Author Topic: Biokibernetika  (Read 35601 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Biokibernetika
« on: March 23, 2007, 10:18:45 AM »
Mislim, da smo se nekajkrat Biokibernetike že dotaknili, nikoli pa nič bolj globalnega, kot le to, da je idejni oče Slavko Gorenc.  Znano mi je, da veliko o tem ve tudi naš član Ivan in vesel bom, če bo tudi on kaj priseval v tej temi. 
O čem govori Biokibernetika? Preprosto gre o  slabših in boljših lokacijah kjer koli na svetu. Torej v katerem koli stanovanju, v kateri koli šoli, vrtcu, trgovini, pisarni parku.  In te lokacije, ki jih je Slavko Gorenc poimenoval smrtni žarki (SŽ) in življenski žarki (ŽŽ)  brez dvoma delajo preglavice v življenjih, pa naj si bo to na kakršnem koli nivoju.

Seveda pa  lahko vsakdo od vas opazi sprembe v življenju ob selitvi, menjavi službe, menjavi partnerja, dolgotrajnem zadrževanju na istih mestih ++. Vse to so dejstva, ki kažejo na to, da je vaš bio sistem padel, ali pa je šel gor, torej padli ste, ali napredovali. Odvisno pač kje in s kom se zadržujete. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Re: Biokibernetika
« Reply #1 on: March 26, 2007, 09:19:39 PM »
Morda velja na tem mestu poudariti, da tudi sperma igra pri ženskah posebno vlogo.  Torej. Že pred mnogimi leti sem bral, da sperma v ženskem telesu naredi posebno strukturo in se tako zadržuje tam tudi do več let. To kajpak je neka vzhodna filozofija.  BK meritve kažejo na te, da se ženska ki ne občuje s kondomom (četudi zaščitena) lahko naleze bete, torej negativnega od moškega, le to pa se nadalje zadržuje v njej.  To kajpak velja samo če je beta moški, oziroma če sta beta, torej slabšega zdravja, ali na poti v bolezen oba.  Če je moški denimo alfa, torej sorazmerno zdrav, je tudi njegova sperma alfa in s to bržkone svojo beta ženo tudi zdravi. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: March 26, 2007, 11:01:32 PM »
No, Andres, jaz se ti vsekakor zahvaljujem, da si našel v mojem stanovanju Alfa /življenjski/ žarke. Na lastni koži sem imela tudi priložnost občutiti, kako hitro se nalezeš Beta in kako si hitro dovzeten za te vplive.

Bom pazila. Nakita ne nosim več, pas čimmanj, bom pa kupila nove kavbojske, te mi namreč brez pasu padajo dol. Hm, nekaj bo treba narediti tudi z modrčki s kostjo - pač nositi take brez.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #3 on: March 27, 2007, 03:24:09 AM »
Tea. Na žalost v premnogih primerih Biokibernetika funkcionira tako, da jo človek ozavesti komaj ko mu je najtežje. Do takrat velja da se je izogiba kot hudič križa, ter je posledično vsaka besede o tem zaman.  Ker Biokibernetika  deluje na preprečevanju najtežjega-najslabšega in ker ne nudi cekinov, žurk, veselja, se kajpak mnogi od le te oddaljijo.  Nenazadnje je Slavko Gorenc napisal ogromno člankov, mnogi pa so šli mimo in se po 14. letih sprašujejo kaj Biokibernetika pravzaprav je.

Andres
« Last Edit: March 27, 2007, 03:55:17 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: March 27, 2007, 07:49:37 AM »
Modrčki s kostjo?? To ni dobro  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #5 on: March 27, 2007, 03:08:20 PM »
Seveda ne.  Isto kot če bi drat okrog vratu nosila in ta na beta (slabih točkah) transformira okrog sebe slabo energijo. Ne le v žensko, tudi v okolico, torej partnerja, sodelavce ipd.   Seveda pa je transformacija naštelana v prvi vrsti v žensko, ki tak modrc nosi. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #6 on: April 08, 2007, 04:22:31 AM »
Morda bom koga presenetil, toda danes ponoči sem biokibernetsko izmeril štiri slovenske forume slovenskega spletnega prostora. Nalašč nisem napisal za katere forume gre, razen za našega zato upam, da kdo le ne bo užaljen.  Naj  na hitro poudarim karakteristiko štirih parametrov.  Alfa mora biti visoko, beta nizko, BKZ (bikokibernetska zasvojenost) mora biti visoko, ravno tako pa BK možganski potencial.

http://www.nenavadno.com/forumi1234.xls

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #7 on: April 08, 2007, 09:35:45 AM »
To se pravi, da je naš zastavljeni cilj - forum narediti ALFA dosežen.  :D

Zdrav forum, zdravi ljudje, pogovori in s tem podlaga, da gremo v pravo smer svojega razvoja.
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #8 on: April 08, 2007, 09:36:26 AM »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: April 08, 2007, 02:43:17 PM »

Kakšni ljudje, takšen forum. ;)

Točno tako  ;) No ampak ker sem ženska sem itak firbčna že po naravi, pa me zanima kateris o bli tisti drugi forumi  ;D čisto retorično vprašanje...  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #10 on: April 08, 2007, 02:53:16 PM »
Ne vem, če je prav, da sploh povem, kateri so tisti drugi forumi. Vsi so sorodni našemu, torej se ukvarjajo med drugim z astrologijo in podobnimi stvarmi.  No, forum št.  3 niti ni tako astrološko obarvan, temveč so tam diskusije na nivoju razgledanih ljudi. Žal jih je vse premalo.  Skratka,  forum št. 2 je najslabši na lestvici, sledi forum 1, izredno dober je forum 3 naš pa je zapisan precej dobro menim. 
Kot je rekla Regina. Kakršni ljudje, takšen forum vse to pa pomeni, da pri nas neki provocerji niti ne morejo obstati dolgo.
Kaj je naslednja stopnja? Iti še bolj naprej, torej ko bo vsak postal še bolj alfa značaja kot je sedaj, bo tudi sam pisal bolj kvalitetne tekste iz njegovega področja in s tem pustil zapisano kodo na forumu, ki bo padla tudi v končni rezultat meritev.

Andres
« Last Edit: April 08, 2007, 03:10:43 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #11 on: April 24, 2007, 01:09:28 PM »
Malo višje v tej temi ali 8.5. sem objavil meritve nekaterih forumov, med drugim tudi našega. Brez dvoma je šla ta poteza mimo večine, vendar ravno tako pa beta tudi deluje. Ko ji pokažeš zobe se ta brani agresivno, predhodno pa ti daje lažno potuho s katero lahko tudi zabredeš. (V dnevnem življenju je to videti kot odvisnost od kakšne droge ali alkohola.) Po dveh dneh ali 10.5. je forum tudi padel dol, kar se veže med drugim tudi na meritve.  Kaj to pomeni iz mojega vidika? Gledam, da beta želi kot logično posledico na svojo stran speljati nas kot uporabnike, vendar jim konkretno na tem mestu to ne uspeva.  Ravno tako lahko izgubimo nekaj članov, vendar dolgoročno naj bi se ob enakem nadaljevanju tule obdržali najbolj zdravi, najbolj čistomiselni oziroma najbolj alfa ljudje.  Naknadno naj bi Spletni simbol tudi odvračal vse tiste, ki so beta, ali privlačil tiste redke, ki spadajo v alfa kategorijo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #12 on: April 24, 2007, 02:33:13 PM »
Zanimivo je to, kako je forum padel tisti trenutek, ko si se dotaknil meritev forumov.
Res je beta trdovratna. Vendar se ne damo.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #13 on: April 24, 2007, 05:52:54 PM »
Ravno tako lahko izgubimo nekaj članov, vendar dolgoročno naj bi se ob enakem nadaljevanju tule obdržali najbolj zdravi, najbolj čistomiselni oziroma najbolj alfa ljudje.  Naknadno naj bi Spletni simbol tudi odvračal vse tiste, ki so beta, ali privlačil tiste redke, ki spadajo v alfa kategorijo.

Andres

Jao Andres,res ne opaziš v katerem grmu tiči zajec kar se lenosti članov SS foruma tiče? Kaj pa če je caka v prelepem vremenu,ki nas vse bolj in bolj vabi na zrak,namesto,da sedimo in bolščimo v PC-je.To počnemo bolj v zimskem času.

Torej biokibernetika...nekaj let nazaj jo je propagiral,kaže,da to še vedno počne,Gorenc.
Takrat sem se celo navdušila za nek njegov artikel za katerega sem kasneje ugotovila,da njegovim zagotovilom in garancijam navkljub,ne deluje.....

Sedaj pa eto tebe z njegovimi lapsusi.
Alfa ljudje?????  ;D

Se spomnim,da si na nekem postu napisal,da si odstranil novo dobljene smeške ker preko njih prihaja do vdorov v PC kar tudi drži.

Sedaj si dobil kost če ti godi kar izvoli....

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #14 on: April 25, 2007, 03:03:09 AM »
Anima.  Aktivnost članov in s tem upadan promet v zadnjih dneh nima nobene veze z Biokibernetiko. Kot si napisala je za nižji promet krivo lepo vreme in to se dogaja vsako leto, ko se približuje poletje, letos pač toliko prej.

Glede Slavka Gorenca. Očitno imava različne poglede nanj, kot s tem na Biokibernetiko. Ne vem sicer kakšne uspehe ali neuspehe v tem imaš, a zase lahko napišem, da mu sledim od leta 1994.

Prav si prebrala tisto o smeških. Točno.  Istočasno so bile dodane meritve nekaterih forumov, kot tudi tisti smeški.  Na stotine forumih vdora skozi njih ni, pri nas pa kar takoj v nekaj dneh.    Beta dela ni kaj.  Sicer pa imam takšnih beta primerov, ko le ta zavaja kar nekaj, toda javno jih najpogosteje ne pišem, saj publika pogosto niti ni zrela podobni obravnavni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858