Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

TRANZITI lune /komu danes lunca nagaja/ VII.del

<< < (31/76) > >>

neely18:

--- Quote from: Tea on June 02, 2009, 07:44:46 AM ---Danes je že 2. junij, dragi moji .......čas tako hiti

Danes je tudi otvoritev moje pisarne, danes se veselim srečanja z vami ...... danes je prekrasen dan

Luna raste in je v znamenju Tehtnice, naredila bo lep trigon z Soncem, kar bo dodalo še večje razumevanje, odnosi bodo harmonični, pravzaprav je idealno za druženje in krajše izlete .... torej še vedno vabljeni v mojo in Bikovo družbo.

danes bo Venera v sekstilu z Neptunom, kar bo dodajalo odnosom še romantiko, umetnikom navdih, sicer pa vsem nam čarobne občutke, da se dogaja nekaj prav posebnega.

Danes je dan za theto

Venera se približuje tudi Jupitru v sektilu, ki je aspekt vedenja in razumevanja, aspekt talentov in sposobnosti, povečuje dobro voljo, optimizem, izobilje na vseh nivojih, še posebno na ljubezenskem in občutek velike sreče.

Danes je dan za zabavo, proslavljanje, izlete in nakupe .............

Ujemite dan

ang:

--- End quote ---

Draga Tea,
Najbrž moj post ni na mestu, ampak ...

Iskrene čestitke, uspeh v poslu, velik obisk, obilje vsega in naj so ti naklonjene ljubeče energije. ang: Torej ... proslavi svoj trud, uspeh, svojo srčnost in to, da si ti TI!  :-*

Tea:

--- Quote from: neely18 on June 02, 2009, 08:54:37 AM ---
--- Quote from: Tea on June 02, 2009, 07:44:46 AM ---Danes je že 2. junij, dragi moji .......čas tako hiti

Danes je tudi otvoritev moje pisarne, danes se veselim srečanja z vami ...... danes je prekrasen dan

Luna raste in je v znamenju Tehtnice, naredila bo lep trigon z Soncem, kar bo dodalo še večje razumevanje, odnosi bodo harmonični, pravzaprav je idealno za druženje in krajše izlete .... torej še vedno vabljeni v mojo in Bikovo družbo.

danes bo Venera v sekstilu z Neptunom, kar bo dodajalo odnosom še romantiko, umetnikom navdih, sicer pa vsem nam čarobne občutke, da se dogaja nekaj prav posebnega.

Danes je dan za theto

Venera se približuje tudi Jupitru v sektilu, ki je aspekt vedenja in razumevanja, aspekt talentov in sposobnosti, povečuje dobro voljo, optimizem, izobilje na vseh nivojih, še posebno na ljubezenskem in občutek velike sreče.

Ujemite dan

ang:

--- End quote ---

Draga Tea,
Najbrž moj post ni na mestu, ampak ...

Iskrene čestitke, uspeh v poslu, velik obisk, obilje vsega in naj so ti naklonjene ljubeče energije. ang: Torej ... proslavi svoj trud, uspeh, svojo srčnost in to, da si ti TI!  :-*

--- End quote ---

Hvala Neely

vedno je vse na mestu  ;), hvala

sanjalka:

Danes je dan za theto

Ujemite dan

ang:

--- End quote ---

Res je bil krasen dan,poln optimizma,sreče,nekega notranjega optimizma,da je življenje pravzaprav tako zelo lepo in enostavno ang:

Ko bi ti občutki vsaj držali še naprej ::) :P :)

Tea,tebi pa želim vse lepo na tvoji poti in naj ti tvoje znanje prinese obilje,srečo,uspeh,harmonijo,naj te spremlja sonce ang: :-* ang:

Bodi lepo,bodi srečna ang: :-* ang:

Andres:
Brez dvoma dober dan za otvoritev firme, oziroma pisarne.  Nekako v vzdušju mira, se mi zdi. 

Andres

vidka:
hja, pri meni pa tole nic kaj dobro ne vpliva....

vceraj sem bila dogovorjena za sestanek v novi sluzbi za podpis delovne pogodbe in urejanje ter dogovor se nekaterih stvari, prfeden dam v zdajsnji sluzbi odpoved,... in je novi direktor pozabil na najin sestanek...

moram reci, da me je kr minilo delati tukaj.... tak neprofesionalen odnos ze na zacetku, kaj sele pride  :-\ no thanx!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version