Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Progresivna karta članov foruma
Tea:
--- Quote from: Tejka on January 20, 2010, 10:15:44 AM ---Super razlaga Tea. Štekam. Vse je v natalni, samo je treba zadevo prebrat in naštudirat, tukaj se pa meni fejst zatika. Se trenutno ubadam z mojima 4. in 2. hišama, ker je pač to tisto kar me trenutno najbolj teži, pa ne pridem prav daleč. Pravzaprav ne pridem nikamor, če smo odkriti ;D
--- End quote ---
No potem se boš lahko pridružila na tečaju interpretacije, ki bo v kratkem organiziran na gorenjskem :D
Tejka:
--- Quote from: Tea on January 20, 2010, 12:38:51 PM ---
--- Quote from: Tejka on January 20, 2010, 10:15:44 AM ---Super razlaga Tea. Štekam. Vse je v natalni, samo je treba zadevo prebrat in naštudirat, tukaj se pa meni fejst zatika. Se trenutno ubadam z mojima 4. in 2. hišama, ker je pač to tisto kar me trenutno najbolj teži, pa ne pridem prav daleč. Pravzaprav ne pridem nikamor, če smo odkriti ;D
--- End quote ---
No potem se boš lahko pridružila na tečaju interpretacije, ki bo v kratkem organiziran na gorenjskem :D
--- End quote ---
Pridem in bo zneslo, če mi je le namenjeno :)
cvetka:
--- Quote from: Tea on January 20, 2010, 12:38:51 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
jaz se prijavljam že sedajle, ang:
Tea:
Super punce ....... :-*
tia13:
hm vidim da se je meni kar par planetov aktiviralo v progresijah oz . P saturn konj saturn,P pluton konj pluton,P jupiter konj jupiter.neptunpa še kakšno stopinjo pa bo tudi delal konj z mojim natalnim neptunom,aja pa uran se mu kar pridruži kmalu,vau vidim da mi ne dogaja kar tako so se mi ativiralistvari za podelat al kako ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version