Author Topic: Hotel Spletni simbol II.  (Read 89705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Hotel Spletni simbol II.
« Reply #45 on: February 25, 2007, 11:49:07 PM »
Apemaya.

Izlete ureja  naš kuhar Laomin, nikoli pa še ni izrazil želje po organizaciji v severne kraje.  Hmm. Spet vse na portirju visi?
Prav si ugotovila. Nekako sem res povezan z Islandijo in iz tega razloga sem v zadnjem mesecu naredil čez 1000 km po tej državi. No, lahko bi več, a bo  glede na mojo mladost priložnosti še več.

Tvoj portir.  Andres
« Last Edit: February 26, 2007, 12:03:08 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #46 on: February 26, 2007, 02:56:00 PM »

No, v tem času se je moj dopust iztekel. Občasno sem pošpegal kaj se dogaja tu in kajpak opazil  da je Anima dala odpoved kot pomočnica kuharja, tako, da ne preostane nam drugega kot napisati nov razpis za njeno delovno mesto. Ravno tako je razpisano mesto DJ-a saj Popotnik nam letos še ni nobene skladbe dostavil. Še manj besede v obliki posta.  Hmmm. :(

Helena hvala za bodrilne besede, a vendarle se tudi jaz na vas zanesem. Opazil sem celo, da miši niso plesale, ko mačke ni bilo doma.  Slk iz dopusta je preveč zato jih ne bom limal semle, za razliko pa sem jih dal v album. Morda se pa le dogovorimo za sindikalni izlet.
http://www.putfile.com/andres08/images/86571

Vaš portir: Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #47 on: February 26, 2007, 03:54:49 PM »
Misi pac niso plesale, ker so prevec navezane na macko ;) Pa se lune in razne tranzite, pa sanje in nenavadne dogodke moramo upostevati. Pa karte smo obrnili in ugotovili, da brez g. Portirja ne gre. ;)

Islandija-hmmm, a ni mrzlo tam? Si na fotkah bolj malo oblecen? Osebno sem bolj za juzne kraje, npr. arabske dezele- bi rada spet jedla cous cous.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #48 on: February 26, 2007, 04:54:17 PM »
Cous cous sem celo v eni islandski trgovin videl. Tudi arabske restavracije so tako daleč na severu.   
Oblečen sem pač po potrebi, saj ni bilo mrzlo, razen v višinah kjer je tudi najbolj zasneženo. 

Sicer pa opažam, da tudi brez portirja gre, ker on ne obvlada sanj, astrologije, vedeževanja ipd.

Andres
« Last Edit: February 26, 2007, 05:11:00 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #49 on: February 27, 2007, 08:42:23 AM »
A, tukaj se pa motiš. Brez portirja pa ne gre.  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #50 on: February 27, 2007, 06:55:28 PM »
Sicer pa opažam, da tudi brez portirja gre, ker on ne obvlada sanj, astrologije, vedeževanja ipd.

Andres

glede tega sva pa ze dva ;D
kakorkoli ze, opazila sem, da prevladuje zenska populacija, pa rabimo kaksnega moskega ;) In sori- spet visi vse na tebi :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #51 on: February 27, 2007, 07:32:05 PM »
To lahko vzamem kot kompliment ali pa kot znak, d forum ne gre ravno dobro.  Hmm.  Apemaya. Resnično je tu več ženske populacije, čeprav statisika kaže da niti ni tako hudo. Vendar statisika bere pofile uporabnikov, zato, če ženska  v profilu spola ne izpolni se nadalje vidi, da razlika le ni tako pretirana. ;D.

Sicer pa ne vem kako bo z naslednjimi izplačili. Personal hotela se je precej razširil, laomin, Tar mar in ostali moški kot vidim niti po plačo nočejo priti, temu pa sledi, da moram resnično sam deliti vse naturalno plačilne dolgove.

No, če sem iskren do sedaj osebno k meni še nobena ni prišla po plačo, kar je seveda  dobro za bilanco hotela.

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #52 on: March 01, 2007, 06:28:01 PM »
To lahko vzamem kot kompliment ali pa kot znak, d forum ne gre ravno dobro.  Hmm.  Apemaya. Resnično je tu več ženske populacije, čeprav statisika kaže da niti ni tako hudo. Vendar statisika bere pofile uporabnikov, zato, če ženska  v profilu spola ne izpolni se nadalje vidi, da razlika le ni tako pretirana. ;D.

No, če sem iskren do sedaj osebno k meni še nobena ni prišla po plačo, kar je seveda  dobro za bilanco hotela.

Ah, lepo te prosim g. Portir, ne tako crno gledat >:( Misljeno je bilo kot kompliment ;)

Glede drugega odstavka- moras dati malo vec na to, da razumemo kaj je vsteto v placi- pokojnina, zdravstveno, bolniska, regres...Potem bodo pa vsi zeleli osebno prevzet placo.  ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #53 on: March 04, 2007, 10:10:41 PM »
Kaj je sedaj to????

Jaz ne morem hoditi na sestanke, ker se pripravljam na avdicijo, vi pa nic ne delate in tudi ne debatirate o pomembnih stavreh, ki zadevajo hotel???

Mah, se bom kar sama postavila na mesto direktoice in naredila RED!!! >:(

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #54 on: March 04, 2007, 10:55:53 PM »
Pravzaprav mi postaja všeč, da na avdicije hodiš. To namreč lahko pomeni, a bi pela v hoelskem salonu ob boke naše striptizete Jane.  Sicer pa je po novem odprto tudi delovno mesto pomočnice kuharja in seveda DJ-a.  Morda bi prevzela slednje, sa pojemo kot veš že sedaj in ti je potemtakem glasba pisana na dušo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #55 on: March 07, 2007, 03:25:48 PM »
No, repertoar za danes: Soncek je, in ti si skustrana :D, Smisel zivljenja je lezanje na plazi, z mozgani na off in civavo na strazi :D, za bolj romanticne pa: Tih dezeven dan ;D

Sorci- naslovov pa ne vem, ampak vazno, da jih znam zapet, a ne 8)

Mah samo, da slisim kaksno besedo pa se ze spomnim na kaksno pesem

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #56 on: March 07, 2007, 03:46:17 PM »
Slšim, da imaš resnično posluh ;D.  Kljub temu bi bilo sčasoma lepo tudi videti video posnetek tvojega nastopa v hotelu. Kajpak sem te dodal tudi na seznam uslužbencev, ki ga lepim tu spodaj.  Glede na tvojo funkcijo menim, da Heleni nebi bilo odveč, če namiks kakšen jajčni koktejl.  Iz svežih jajc se ve.

Andres

18 Apemaya-pevka hotela SS. Zabavni program division.
17Azra-Čistilka
16 Luxory-Erotični maser
15 Tejka-Čistilka
14 Selena-Psihologinja
13 Jane-Striptizeta
12 Darja-Maserka
11 PROSTO DELOVNO MESTO-DJ hotela Spletni simbol
10 Helena-Barsko delo-mešanje koktejlov
9 PROSTO DELOVNO MESTO-Kuhinjska pomočnica
8 Tea-Sobarica
7 Laomin-Kuhar
6 Tar_Mar-hotelski Cvetličar
5 Regina.-Portirjeva osebna negovalka
4 Travica-Perica in likarica
3 Tar_Mar-Hotelski cvetličar
2 Hišnik-Hišnik, se ve
1 Andres-Portir
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #57 on: March 07, 2007, 08:06:00 PM »
Hm Portir, ja kje je pa Anima?  Na borzi?  :o :-\

Helena.

Anima je dala odpoved, tako da je njeno delovno mesto pomočnice kuharja že od zadnjič razpisano. Čakamo torej na novo Animo.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #58 on: March 07, 2007, 08:24:40 PM »
Hm Portir, ja kje je pa Anima?  Na borzi?  :o :-\

Helena.

Anima je dala odpoved, tako da je njeno delovno mesto pomočnice kuharja že od zadnjič razpisano. Čakamo torej na novo Animo.

Andres

Jaz pa vem, da bi se Anima dobro držala kot zdravilka v hotelu - ali smem to predlagati, saj dober hotel potrebuje tudi tako delovno mesto. lp
« Last Edit: March 07, 2007, 09:56:19 PM by Andres »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #59 on: March 07, 2007, 10:01:17 PM »
Tudi jaz ne dvomim v to, vendar se takoj postavlja vprašanje kdo bo opravljal tista manj hvaležna dela, saj hotelskega osebja se drži nek moto hitrega napredovanja.  Potemtakem ni čudno, če v pravem hotelu čistijo po večini Bosanke.   No, vsaj dušo imajo čisto, ker delajo..  ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858