Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

TRANZITI lune /komu danes lunca nagaja/ VII.del

<< < (30/76) > >>

Azra:

--- Quote from: Andres on May 30, 2009, 04:58:16 PM ---V zadnjih dneh sem precej luno spremljal, saj bila je v 12 hiši in potem ko je prišla na ascendenta se mi je sredi trgovine dvignil, kar je bržkone posledica "Gajine coprnije," iz sosednje teme. http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,1951.msg73058.html#msg73058 Potem čez dve uri, pa je bil seks. Morda imate drugi podobna zapažanja. 

Andres

--- End quote ---

Andres / povezavo pa se nikoli nisem pomislila!  :D
Na tvojo erekcijo pa je verjetno imelo vpliv kaj drugega, ne Luna ...  :P ali pac?  ;D

Andres:

--- Quote from: Azra on May 31, 2009, 12:57:12 AM ---
--- Quote from: Andres on May 30, 2009, 04:58:16 PM ---V zadnjih dneh sem precej luno spremljal, saj bila je v 12 hiši in potem ko je prišla na ascendenta se mi je sredi trgovine dvignil, kar je bržkone posledica "Gajine coprnije," iz sosednje teme. http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,1951.msg73058.html#msg73058 Potem čez dve uri, pa je bil seks. Morda imate drugi podobna zapažanja. 

Andres

--- End quote ---

Andres / povezavo pa se nikoli nisem pomislila!  :D
Na tvojo erekcijo pa je verjetno imelo vpliv kaj drugega, ne Luna ...  :P ali pac?  ;D

--- End quote ---

Seveda Azra. Tudi sam nikoli ne izključujem še kake druge možnosti. Ne le ko mi stopi, tudi v življenju nasploh. :)  Me že malo skrbi, če le nisem še bolj pred časom, kot sem sprva mislil. :)

Andres

Gaia:
To si itak. ;)

Andres:

--- Quote from: Gaja on May 31, 2009, 06:47:05 PM ---To si itak. ;)

--- End quote ---

Hja. Torej najbolje da kar nadaljujem s kakšnimi uransko tabuističnimi temami. :) 

Andres

Tea:
Danes je že 2. junij, dragi moji .......čas tako hiti

Danes je tudi otvoritev moje pisarne, danes se veselim srečanja z vami ...... danes je prekrasen dan

Luna raste in je v znamenju Tehtnice, naredila bo lep trigon z Soncem, kar bo dodalo še večje razumevanje, odnosi bodo harmonični, pravzaprav je idealno za druženje in krajše izlete .... torej še vedno vabljeni v mojo in Bikovo družbo.

danes bo Venera v sekstilu z Neptunom, kar bo dodajalo odnosom še romantiko, umetnikom navdih, sicer pa vsem nam čarobne občutke, da se dogaja nekaj prav posebnega.

Danes je dan za theto

Venera se približuje tudi Jupitru v sektilu, ki je aspekt vedenja in razumevanja, aspekt talentov in sposobnosti, povečuje dobro voljo, optimizem, izobilje na vseh nivojih, še posebno na ljubezenskem in občutek velike sreče.

Danes je dan za zabavo, proslavljanje, izlete in nakupe .............

Ujemite dan

ang:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version