Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Praktična znanja

KRISTALNE KARTE

<< < (14/43) > >>

Gaia:
Takole, dokler se ne lotimo skupinskega zdravljenja, sem vam pripravljena potegnit karto kristala, ki vas trenutno najbolj podpira.

:-* Gaja

Rena:

--- Quote from: Gaja on August 26, 2009, 06:56:13 PM ---Takole, dokler se ne lotimo skupinskega zdravljenja, sem vam pripravljena potegnit karto kristala, ki vas trenutno najbolj podpira.

--- End quote ---

Komaj čakam ...  :-* Pa skupinsko zdravljenje tudi. Globje kot samo zdravljenje denarnice in računa. V prepričanje, da bo to blagostanje priteklo k meni...

Gaia:
Rena, v veselje mi je zate potegniti karto. V tem obdobju te najbolj podpira ROŽNATI TOPAZ - Humor in domišljija: Rožnati topaz je svetel, srečen kristal srca, ki podpira našo sposobnost, da gledamo s humorjem in domišljijo na vsakem nivoju. Povečuje naše zaupanje v ljudi in nas vodi bližje k novemu izkušanju radosti in resnično strastnega, uspešnega življenja.

Rena:

--- Quote from: Gaja on August 26, 2009, 07:23:28 PM ---Rena, v veselje mi je zate potegniti karto. V tem obdobju te najbolj podpira ROŽNATI TOPAZ - Humor in domišljija: Rožnati topaz je svetel, srečen kristal srca, ki podpira našo sposobnost, da gledamo s humorjem in domišljijo na vsakem nivoju. Povečuje naše zaupanje v ljudi in nas vodi bližje k novemu izkušanju radosti in resnično strastnega, uspešnega življenja.

--- End quote ---

O kako prijetno. Kaj si me imela pred sabo in videla, da sem malo prej oblekla roza majčko?  ;) Yes! Novo izkušanje radosti in strastno, uspešno življenje. Treba je ŽIVETI. Toliko o teoriji, ki naj se uresniči. Hvala ti draga Gaja. Topel objemček  :-* :-* :-*

Gaia:
Prosim Rena in vračam objem nazaj. Kako paše. :o

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version