smo to temo o predsednistvu sindikata ze obdelali.  Preprosto nikjer drugje kot tu v nasem hotelu ne vlada pravica islandskih sindikatov, s klavzulo izplacila  v naturalijah. Seveda pa se najprej postavlja vprasanje kaksne so zahteve delavcev, ki bi jih moral sindikat resevati.  Glede na to, da vas vecina vsak dan na baru pri Heleni sedi, menim, da bi sindikat rabila midva s Hisnikom.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #21 on: February 23, 2007, 02:18:39 PM »
Jaz tudi mislim, da tega delovnega mesta g. Portir ne bo razpisal, ker se boji upora ;D Sicer pa tudi pravi, da za tako visoko letece pozicije nima donacij :D

Portir, a se zacnem pripravljat? Moram malo povadit: do, re, mi faaa, so, laaa, ti, doooooooo :o  Samo da ne bos rekel, naj vadim, medtem ko polnim sampone in mila, pa kocine pobiram, ker bodo potem stranke poznale ves moj repertoar ;D ;D ;D

Kot sem napisal ze predhodno. Sindikalni predsednik ni delovno mesto, to je prostovoljno, lahko temu tudi reces humanitarno delo.  Ob tem tudi sprasujem kaj je nehumanega v nasem hotelu?  In res bi rad odgovor.

Me veseli, da vadis, ob cemer upam, da bo hitro na voljo tudi video posnetek.  V zameno dobis sliko zaledenele reke ;D.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #22 on: February 23, 2007, 03:57:55 PM »

Kot sem napisal ze predhodno. Sindikalni predsednik ni delovno mesto, to je prostovoljno, lahko temu tudi reces humanitarno delo.  Ob tem tudi sprasujem kaj je nehumanega v nasem hotelu?  In res bi rad odgovor.

Me veseli, da vadis, ob cemer upam, da bo hitro na voljo tudi video posnetek.  V zameno dobis sliko zaledenele reke ;D.

Andres

Tarifna postavka plačil mene zelo moti... se ne morem strinjat z naturalno menjavo... zato rabim predsednico sindikata. :-[

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #23 on: February 23, 2007, 04:14:48 PM »
Tarifna postavka plačil mene zelo moti... se ne morem strinjat z naturalno menjavo... zato rabim predsednico sindikata. :-[

S tem se pa kar čim prej sprijazni cvetka, ker tu pa ni trte mrte in ti niti predsednik sindikata ne more pomagat.  ;D
Mene bolj skrbi, da letos ni bilo 13. plače  ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #24 on: February 23, 2007, 06:17:06 PM »

S tem se pa kar čim prej sprijazni cvetka, ker tu pa ni trte mrte in ti niti predsednik sindikata ne more pomagat.  ;D

Regina, ali se strinjas, da bomo v primeru uspešnega dela prejeli osebno oceno v +, ki pomeni  več plačila - torej več dela; po moje rabimo sindikalno osebo.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: February 23, 2007, 06:35:04 PM »
tolk čvekanja,jaz pa še vedno ne vem če je prekvalifikacija
na delovno mesto EPP programerja,odobrena. >:( ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #26 on: February 23, 2007, 06:52:34 PM »

Regina, ali se strinjas, da bomo v primeru uspešnega dela prejeli osebno oceno v +, ki pomeni  več plačila - torej več dela; po moje rabimo sindikalno osebo.

Ne vem no. Meni se zdi, da se vedno manj plačuje, pa vedno več dela. >:(
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #27 on: February 23, 2007, 07:02:00 PM »

Ne vem no. Meni se zdi, da se vedno manj plačuje, pa vedno več dela. >:(

predno sprejmem delo- kako pa kaj bolniska??? Ce ze 13. place ni, lahko na regres kar pozabim? Al kaku?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #28 on: February 23, 2007, 08:05:29 PM »

Se neimenovana predsednica sindikata ti v tem primeru nebi mogla pomagati, saj taksna so pravila, ki jih je dolocil Hisnik. Se pa ti lahko odobri izbira izplacevalca, kar ni proti moralnim pravilom in tudi ne proti pravilom statuta hotela.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #29 on: February 23, 2007, 08:08:47 PM »

predno sprejmem delo- kako pa kaj bolniska??? Ce ze 13. place ni, lahko na regres kar pozabim? Al kaku?

13. placa je v obliki zurke kjer si lahko postrezes kar sama kjer koli v hotelu. Mnoge bodo tega seveda vesele. Kar zadeva bolniske imas pravico biti doma dva dni na mesec, torej enako kot doloca islandska sindikalna pogodba. Kdo pravi, da tu ni sindikata??
Regres se izplacuje pred dopustom, saj iz prakse je znano, da so nasi usluzbenci po dopustu izkurjeni. ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858