Andres
se strinjam s tabo, vse kar pišeš se dogaja, mislim da se v ljudeh bolj in bolj prebuja zavest, da je potrebno živali, pa kakršnekoli vrste že so, zaščititi.
Navsezadnje tudi ljudi, saj ponekod se dogajajo take grozote, da se ne da z besedami opisati.
Jaz osebno tudi poročil po TV ne prenesem več, saj poročajo le še o streljanju, pa ubijanju, pa mrtvih... pa te grozljive slike.
Sem pa, nikakor po naključju, ker teh ni, ravno danes govorila z gospo, ki mi je v razgovoru dejala, da so kiti in njihova ohranitev za zemljo življenjskega pomena, ker so edina živalska vrsta, ki v svojih celicah nosijo spominski zapis cele človeške evolucije, so na izredno visokem nivoju zavesti, ki se sinhronizira z višjimi nivoji zavesti in pomaga tudi k napredku in dvigu zavesti na zemlji.
Mene so tako kiti kot delfini že od nekdaj privlačili, kaj več od tega se z njimi nisem ubadala.
Je pa izredno zanimivo, da se mi v angelskih kartah zase že več kot eno leto pojavlja angel in karta povezanosti in zaščite živali, ki je do danes zjutraj nisem mogla spraviti v noben svoj kontekst, saj imam npr. do mačk paničen strah pa mi še ni uspelo ugotoviti zakaj, ostalih živali se sicer ne bojim, prav stikov z njimi pa tudi ne iščem zavestno.
Mislim, da sem skozi meditacijo danes zjutraj in to tematiko tule nekako našla odgovor, kakšna je moja povezanost z živalmi oz. način kako jim lahko pomagam.
Če imaš čas in voljo se nam zvečer pridruži, ker vem, da si izredno intuitiven in me zanima tvoja izkušnja tega kar bomo počeli.