Author Topic: 1 HISA - Jaz  (Read 90964 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: 1 HISA - Jaz
« Reply #60 on: May 11, 2007, 05:03:39 PM »

Evo, super bi bila za drogo preprodajat in sicer novodobno, sintetično (Uran) ;D ;D  (mal heca...)

:D  :D  :D Tole me je pa v tak smeh spravilo! Res hvala, če ne drugega si mi polepšala dan  ;).
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #61 on: May 12, 2007, 08:51:23 AM »
 :D :D Tole je pa še mene nasmejalo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #62 on: May 15, 2007, 11:57:41 PM »
Zanimiva tema, ni kaj. Moram reči, da poznam kar nekaj rakov in kar večina (če ne kar vsi) izgledajo mlajši kot v resnici so. Meni dajo tam okoli 20 let (nekateri tudi 18), jih imam pa 26. Saj čez 50 let bom sigurno vesela tega, sedaj pa je bolj odvisno od tega, kdo mi to reče.  ;) Moram pa priznati, da za raka niti nisem tako zelo občutljiva in muhasta (kot recimo kakšna moja kolegica).
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #63 on: May 16, 2007, 09:17:41 AM »
Pikica, zaradi mojega mladostnega videza sem se jaz zamislila šele, ko me je v oš mojega otroka nov varnostnik dobesedno nadrl kam grem v čevljih :o. Otroci se morajo namreč pred vstopom preobuti v copate ;D :D.
No ja in enkrat se je zataknilo pri nakupu šampanjca, ko so zahtevali osebni dokument... :D
Aja pa nisem rakica... ;)
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #64 on: May 16, 2007, 09:53:43 AM »
Hehe Tejka, mene so enkrat vprašali za koga kupujem cigarete, sem rekla za očka, ker sem mislila, da je hec. Na koncu sem morala dokazovat, da jih imam 25 haha.

No pa baje mam nekaj v raku, samo ne vem kaj  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #65 on: May 16, 2007, 03:37:38 PM »
@Tejka: ups, tole pa je grozno, čeprav na nek način tudi simpatično. :D

@Helena: Aha, potem je pa moj ascendent kriv. Se oproščam za napako.
Moja astro karta:

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #66 on: May 16, 2007, 07:57:25 PM »
V tistem trenutku ne vem kdo je bil bolj šokiran, jaz zaradi nadiranja ali varnostnik, ko je slišal moj odgovor; da grem po otroka...  :D Zdaj se pa dogodku samo še veselo smejim ;)
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #67 on: May 17, 2007, 10:04:21 PM »
Včeraj se mi je porodilo eno vprašanje. Kaj pa tisti, ki umrejo in jih potem oživijo.......a bi zaradi tega morali imeti novo natalno karto?
Moja astro karta:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #68 on: May 18, 2007, 02:10:17 AM »
Po moje pa imajo že v osnovni karti zapisan težek aspekt, ki kaže na smrtno nevarnost.  Ta se potem zgodi, torej klinično umrejo in nato oživijo nakar se njihovo poslanstvo nadaljuje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #69 on: May 20, 2007, 09:47:06 AM »
Mladostni ali celo dolgo otroški izgled dajeta Dvojčka in ne Rak.
Torej Ascendent v znamenju Dvojčkov ali pa Merkur v 1. hiši, sploh če je zelo blizu Ascendenta ne glede na Ascendentno znamenje. Včasih videz pomladi vladar ascendenta, ki je v znamenju Dvojčkov ali egzakten aspekt Ascendenta z Merkurjem ali egzakten aspekt Merkurja s planetom v 1. hiši.
Dejansko starost včasih malce zamegli tudi neptunski ascendent predvsem v tem smislu, da nikakor pri osebi ne moreš ugotoviti, koliko let bi lahko imela.

Skratka.... kombinacij je mnogo...

Jz imam merkurja v 1.hiši in je v konjukciji z soncem.Res imam zelo mladosten videz ,pa tudi obnašanje je bolj nagajivo...mi večkrat na otročje potegne... :)

Kaj pa ascedent kozorog??Sem nekje prebrala,da tudi ljudje z ascedentom v kozorogu zgledajo mlajši kot v resnici so..Posebaj v zrelih letih ,nekak ne pokažejo svojih let...

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: May 23, 2007, 09:16:24 AM »

Kaj pa ascedent kozorog??Sem nekje prebrala,da tudi ljudje z ascedentom v kozorogu zgledajo mlajši kot v resnici so..Posebaj v zrelih letih ,nekak ne pokažejo svojih let...

;DJa, ja, pri ASC v kozorogu ali saturnu v prvi hiši je tko, v mladih letih precej zreli in starejši izgled, z leti pa se to spremeni kot vino, vedno mlajši in boljši.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #71 on: May 23, 2007, 01:06:16 PM »
Glede na to, da sem kozoroginja po ascendentu (in saturn v I.hiši), moram priznati, da je z leti odpadla tista huda strogost, nedostopnost, skratka tisti zid, ki me je ločeval do drugih se počasi ruši.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #72 on: May 24, 2007, 09:53:58 PM »
Kaj pa bi rekli za poudarjeno devico ali ASC devico - glede na to, da je merkurjevka - ali tudi daje mlajši oz. mladostnejši videz?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #73 on: May 24, 2007, 11:04:09 PM »
To bo sigurno držalo, kar si napisala Helena...sama npr.takoj opazim detajle ( npr. če barve niso usklajene, da ne govorimo o kakšnih vonjavah..vendar tu mislim, da ima velik vpliv moj stelij v tehtnici ) in da je vse čisto. Sicer pa sama poznam kar nekaj ljudi, ki so device ali po ASC device in vsi delujejo dosti mlajše kot so v resnici. :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #74 on: May 25, 2007, 06:54:52 AM »
Če je izrazita Devica in seveda tudi vladar podpira to energijo, potem vsekakor manjša postava, drobčkane kosti, nežna konstitucija, prsti so elegantni in drobni /zelo lepo oblikovane roke/, tudi pri moških in posebne geste z njimi, ko se predstavljajo. Torej govor in geste skupaj, izrazita je tudi mimika.
Značilno zanje je, da si že ob prvem kontaktu zapomnijo človeka, ki jim je bil predstavljen. Pravzaprav posnamejo na svojo kaseto v umu. Ponavadi pri Devicah zasledimo žalosne /melanholične/ oči.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif