9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: ženska on January 02, 2011, 08:50:18 PMPredragi forumaši! Pri meni lahko dobite različne manjše žepne kamenčke ... Če je kdo zainteresiran, naj me kontaktira. Katere in po kakšni ceni? Da spoznam konkurenco.
Predragi forumaši! Pri meni lahko dobite različne manjše žepne kamenčke ... Če je kdo zainteresiran, naj me kontaktira.
Quote from: Gaja on January 02, 2011, 10:48:46 PMQuote from: ženska on January 02, 2011, 08:50:18 PMPredragi forumaši! Pri meni lahko dobite različne manjše žepne kamenčke ... Če je kdo zainteresiran, naj me kontaktira. Katere in po kakšni ceni? Da spoznam konkurenco. Uf ... da naštjem čim več. Lapis lazuli, malahit, sončni kamen (rdeč in črn), turkiz, fluorit, ametist, citrin, ametrin, kamena strela (kamni in manjše palčke), peridot, ahat, karneol, roževec, rodonit, labradorit, peridot, jaspis, aventurin ... Cena pa od 2 - 4 €.
he, he, tkole smo včasih menjale prtičke
Quote from: ženska on January 03, 2011, 07:27:34 AMQuote from: Gaja on January 02, 2011, 10:48:46 PMQuote from: ženska on January 02, 2011, 08:50:18 PMPredragi forumaši! Pri meni lahko dobite različne manjše žepne kamenčke ... Če je kdo zainteresiran, naj me kontaktira. Katere in po kakšni ceni? Da spoznam konkurenco. Uf ... da naštjem čim več. Lapis lazuli, malahit, sončni kamen (rdeč in črn), turkiz, fluorit, ametist, citrin, ametrin, kamena strela (kamni in manjše palčke), peridot, ahat, karneol, roževec, rodonit, labradorit, peridot, jaspis, aventurin ... Cena pa od 2 - 4 €. Lepo zbirko si si nabrala, ni kaj. Prosim, če mi do srečanja daš na stran fluorit, ametrin, lapis lazuli, malahit, turkiz in peridot. Nimam več nobenega.
Saj jih moram tudi jaz še prej nabrati, ker nimam kaj konkretnega na zalogi ...
Quote from: ženska on January 04, 2011, 09:02:30 PMSaj jih moram tudi jaz še prej nabrati, ker nimam kaj konkretnega na zalogi ...Uživaj med prebiranjem. Kakšne barve so fluoritki?
Quote from: Gaja on January 04, 2011, 09:36:47 PMQuote from: ženska on January 04, 2011, 09:02:30 PMSaj jih moram tudi jaz še prej nabrati, ker nimam kaj konkretnega na zalogi ...Uživaj med prebiranjem. Kakšne barve so fluoritki?Ali povsem svetlo vijolični ali povsem svetlo zeleni, eden je pa še v obeh barvah kar precej temen.
Gaja..lahko pogledaš še zame?Hvala
Joj,mam čaroit doma, sem si ga nabavila na sejmu v Tržiču, res je krasen, da ne omenjam morganita. Edini štant, ki ga je imel tam, sem si ga privoščila, res je krasen. Tak lep, nežno roza. Deifnitivno bo nakit en moj iz tega kamna.