Hvala Princes

Tudi jaz imam zelo lepe spomine na tisti vikend in tudi tebe. Upam, da se spet kdaj srečamo.
Saj nimam kakih hudih zlorab za seboj v tem življenju, hvala Bogu. Sem si pa za to življenje zadala nalogo čiščenja travm po ženski liniji mojih prednic (kot je menda zapisano v moji karti) in če bi še fizično doživela to, kar občasno pride na plano v obliki zgodb, spominov, neplaniranih regresij, ne bi preživela.
Sicer pa imam še en izziv, kot verjetno marsikdo tu na forumu, jasnočutnost, ki je dokler tega ne spoznaš in ne znaš kontrolirati označena kot pretirana občutljivost in že kot otrok se slej ko prej zapreš, ker si prevečkrat ranjen. In to seveda velja tudi za spolnost, da se ne oddaljim popolnoma od teme

. In potem še izkušnja zapuščenosti takoj po rojstvu, kar se tudi številnim zgodi (carski rezi, otrok ali mama na intenzivni negi,...) čemur obvezno sledi občutek nesprejetosti, nevrednosti,... in se seveda odraža tudi v postelji in povsod drugje.
In prav imaš Princes če deluješ iz srca je to bližnjica do rešitve in tega se učim. Več kot 30 let sem živela izven srca in skoraj izven telesa (je bilo varneje), le v glavi, zdaj pa prihajam nazaj.
Ko je že vse v tej temi, pa še nekaj: Kezele nam je dejal, da planeti, ki so v hiši, katera sledi hiši s soncem, kažejo kakšen je prvi vtis, ki ga dobijo ljudje o tebi. In Princes dobro si me začutila: prvi je saturn (zadržanost), sledi luna (nežnost, (pre)občutljivost - intuicija...) za njo pa mars (Kezele: gori vatra). Mislim, da bi to lahko veljalo tudi za spolnost. Le čez saturna se je treba prebiti, osvoboditi luno iz primeža obeh in nato izživeti še marsa (so vsi v dvojčku, oz raku po zahodni astrologiji), tako da požara ne bo, verjetno.

Spet teorija

se bom potrudila, da neham.
Darchi