Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK
Tea:
Le pogumno. Saj zato so te sobe tukaj, da se kaj naučimo
Princes:
Sem na momente prav antitalent za tehniko. Sem se namučila z lepljenjem solarne karte za leto 09/10. Jo imam v podpisu.
Tea, a bi hotela pokukat :) Ali je po tvojem realna možnost selitve oz. novega doma?
Tea:
Aloha Princeska
Sem malo pokukala in po solarcu bi bile res lepe možnosti za selitev.
1. solarno sonce ti pade v 3 hišo /3 hiša pa v 4 hišo/
2. solarna luna je na 4° - v enoti 7 ti naredi lep trigon na sonce /nekje dec.jan.feb./
3. na solarnem Ac imaš Urana, ki bo v tranzitnem dogajanju v sekstilu dotikal Merkurja /oktober, januar/, solarni Merkur imaš v 4 hiši!
4. Solarna Venera in Mars imaš sicer v solarni prvi hiši, vendar padeta v 3 hišo
Tako da kazalcev je kar nekaj. Ampak vseeno preštudiraj še malo tranzitno in progresivno karto. Ponavadi p luna kar dosti pove.
Ko sem naredila še lunino letno premikanje, pa ravno tako pride izpostavljn oktober, januar in februar mesec.
Tako da potrjuje solarca.
Lep dan ti želim :-*
Princes:
--- Quote from: Tea on May 21, 2009, 07:27:45 AM ---Aloha Princeska
2. solarna luna je na 4° - v enoti 7 ti naredi lep trigon na sonce /nekje dec.jan.feb./
3. na solarnem Ac imaš Urana, ki bo v tranzitnem dogajanju v sekstilu dotikal Merkurja /oktober, januar/, solarni Merkur imaš v 4 hiši!
4. Solarna Venera in Mars imaš sicer v solarni prvi hiši, vendar padeta v 3 hišo
Tako da kazalcev je kar nekaj. Ampak vseeno preštudiraj še malo tranzitno in progresivno karto. Ponavadi p luna kar dosti pove.
Ko sem naredila še lunino letno premikanje, pa ravno tako pride izpostavljn oktober, januar in februar mesec.
--- End quote ---
Draga Tea, od srca hvala.
Hotela sem tvojo potrditev. Primerjala sem pozicije izpred toliko let, ko sem se selila. Progresirana Luna stopa v Raka v kratkem.
:-* :-* :-*
Tea:
--- Quote from: Princes on May 21, 2009, 08:09:56 AM ---
--- Quote from: Tea on May 21, 2009, 07:27:45 AM ---Aloha Princeska
--- End quote ---
Draga Tea, od srca hvala.
Hotela sem tvojo potrditev. Primerjala sem pozicije izpred toliko let, ko sem se selila. Progresirana Luna stopa v Raka v kratkem.
:-* :-* :-*
--- End quote ---
Prosim in vedno dobrodošla
Ja lunca v Raku :P super
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version