Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna karta članov foruma

<< < (16/70) > >>

Tea:
To je res Sončk kar praviš. Čista resnica.

Res pa je tudi to, da smo astrologijo dobili v roke kot inštrument, s katerim si delo presneto olajšamo. Torej zodiak je časovna ura in z njim so včasih merili in določali čas /Saturn - kronos bog časa/.
Astrologija nam odpira vrata na področju kjer so dobre pozicije in nas opozarja na to, kdaj naj počakamo s kakšno zadevo, kjer so vrata še zaprta in se je treba še kaj naučiti.

Ti dam primer:

Ko gremo k zdravniku nam določi diagnozo, potem pa predpiše še zdravila. Presneto se držimo predpisanih ur, ko jemljemo antibiotike. Pri tem pa je pomembna tudi vera v zdravje in to, da bomo ozdraveli.

Pri astrologiji je pa isto: astrolog določi diagnozo: torej kaj nas v določenem času čaka. Predpiše tudi zdravilo: kdaj kaj delati in kdaj počivati, da bomo iskoristili potenciale in talente in zase v razvojnem smislu naredili največ kar v danih trenutkih lahko.

sonck:
 :) Seveda Tea, to razumem kar si napisala...tako si tudi lahko pomagamo, vsekakor.

Ampak, ti dam tudi jaz en primer, pa nič slabega ne mislim, da ne bo pomote. ;)

Če jaz rečem svojemu Mihu, ti veš kaj, midva se pa ne moreva poročiti naslednje leto, ker so zelo slabi tranziti in progresije v naslednjem letu in nekaj let naprej...me bo samo nekam poslal  ;D.
Jaz pravim, da je že tako prav, da se ob takih tranziti poročiva...že tako more biti, jaz si drugače ne znam raložiti. Zaročila sva se že 12.06.2006 in že v maju mesecu sva nekako vedela, da se bova poročila, ker bo naslednje leto, do konca meseca marca 2007 končano najino stanovanje/ hiška, ki ga kupujeva.
Tako zelo preprosto se nama je zdelo, da poroka k temu dogodku paše in da ga bova zaznamovala tudi s poroko...
Mogoče bi bila poroka prestavljena...to pa verjetno samo če zanosim ali kaj podobnega, da bi potem poroko prestavila za nekaj časa...

Tea:
Glej Sončk ... bognedaj da bi posegala v tvoje odločitve. Tako kot boš naredila, tako bo tudi prav.  ;D

sonck:
 :-* saj vem, da mi hočeš samo dobro.
Ampak a veš, kljub temu, da sem si želea malo pomoči pri izbiri datuma in kljub temu, da mi je nekaj astrologov pomagalo...potem iz tega pride tak datum, ki naj ne bi bil najboljši.
Potem lahko rečem samo to...da tako pač mora bit...višje sile pač...usoda...ali kako bi lahko temu še rekli.
Saj je še nekaj časa do takrat...mogoče pa zanosim...bom pustila to višjim sila, da to uredijo tako, da bo na koncu vse v najlepšem redu  ;) :D

Hvala Tea  :-*

Lunca:

--- Quote from: sonck on November 22, 2006, 03:25:24 PM ---
Potem lahko rečem samo to...da tako pač mora bit...višje sile pač...usoda...ali kako bi lahko temu še rekli.
Saj je še nekaj časa do takrat...mogoče pa zanosim...bom pustila to višjim sila, da to uredijo tako, da bo na koncu vse v najlepšem redu  ;) :D

Vidiš Sončk, Tea ti je lepo napisala primerjavo med zdravnikovo in astrologovo diagnozo. Seveda ima človek sam svojo svobodno voljo, kar je tudi prav. Jaz osebno verjamem v vnaprejšnjo določenost, zato se kaj dosti več ne sekiram kaj bo.
Vse se zgodi z določenim namenom in tudi tvoj odnos z Mihom je potreben, da se oba nekaj naučita iz tega odnosa. Vsaka veza pa drži samo toliko časa, dokler se lahko od drugega učimo. Potem gremo svojo pot.

Ti, kadar ne veš kaj storit, se prepusti in pusti naj uni gor spedenajo, kajti tudi astrologija ni nič drugega kot BOŽJI NAČRT.
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version