Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Praktična znanja

KRISTALNE KARTE

<< < (13/43) > >>

Nena:

--- Quote from: Gaja on May 19, 2009, 12:46:25 PM ---
--- Quote from: Nena on May 19, 2009, 12:40:40 PM ---Jaz bi tud eno karto Gaja, please :-*

--- End quote ---

Zate, Nena mi je danes padla ven karta ZVEZDNEGA RUBINA - Plemenitost in bogastvo: Rubin je kristal bogastva in plemenitosti, ki predstavlja Kraljevsko frekvenco radodarnosti. Zvezdni rubin izraža svojo resnično moč skozi šestkotno kristalno zgradbo, ki je simbol za "Zvezdna vrata". Ta predstavljajo prehod med dimenzijami. Zvezdni rubin omogoča prenos bogastva vseh oblik, iz ene dimenzije v drugo, spodbujajoč lastno vrednost in radodarnost duha.

in še karta, ki sem jo potegnila zate:
AQUA AVRA - Odločnost in ustvarjalnost: Aqua Avra se je, kot izdelek moderne alkimije, rodila iz kamene strele, s primesjo čistega zlata in je bila segrevana do visokih temperatur. Zlato atomizira, se sprime s kameno strelo in jo obarva modro. Odločilna narava te spremembe in lep končni rezultat je zapažanja vreden čudež narave. Spoznaj in uresniči svojo trenutno vlogo v globalnem razvoju.

:-* Gaja

--- End quote ---

Hvala Gaja, zlata si :-* :-* :-* ang:

Rena:

--- Quote from: Gaja on May 19, 2009, 01:21:42 PM ---Prosim Rena. Le kdaj se boš kaj oglasila na mojem koncu? ;)

--- End quote ---

Kmalu... počasi se mi zadeve malo sproščajo...  :D

Gaia:

--- Quote from: Nena on May 19, 2009, 02:00:30 PM ---Hvala Gaja, zlata si :-* :-* :-* ang:

--- End quote ---

:-* :-* :-*

lordwolf:
Hvala Gaja! Kako da te nebi videl, ko si sedela v sredini ;)
Zdaj bom pa mal meditiral o karti! Hvala še enkrat.

Gaia:

--- Quote from: lordwolf on May 20, 2009, 02:34:18 PM ---Hvala Gaja! Kako da te nebi videl, ko si sedela v sredini ;)
Zdaj bom pa mal meditiral o karti! Hvala še enkrat.

--- End quote ---

:-* :-* :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version