Mislim, da je prišel čas, da odpremo temo kot na starem forumu in sicer o dosežkih Slavka Gorenca z vedo Biokibernetika, ko jo je poimenoval in nadalje v sorazmerju Nikole Tesle, ki bi nam mora biti znan, kljub bližini o njem večina ne ve veliko. Prepričan sem, da bi nam med drugim naš član Ivan lahko ponudil več kot množica ostalih.
Naj samo opomnim, da sem lani na Ebay naročil Teslin sheald ali kako se že imenuje, ki se ga je dobilo v njihovi podtrgovini imenovani Ebay lifetechnology. Kot vem so ga teden dni po naročilu tudi prepovedali, zakaj mi ni ravno jasno.

Vse v redu, vendar pred kratkim sem imel obisk. Oseba je bila relativno senzibilna in v roko sem ji na čutenje porinil Teslin shield. Rekla je, da čuti nekaj energetskega znotra tega. Tuidi prav. Nadalje sem ji v roko dal še biolaser Slavka Gorenca
www.ati-e-import.si No, oseba je rekla,da čuti nenavadno močno toploto in od njega se nekako ni mogla ločiti.
Sem pa našel zanimivo stran
http://www.astrolook.com/magazin/doc/110.shtml ki kratko in jednato opisuje Teslino šolanje in nadalje dosežke. Moje mišljenje stremi proti smeri da se vsak toliko časa med nas reinkarnira nek vesoljček, ki mu je vse logično, ne sme pa biti znamenit, saj s svojimi idejami lahko do temljev zamaje svetovno gospodarstvo v obliki kakršno poznamo danes. To oboje je delal Tesla in Slavko Gorenc čeravno drugi smeri mu verjamem nekako tudi sledi. Iz slednjega množica v Sloveniji tudi norca brije, le ti pa so bržkone nezreli kakršne koli diskusije, ki jo nudi uradno šolstvo in ustaljena znanost ter s tem dosežki, ki normalno eden za drugim bazirajo na denarju.
Preberite si del novinarskega zapisa.
Andres
- Zasto on nije ostavio teoriju koja bi konacno objasnila svemir?
Teoriju nije ostavio, jer je zeleo da samo oni ljudi ciji je nacin misljenja identican njegovom razumeju sta je on hteo da saposti covecanstvu. "Radim za buducnost", govorio je, "i savremenici me nece razumeti, ali jednoga dana prevladace naucni zakoni prirode cije sam tajne otkrio i sve ce se izmeniti, kao dlanom o dlan, sve ce se promeniti. Nastupice nova era covecanske mudrosti, cije ce glavne odlike biti razumevanje vremena, otkrice izvora beskrajne energije i oblikovanje materije po volji naucnika. Ljudska svest pomerice granice zivota i bice moguce razgovarati sa dusama umrlih odvojenim od tela. Ova saznanja dodatno ce pomeriti nase shvatanje o razlici zivota i smrti". Jer, kako kaze Tesla, prema saznanju engleskih fizicara Kruksa i Olivera Lodza, dusa je emanacija elektriciteta i u trenutku smrti izrucuje se energija jednaka masi od jedanaest do dvadeset pet grama, koja se gubi na vagi, trenutno. Dusa je elektricna pojava koja se moze kontrolisati i cije se sve reakcije mogu predvideti. Jer, covek je automat kosmickih sila.
- Verujete li Vi Tesli u svim njegovim zakljuccima?
Tesla je bio vizionar. On je jasnim vidom, nepoznatim obicnom coveku uspevao da razume sta je sustina prirodnog zakona i da ga odredi matematicki. Potom je pristupao razumevanju fizickog, tj. gradio je model koji bi u prostoru i vremenu demonstrirao ono sto je on imao u umu.
- U cemu je buducnost Tesline nauke?
U konzervaciji zivotnog sistema bez vremenskog ogranicenja. Svaki covek treba da bude u stanju da se u toku samo jednog svog zivota, potpuno razvije kao duhovno bice. Teslina nauka, potpuno suprtona od relativisticke teorije Anstajna i kvantne mehanike Nilsa Bora, omogucava da se desi cudo moderne tehnologije i naucnog misljenja � voljno biranje predmeta koji ce nastajati iz energetskog sloja etarskih pojava. Drugim recima, moc preobrazaja materije je u pravom odnosu vremena i prostora koji moraju da se odrede i prema ljudskoj dusi. Nema fizike bez dusevnosti i duhovnosti, kao sto nema ni coveka bez elektricnih dogadjaja koje je Tesla tako dobro poznavao. Citav zivot coveka je samo elektricni tok, kaze Tesla, a njegova dusevnost � to je svetlost.