Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Praktična znanja

KRISTALNE KARTE

<< < (16/43) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Maja on January 24, 2014, 10:47:46 AM ---Pri sebi imam kristalne karte. Razprava o kamnih me je čisto motivirala.  :laugh:

Če vas zanima, kateri kristal je trenutno za vas najbolj primeren oz. katera energija bi vam najbolj koristila v danem trenutku, vabljeni.

--- End quote ---

Maja, prosim :-*

Maja:

--- Quote from: Tea on January 24, 2014, 11:09:53 AM ---
--- Quote from: Maja on January 24, 2014, 10:47:46 AM ---Pri sebi imam kristalne karte. Razprava o kamnih me je čisto motivirala.  :laugh:

Če vas zanima, kateri kristal je trenutno za vas najbolj primeren oz. katera energija bi vam najbolj koristila v danem trenutku, vabljeni.

--- End quote ---

o srprajz - prosim in hvala  :-*

--- End quote ---

Tea, zate ...

ATAKAMIT:
Čas je, da vložite še več energije v doseganje vaših sanj. Kako bi lahko svoj entuziazem uporabili za ta namen?

sasa:
Jaaa, prosiiiim  ;D

Maja:

--- Quote from: sanjalka on January 24, 2014, 11:11:12 AM ---

--- End quote ---

Maja, prosim :-*

--- End quote ---

Lepa ura.  ;)

Draga, zate ...

VARISCIT:
Bodite odprti za razumevanje svoje notranjosti in iskreni do sebe. Odvrzite krinko in zasijste v svoji pravi lepoti.

Maja:

--- Quote from: sasa on January 24, 2014, 11:25:41 AM ---Jaaa, prosiiiim  ;D

--- End quote ---

Seveda.  ;D

TOPAZ:
Vaša pot je postala bolj jasna ter polna veselja in miru. Skrbno ji sledite, zavedajte se svojega bistva in ga izrazite.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version