Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna karta članov foruma

<< < (38/70) > >>

Azra:

--- Quote from: Tejka on October 12, 2009, 01:20:02 PM ---Madoniš. No ja učimo se učimo :)

--- End quote ---

Tejka, ti imas toliko veselja in zelje za znanje astrologije, bi bilo morda najboljse, da gres v astroloski tecaj in potem preko prispevkov porocas o napredku ...
Vcasih se s pretiranimi vpr lahko samo zmedemo.
Lp
 ang:

Tejka:
Bi z veseljem, pa trenutno žal ne gre. Zato pa tečnarim z vprašanji, ki mi skačejo po glavi, ko študiram karte  ;)

Tejka:
Sem danes odprla svojo progresirano karto. Tako za hec, ker o progresijah še ne vem kaj dosti. V oko mi je padla zabasana 9. hiša. Venera, Mars, Merkur, Sonce, Kiron :o Očitno je res skrajni čas, da se zbrcam k učenju ;D
Progresirani Saturn pa se je premaknil v 1. Res ne vem kaj sem prejšnjič gledala (verjetno tranzitnega, ki mi je takoj po premiku v 3. snel rožnata očalca in pokazal kdo je v resnici moj bratec :-\)
No takole nekako zgleda moja progresirana karta danes

Zdaj grem pa matematiko ven zvlečt hahaha ;D

Tea:
Sama jemljem sekunadrne progresie bolj kot notranjo dinamiko.

Tranzit je tisti ki sproži zadevo. Kajti tranzit je dejstvo /usoda/ Progresija je naš noranji duševni razvoj in je pogojen z izbirami in odločitvami.

Progresija je prepoznavanje sveta z stališča svoje lastne "notranje optike" če hočeš. Torej je to le tvoje mnenje ... ali misel o tem kdo in kaj si.........in kaj so drugi v tvojem življenju.

Tejka:
Super razlaga Tea. Štekam. Vse je v natalni, samo je treba zadevo prebrat in naštudirat, tukaj se pa meni fejst zatika. Se trenutno ubadam z mojima 4. in 2. hišama, ker je pač to tisto kar me trenutno najbolj teži, pa ne pridem prav daleč. Pravzaprav ne pridem nikamor, če smo odkriti ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version