Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Praktična znanja

KRISTALI in njihova uporaba

<< < (101/111) > >>

sasa:
Evo, začnem itak jst ane  ;D

Meni osebno kristali dajejo eno posebno energijo, jaz jih blazno čutim. Vsak kristal ima name drugačno delovanje, opažam pa, da nagonsko že zjutraj izberem točno tisti kristal, ki ga potem glede na potek dogodkov tekom dneva tudi potrebujem.

Moja zbirka se vztrajno veča in še malo, pa ne bo več prostora v moji sobi za kristale. Vsak ima svoj namen, veliko z njimi tudi komuniciram, pomagajo mi pri določenih težavah (recimo šiva lingam za težave z mehurjem itd), pa še kaj bi se našlo. Itak bi lahko naštevala v nedogled  ::)

Maja:

--- Quote from: Jernej on June 07, 2011, 11:10:57 PM ---Torej je efekt skale samo v tem, koliko je človek avtosugestibilen in uspe samega sebe prepričat, da mu pomaga na področju, za katerega je "definirana". Se mi je zdelo...

--- End quote ---

V precejšnji meri gre za to, ampak ni pa to vse. Vseeno potegnejo s svojo pojavnostjo in vsakega se drugače čuti, ima le neko "dušico".

Jane:

--- Quote from: Gaja on June 07, 2011, 10:03:03 PM ---Sicer pa so slike na Facebooku. :o

--- End quote ---

Kje na Facebooku, ne najdem  ???

sasa:

--- Quote from: Jane on June 08, 2011, 09:39:12 AM ---
--- Quote from: Gaja on June 07, 2011, 10:03:03 PM ---Sicer pa so slike na Facebooku. :o

--- End quote ---

Kje na Facebooku, ne najdem  ???

--- End quote ---

Na Goginem profilu pod slikami na zidu  ;)

Jane:
hvala  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version