Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Praktična znanja
KRISTALI in njihova uporaba
Maja:
--- Quote from: Maja on June 07, 2011, 09:50:02 PM ---Dajmo še eno o kristalih ... :)
Ravno te dni sem dobila novo pošiljko kristalnih jajc. Ob pogovoru z nekaj ljudmi, sem razmišljala o delovanju kristalov in duhovni rasti z njimi.
Zanima me, kako jih tisti, ki jih uporabljate, doživljate? Kako vam pomagajo?
--- End quote ---
Me ne šljivijo ... ;D Haha! Sem objavila ravno v času, ko se je začelo trgovanje.
Dajmo, no, malo o tem poduskutirat. Škoda, da ta tema ne živi malo bolj.
Gaia:
Sori, Majčika, nisem videla. Mislim, da jaz nisem najbolj merodajna za odgovarjanje na to vprešanje, ker jih imam toliko, da kar glava peče, tako doma kot v poslovnem prostoru. Ni dvoma, da delujejo, počasi in prefinjeno ali pa noro hitro, odvisno od kristala in naše odprtosti zanje. :o
Maja:
Jaz jih veliko nosim s seboj. Nakit in tale moja jajčka. ;D Smo se zadnjič pogovarjali, kako se opazi njihovo delovanje. Potem sem premlela, kako jih sama uporabljam.
V glavnem. Kamne dobim, preučim njihovo delovanje, potem pa izberem tistega, ki naj bi deloval s tistimi lastnostmi, ki mi trenutno primanjkujejo. Npr. ko sem izmučena, vzamem tigrovo železo itd. Ne bi rekla, da se fizično kaže njihov učinek, temveč ozaveščam njihove lastnosti in jih s tem "vsrkam" vase.
Jernej:
Torej je efekt skale samo v tem, koliko je človek avtosugestibilen in uspe samega sebe prepričat, da mu pomaga na področju, za katerega je "definirana". Se mi je zdelo...
Gaia:
--- Quote from: Jernej on June 07, 2011, 11:10:57 PM ---Torej je efekt skale samo v tem, koliko je človek avtosugestibilen in uspe samega sebe prepričat, da mu pomaga na področju, za katerega je "definirana". Se mi je zdelo...
--- End quote ---
Jernej... ::) ::) Whatever
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version