Author Topic: Znani in horoskop  (Read 31385 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Znani in horoskop
« on: March 25, 2007, 10:59:55 PM »
No pa dajmo tukaj, ce se komu zahoce  :D da ne bomo smetali drugih tematik
 ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Znani in horoskop
« Reply #1 on: March 25, 2007, 11:09:25 PM »
Kar se Sebastjana Cavazze tiče, meni deluje Škorpijon ::), vem da je rojen 1973...za datum bo treba malo pobrskati, nimam pojma...za očeta Borisa pa vem da je rojen 2.2....torej vodnar ;D

Azra, te zračna znamenja odbijajo ( Dvojčke in Vodnarje si že pokritizirala  ;D), ker imaš sama v horoskopu  (pre)malo kvalitete zraka ( le S lunin vozel in Kiron-a )..imaš sicer dobro zasedeno vodnarjevo hišo ( 11.h)...si se morda vprašala...so to morda značilnosti, katere moraš sama pri sebi razvijati ( jih pa ne čutiš kot tvoje, tebi pisane na kožo, so ti tuje???)? Sama imam podobno situacijo z vodo ;D

LP, Taja
« Last Edit: March 25, 2007, 11:18:23 PM by taja6 »

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #2 on: March 25, 2007, 11:17:51 PM »
ja, oce cavazza je manj simpaticen  ;D
nekaj casa nazaj sem ugotavljala kaj bi bil po horoskopu eminem. deluje mi kot vodnar, mogoce dvojcek, a je tehtnica! no, potem pa raziskujem dalje in vidim, da je ima luno - vodnarja. kot tehtnica decko res ne deluje...
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #3 on: March 25, 2007, 11:20:43 PM »
Kar se Sebastjana Cavazze tiče, meni deluje Škorpijon ::), vem da je rojen 1973...za datum bo treba malo pobrskati, nimam pojma...za očeta Borisa pa vem da je rojen 2.2....torej vodnar ;D

Azra, te zračna znamenja odbijajo ( Dvojčke in Vodnarje si že pokritizirala  ;D), ker imaš sama v horoskopu  (pre)malo kvalitete zraka ( le S lunin vozel in Kiron-a )..imaš sicer dobro zasedeno vodnarjevo hišo ( 11.h)...si se morda vprašala...so to morda značilnosti, katere moraš sama pri sebi razvijati ( jih pa ne čutiš kot tvoje, tebi pisane na kožo, so ti tuje???)? Sama imam podobno situacijo z vodo ;D

LP, Taja

PO MOJEM BI NAŠLI V KARTI eMINEMA KAKŠEN HUD ASPEKT ALI VEČ, KI BI KAZALI NA NJEGOV MOČAN, KONFLIKTEN ODNOS Z MAMO ( TUDI Z OČETOM...JE BIL ODSOTEN, ČE SE NE MOTIM )...k harmoniji in diplomaciji kot tehtnice že ni nagnjen.... ;D

lp, Taja

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #4 on: March 25, 2007, 11:22:38 PM »
Azra, po mojem Jonasa ( roj.30.1.) sploh ne preneseš, ker bolj tipičnega vodnarskega vedenja po mojem ( razen pri Josipi Lisac ) pri nas med znanimi ne boš našla ;D

Lado je pa rojen na isti dan kot jaz 3.9. le da 7 let za mano ;D ( pa frizure imava popolnoma različne ) 8) ;D
« Last Edit: March 25, 2007, 11:24:57 PM by taja6 »

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #5 on: March 25, 2007, 11:26:24 PM »
Jonas mi ni antipaticen, ampak malo prismuknjen  ;D ne oddaja pa mi energije, ki bi me odbijala.
Ravno gledam slike iz podelitve Viktorjev. Tale Sebastjancek je res hot  ;D

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #6 on: March 25, 2007, 11:32:56 PM »
Sebastijan ima lepe oči...povdarjene in bi rekla,da ima asc.v Škorpijonu ali pa je
po Soncu Škorpijon.Res je hot ;D
Meni je všeč Jure Zrnec ... le kaj bi bil on po sončevem znamenju?
(povezovalec včerajšnih Viktorjev)

Jonas pa je odštekan,izpuljen,odbit...energije pri njem ne najdem.
Hmmmm le kam jo je skril? (včasih je imel boljšo)
Morda jo je pomešal med poker karte ;D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #7 on: March 25, 2007, 11:38:10 PM »
Anima,

nisi prebrala prejšnjih postov, katere sva pisali z Azro...Zrnec je vodnar; glede Cavazze se pa strinjam s teboj...tudi meni zaradi nosu, oči/pogleda deluje škorpijonsko ;D Jonas pa se mora spet navaditi, da je na sceni...se bo že še našel... pa mal je že v letih...vodnarček ;D

Koga bomo še obdelale? ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #8 on: March 25, 2007, 11:38:10 PM »
ja, sebastjan ima skorpionske oci  ::)
Reynaldo Gianecchini - ce poznate ... on mi ima skorpionski videz, le da ima mogoce oci prevec nezne za skorpiona. je pa taaaaaaaaaako dober  :P sem gledala telenovele zaradi njega  ;D

http://perso.orange.fr/brazilianfever/Reynaldo%20Gianecchini/Reynaldo%20Gianecchini.htm
« Last Edit: March 25, 2007, 11:39:53 PM by Azra »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #9 on: March 25, 2007, 11:41:00 PM »
tale telenovelist je meni ušel... ;Dv najstniških letih sem gledala vse filme ( dolgočasne )...splon nisem podnapisov brala zaradi škorpijona in njegovih oči, ter pogleda... sem samo slike gledala...Alain Delona ;D

za hec kdo je še škorpijon, pa nikoli ne bi rekla tako na hitro...Leonardo Di Caprio,  Danny De Vito,  Puff Daddy, Bryan Adams,  Bill Gates. ;D
« Last Edit: March 25, 2007, 11:45:06 PM by taja6 »

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #10 on: March 25, 2007, 11:44:17 PM »
uf kaksen sarmantnes, ta alain  :o

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #11 on: March 25, 2007, 11:46:23 PM »
Azra, kaj boš dejala na zgoraj navedene škorpijone????  In dejstvo, da je Johnny Depp dvojček?!!?? :o :o :o

Madonca, smo najstnice... ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #12 on: March 25, 2007, 11:52:08 PM »
tale telenovelist je meni ušel... ;Dv najstniških letih sem gledala vse filme ( dolgočasne )...splon nisem podnapisov brala zaradi škorpijona in njegovih oči, ter pogleda... sem samo slike gledala...Alain Delona ;D

za hec kdo je še škorpijon, pa nikoli ne bi rekla tako na hitro...Leonardo Di Caprio,  Danny De Vito,  Puff Daddy, Bryan Adams,  Bill Gates. ;D

Leonardo, nikakor mu ne bi dala skorpia ...
danny  ???
puff daddy ... temu se mogoce najbolj pristaja videz skorpia
bryan pa bi bil po moji oceni kaksna riba

bolj tipicen skorpio od pevcev mi je eros ramazzotti

;D

kaj pa d. beckham? rojen je 2. maja (kakor jaz  ;D), torej Bik. Meni ne deluje kot Bik. Tipicen moski bik bi meni bil Milosevic  :o

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #13 on: March 25, 2007, 11:55:09 PM »
No in da je Princ Charles skorpio  :o katera bi njemu dala skorpiona??? Verjetno nobena  ;D
hmmmmmm :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #14 on: March 25, 2007, 11:58:28 PM »
Miloševič je pa meni tipičen lev ( roj. 20.8.1941 )..spomni se samo, kako je držal obraz/glavo...enako kot Duce/Mussolini... ::), ošabno, vzvišeno, ponosno.. ???

Pa Robbie Williams je tudi vodnar ;D
« Last Edit: March 26, 2007, 12:02:41 AM by taja6 »