Author Topic: 1 HISA - Jaz  (Read 90819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sunnshine26

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: 1 HISA - Jaz
« Reply #15 on: March 11, 2007, 06:26:49 PM »
Dajte še mene in moj izgled malo opisat, da vidimo:) ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #16 on: March 11, 2007, 09:15:05 PM »
Hmmmmmm, da vidimo kaj imamo  ;)
Rekla bi, da si zelo ziva, klepetas 100/h  ;D imas zelo dober smisel za ljudi - komunikacija, tvoj AC malo pomirja tvojo zivo naravo Dvojcka. Bi rekla, da si precej zracna - fluidna. Druzabna, ne maras rutine, fizicnega dela.
Tvoje misli so hitre, z lahkoto se izrazas, lahko te zanima vec stvari hkrati. Pomemben ti je pogovor z ljubljeno osebo- svojo ljubezen 'ubesedis'
Po zunanjem videzu bi rekla, da si bolj svetle polti, visoka, suha. Obcutek imam, da imas kodraste lase. Tip Nicole Kidman  ::) uf ne vem zakaj imam tak obcutek.
In kaj je pravilno?  8)
Lp  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #17 on: March 11, 2007, 09:17:11 PM »
In se v kitajskem letu Opice si  ;D ja, norcije ti niso tuje. Zabavljac  :D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline sunnshine26

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #18 on: March 12, 2007, 08:47:45 AM »
Živjo Azra,

Zadela si skoraj vse, sam komunikacije nimam vedno zelo lahkotne , predvsem ce se pustim zjeziti, drugace pa. Sem visoka, suha, svetlejse polti, valoviti lasje. Drzi! Ful me preseneča kaj vse se da ugotovit iz karte. a to si gledala samo iz ascendenta in njegovih aspektov, ali se kaj drugega? ful hvala za odgovor.... :P

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #19 on: March 12, 2007, 11:04:41 PM »
Sem gledala celotno karto, najbolj pa osebne planete. Se orientiram po tem, ceprav dobim nek obcutek za osebo, ki da piko na i. Vcasih tudi intuicija (seveda) spodnese. Mi je pa vedno v izziv  :D
Me veseli, ce kaj ugotovim.  ::)
lp

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #20 on: March 13, 2007, 12:13:43 PM »
Azra,

bi hotela še kaj reči o moji zunanjosti...nekaj me je že Helena uspešno "določila", mislim, da ti ne bo težko ;D

lp, Taja :D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #21 on: March 14, 2007, 12:04:15 AM »
Me nekaj zanima: ce ima oseba asc na zadnjih stopinjah, je mozno da izgledajo bolj kot naslednje znamenje?
Bi pri zenskem horoskopu lahko Luna bolj "potegnila" kot sonce? Namrec, opazam (pri dolocenih primerih), da bi lahko imela vecji vpliv, ali pa npr tudi stil oblacenja pri zenskah (Luna).
Grace Kelly je imela Luno v Ribah, ki je sicer bila skorpion plus asc skorpiona. Vsekakor pa deluje nezno in milo (Riba)

Torej, Taja  :)
tudi pri tebi imam obcutek, da si svetlolasa. Bogata levja griva-z bakrenimi in zlatimi odbleski (Lev). mocne kosti in misice, a vitka. Opazna, skladno oblecena. Imas izrazite oci, polne barve, modre ali rjave....
Zunanjost ti pomeni dosti, druzabna, magnetna, pikolovska in natancna. Dobra govornica, a ne povrsna (kljub Luni)
Oblacis se v svetle barve, ce se ne, ti pa pasejo. In zive.

uf, danes mi nekako pesa energija za opisovanje  :-\
me pa predvsem zanima moj prvi odstavek. Kaj menite?
Lp

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: March 14, 2007, 07:40:18 AM »
Seveda je možno.

Pomaga tudi, da pogledamo nekaj progresij. Prav zanimivo je namreč, kako delujejo. No za primer npr. sem imela v prejšnjih 2,5 letih luno preko kozoroga in moram ugotovit, da sem se zelo postarala, hihi

No zdaj je v vodnarju in že stopinjo prej sem čutila, da moram zaboga dat tud kakšno kremco na obraz za zrelo kožo  ;D Da ne govorim, da sem vse stare cunje pometala stran
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: March 14, 2007, 09:39:38 AM »
Moja progresivna luna je v ribah, sem res precej drugačna glede na mojo vodnarsko luno.
Tale ribja luna je precej muhasta. :o

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #24 on: March 14, 2007, 09:51:43 AM »
Ja res  ;D

Ženske smo bolj lune, pa če to hočemo ali ne.
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #25 on: March 14, 2007, 01:10:04 PM »
Azra,

bo kar držalo, kar si napisala. Sem narvno svetlolasa, sicer z živo rdeče pobarvanimi lasmi; imam močne kosti in mišice ( jaz pravim, da imam zateglo meso ;D, ne špehnato ). Oči so običajno res prvi kar opazijo na meni ( poleg rdečih las ), ker so glede na mojo svetlo polt ( in pegasto ) izrazito temne ( temno rjave ). Da sem čista, urejeno oblečena ( barve...) mi je seveda pomembno...družabna....vse kar si napisala, drži. Oblačim pa se praviloma v temne z dodatkom živih ( izrazite barve )barv- ne pašejo mi in ne maram pastelnih barv.... Dobra si Azra, ni kaj ;D Hvala :D

Običajno, če je npr. planet ( tudi ASC ) na zadnji stopinji nekega znamenja, ga dosti astrologov šteje pod naslednje znamenje.

Lepo te pozdravljam, Azra in vse na forumu in uživajte v pomladi! ;D

Taja

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #26 on: March 14, 2007, 06:43:11 PM »
No, da ne bi jaz začela jamrat ....  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #27 on: March 14, 2007, 07:25:46 PM »
Moja progresivna luna je v ribah, sem res precej drugačna glede na mojo vodnarsko luno.
Tale ribja luna je precej muhasta. :o

Moja progresirana Luna je v Škorpijonu...eks.oponira natalno Luno, v Biku  >:(

Spremembe ja,spremembe ne.Pustimo raje vse,kot je bilo in smo navajeni  >:(

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #28 on: March 14, 2007, 10:45:50 PM »
Seveda je možno.

Pomaga tudi, da pogledamo nekaj progresij. Prav zanimivo je namreč, kako delujejo. No za primer npr. sem imela v prejšnjih 2,5 letih luno preko kozoroga in moram ugotovit, da sem se zelo postarala, hihi

No zdaj je v vodnarju in že stopinjo prej sem čutila, da moram zaboga dat tud kakšno kremco na obraz za zrelo kožo  ;D Da ne govorim, da sem vse stare cunje pometala stran

To je pa resnicno zanimivo spremljati, ce seveda obvladas, tako kot ti, Tea.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #29 on: March 14, 2007, 10:50:36 PM »
Azra,

bo kar držalo, kar si napisala. Sem narvno svetlolasa, sicer z živo rdeče pobarvanimi lasmi; imam močne kosti in mišice ( jaz pravim, da imam zateglo meso ;D, ne špehnato ). Oči so običajno res prvi kar opazijo na meni ( poleg rdečih las ), ker so glede na mojo svetlo polt ( in pegasto ) izrazito temne ( temno rjave ). Da sem čista, urejeno oblečena ( barve...) mi je seveda pomembno...družabna....vse kar si napisala, drži. Oblačim pa se praviloma v temne z dodatkom živih ( izrazite barve )barv- ne pašejo mi in ne maram pastelnih barv.... Dobra si Azra, ni kaj ;D Hvala :D

Običajno, če je npr. planet ( tudi ASC ) na zadnji stopinji nekega znamenja, ga dosti astrologov šteje pod naslednje znamenje.

Lepo te pozdravljam, Azra in vse na forumu in uživajte v pomladi! ;D

Taja

Mi je v veselje, Taja ce kaj ugotovim. Te stvari se moram bolj "prestudirati" je zelo zanimivo in navdihujoce  ::) pri opisih se dostikrat obrnem na svoj instinkt, nekako kot bi bolj zacutila. Zanimivo to glede videza. Vcasih se s kom pogovarjam po telefonu in ga ne poznam, a si ga predstavljam tocno takega kot potem v resnici je  :o ali pa sklepam kaj bi lahko bil po horoskopu  :P ta je sicer malo kruta, saj se lahko takoj ustejes. Je pa zanimivo  ;D
Glede ugotoavljanja znamenja pa je tako verjetno deformacija nas vseh, ki smo na forumu  ;D