Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Praktična znanja

KRISTALI in njihova uporaba

<< < (100/111) > >>

Maja:

--- Quote from: Maja on June 07, 2011, 09:50:02 PM ---Dajmo še eno o kristalih ...  :)

Ravno te dni sem dobila novo pošiljko kristalnih jajc. Ob pogovoru z nekaj ljudmi, sem razmišljala o delovanju kristalov in duhovni rasti z njimi.
Zanima me, kako jih tisti, ki jih uporabljate, doživljate? Kako vam pomagajo?

--- End quote ---

Me ne šljivijo ...  ;D Haha! Sem objavila ravno v času, ko se je začelo trgovanje.

Dajmo, no, malo o tem poduskutirat. Škoda, da ta tema ne živi malo bolj.

Gaia:
Sori, Majčika, nisem videla. Mislim, da jaz nisem najbolj merodajna za odgovarjanje na to vprešanje, ker jih imam toliko, da kar glava peče, tako doma kot v poslovnem prostoru. Ni dvoma, da delujejo, počasi in prefinjeno ali pa noro hitro, odvisno od kristala in naše odprtosti zanje. :o

Maja:
Jaz jih veliko nosim s seboj. Nakit in tale moja jajčka.  ;D Smo se zadnjič pogovarjali, kako se opazi njihovo delovanje. Potem sem premlela, kako jih sama uporabljam.

V glavnem. Kamne dobim, preučim njihovo delovanje, potem pa izberem tistega, ki naj bi deloval s tistimi lastnostmi, ki mi trenutno primanjkujejo. Npr. ko sem izmučena, vzamem tigrovo železo itd. Ne bi rekla, da se fizično kaže njihov učinek, temveč ozaveščam njihove lastnosti in jih s tem "vsrkam" vase.

Jernej:
Torej je efekt skale samo v tem, koliko je človek avtosugestibilen in uspe samega sebe prepričat, da mu pomaga na področju, za katerega je "definirana". Se mi je zdelo...

Gaia:

--- Quote from: Jernej on June 07, 2011, 11:10:57 PM ---Torej je efekt skale samo v tem, koliko je človek avtosugestibilen in uspe samega sebe prepričat, da mu pomaga na področju, za katerega je "definirana". Se mi je zdelo...

--- End quote ---

Jernej... ::) ::) Whatever

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version