Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Praktična znanja

KRISTALNE KARTE

<< < (15/43) > >>

Rena:

--- Quote from: Gaja on August 26, 2009, 07:34:30 PM ---Prosim Rena in vračam objem nazaj. Kako paše. :o

--- End quote ---

Hehe, ane. Meni tudi.  :-*

sandry_ca:
a tale topic še deluje  ;D

Gaja, a je možno še zame kej  ;D ;D ;D

Gaia:

--- Quote from: sandry_ca on December 29, 2010, 04:21:47 PM ---a tale topic še deluje  ;D

Gaja, a je možno še zame kej  ;D ;D ;D

--- End quote ---

Seveda Sandryca. Izvlekla sem ti dve karti iz dveh različnih kompletov kristalnih kart. Iz prvega ti trenutno najbolj odgovarja ČAROIT, ki kaže na to, da si končno pripravljena dostopati do svoje globoke notranje modrosti in jo vnesti v svoj vsakdan. Si na tem, da stopiš na potovanje rasti in transformacije na vseh področjih.

Iz Shankarijinih kristalnih kart pa ti je priletela karta ROZA TOPAZ - Humor in domišljija: Roza topaz je svetel, srečen kristal srca, ki podpira našo sposobnost, da gledamo s humorjem in domišljijo na vsakem nivoju. Povečuje naše zaupanje v ljudi in nas vodi bližje k novemu izkušanju radosti in resnično strastnega, uspešnega življenja.

:-* Gaja

Maja:
Pri sebi imam kristalne karte. Razprava o kamnih me je čisto motivirala.  :laugh:

Če vas zanima, kateri kristal je trenutno za vas najbolj primeren oz. katera energija bi vam najbolj koristila v danem trenutku, vabljeni.

Tea:

--- Quote from: Maja on January 24, 2014, 10:47:46 AM ---Pri sebi imam kristalne karte. Razprava o kamnih me je čisto motivirala.  :laugh:

Če vas zanima, kateri kristal je trenutno za vas najbolj primeren oz. katera energija bi vam najbolj koristila v danem trenutku, vabljeni.

--- End quote ---

o srprajz - prosim in hvala  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version