Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITI lune /komu danes lunca nagaja/ VII.del
Princes:
--- Quote from: taja6 on August 05, 2010, 09:29:48 AM ---hvala Princes, to si bom pa z veseljem doma pogledala :-*
--- End quote ---
Malenkost Taja, sama sem že dvakrat gledala. Res je dober ta naš Bern. V živo ga je tudi lepo poslušat :) Kako pa tvoj dragi, je bolje?
Tejka:
--- Quote from: Andres on August 04, 2010, 08:20:51 PM ---Tejka.
Glede na tvojo razlago se to lahko pojmuje tudi kot propad EU.
Andres
--- End quote ---
Najmanj ;)
--- Quote from: Tea on August 05, 2010, 07:18:07 AM ---
glede na :PL v :ko se pričakuje nov svetovni red
2,5 imamo :Sa čez znamenje Tehtnice, torej do oktobra 2012 potem gre v Škorpijona za 2,5 leti - mislim da bo takrat veselo rajanje.
--- End quote ---
No evo moje začetniško razmišljanje, da se :Sa premakne pa bohnedaj pomislit ::) ;D
Samo tole bo kar fejst rajanje. :Sa v :Sk, :PL v :ko :o
taja6:
hvala Princes :-*, ni še, danes spet preiskave in upam, da ga bodo potem zdravili v pravi smeri...jaz mu psihično pomagam.
sedaj ima res obupne tranzite na natalno karto in še :NE v 6. hiši, zato kar nekaj preizkušajo pa ugibajo, kaj bi mu bilo...tri tedne pa je že minilo :-\
saj bo ;), imam občutek, da se bo naslednji teden sprostilo in bo prišlo do izboljšanja ang:
Princes:
--- Quote from: taja6 on August 05, 2010, 11:41:38 AM ---hvala Princes :-*, ni še, danes spet preiskave in upam, da ga bodo potem zdravili v pravi smeri...jaz mu psihično pomagam.
sedaj ima res obupne tranzite na natalno karto in še :NE v 6. hiši, zato kar nekaj preizkušajo pa ugibajo, kaj bi mu bilo...tri tedne pa je že minilo :-\
saj bo ;), imam občutek, da se bo naslednji teden sprostilo in bo prišlo do izboljšanja ang:
--- End quote ---
Ljubezen poslana iz srca doseže tvojega dragega v trenutku in verjamem in vem, da mu to ogromno pomaga. Želim vama vso srečo :-*
taja6:
hvala Princes :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version