Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK
Andres:
--- Quote from: Lunca on September 19, 2007, 12:55:14 PM ---
--- Quote from: Tea on September 14, 2007, 06:50:11 AM ---
Lunca, ker se bliža moj rojstni dan, sem prilepila mojo solarno karto. Mi lahko kaj poveš, prosim?
--- End quote ---
Tea gledam hkrati tranzite in solar. Od 15.9. do 15.12 bo še precej čutit vpliv neptuna ekzaktno na ASC. Neptun je po solarju v 7 hiši, zato bi lahko precej idealizirala nekoga.
Oktobra izkoristi vse dobre aspekte za posel, kajti tranzitni jupiter v konjukciji z venero v deseti hiši od 11.10 do 22.10.
Takoj zatem od 22.10 jupiter v sesktilu z ASC, vladar uran, ki je v sedmi hiši, precej prinaša dobrega v javnost ali partnertvo, kar si boš izbrala.
Januarja bo boš imela luno v sekstilu z venero po primarnih direkcijah, zato si lahko razlagaš to kakor želiš, vendar čustveno fajn aspekt.
Po solarcu mi je v oči padel lep trigon urana (osma) in sonca (4 hiša). Je možnost, da se nenadoma pokaže premik oz. zasuk glede doma, selitev, mogoče povezava glede partnerstva. Istočasno je uran v trigonu z marsom, to pomeni dvojni trigon na sonce. Plani se bodo lažje, skoraj na brzino odvrteli, bodo pa povezani z domom oz. nekim denarjem od drugih. Trigon urana in marsa je lepo razviden tudi iz natalne karte, zato bi se lahko precej dobro sukalo okrog tvojega otroka ali nove ljubezni???
V solarni karti je precej široka konjukcija jupitra in plutona, kar prinaša v hiši hobijev, ljubezni, otrok precej več, kot želiš.
Precej ugoden čas je tudi marec 2008 (trigon urana na merkurja),luna v trigonu s soncem po direkcijah.
Se obeta kakšna poroka pri tvojih otrocih?
Luna v hiši denarja je v sekstilu z marsom, samo nekaj živčkov bo še šlo, ker je luna v opoziciji z uranom, vendar izid bo dober.
--- End quote ---
Predvideval sem, da je ta tem verjetno po nesreči zapostavljana. Tako sem veliko tega prebral na novo in sedaj ko je končano tudi leto 2008 lahko vsi ki Teo poznamo, priznamo da ji je glede na njene dogodke Lunca prav lepo napovedala. Veliko tega se je uresničila, le da selitve ni bilo v lanskem letu, vendar se barka lahko pojmuje kot drugi dom. In na slednji je Tea preživela kar dobršen del poletja.
Andres
Tea:
Ja, res zanimivo, kako se je moj solarni horoskop resnično pokazal in izkazal, seveda pa tudi Lunca, ki ga je interpretirala.
Ogromno sem bila na poti, kar govori Merkur v 3, organizirala delavnice in tečaje, kar tudi govori Merkur v 3, pa seveda v trigonu na Neptuna so bile to tudi morske vožnje. Ne nazadnje sem šla tudi sama na izobraževanje.
Dobili smo prirastek v družino, seveda pa sem se tudi poročila. Ni kaj .... res je bilo pestro in uspešno.
Še enkrat hvala Lunca
Lunca:
--- Quote from: Tea on January 05, 2009, 06:36:56 AM ---Ja, res zanimivo, kako se je moj solarni horoskop resnično pokazal in izkazal, seveda pa tudi Lunca, ki ga je interpretirala.
Ogromno sem bila na poti, kar govori Merkur v 3, organizirala delavnice in tečaje, kar tudi govori Merkur v 3, pa seveda v trigonu na Neptuna so bile to tudi morske vožnje. Ne nazadnje sem šla tudi sama na izobraževanje.
Dobili smo prirastek v družino, seveda pa sem se tudi poročila. Ni kaj .... res je bilo pestro in uspešno.
Še enkrat hvala Lunca
--- End quote ---
:) Haloo Tea, prav res sem vesela, da so se ti stvari zasukale v željeno smer. To kar sem gledala v karti, imam občutek, da je vse bolj stvar prebliskov, intuicije, nekaj kar se mi je utrnilo, bolj kot znanje samo. Tranzit neptuna čez luno, ki je precej blizu ASC , v trigonu z natalnim neptunom in zdaj ta trigon zaživi, mogoče daje take energije, da včasih enostavno kar zaznam, oz. zelo dobro čutim ljudi. ;)
Tea:
Tole je pa moj solarec do novembra 2009
Lunca:
--- Quote from: Tea on January 06, 2009, 07:40:35 AM ---
Tole je pa moj solarec do novembra 2009
--- End quote ---
Izredno dobro zasedena tretja hiša, hiša komunikacij, učenja, posredovanje znanja drugim, uživanje pri tem, kajti luna je zelo dobro aspektiran.
Precej poudarka v vezi z domom. Precej boš uspešna pri pridobivanju materialnih dobrin in seveda hkrati tudi lastne vrednosti prav v vezi z astrologijo, oz. stvarmi, ki jih opravljaš rada. Precej uspešna boš okrog 11.1.09 in tja do marca. Pozorna bodi na kvadrat med saturnom in venero, pazi na blokade v komunikaciji (solar), sam tranzit med tema dvema dvema bo precej aktiven od 16.3 do 14.4.09.
Sva na vezi in bova čekirali tvoje izkušnje. Sigurna sem, da precej dobro poznaš energije, zato verjamem, da jim boš kos. ;)
.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version