Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

TRANZITI lune /komu danes lunca nagaja/ VII.del

<< < (62/76) > >>

Andres:
Ne vem, če tole sem paše, vendar v Keflaviku, kjer je islandsko  mednarodno letališče je bila danes zgodovinsko gosta megla. Kraj kjer megle ni nikoli se je spremenil v megleno mesto in vsi poleti imajo zamudo do dve uri.  Čudno, da se vreme spreminja ravno v tem času.

Andres

Tejka:
Ugotavljam, da me zadnje čase obdajajo sami :ko. Če ne po :So pa po ASC. :o :o :o  :Sa lekcije...  ;D

Tea:
Tale krajc v Raku je pa res čist lenoritičen  :D

sanjalka:

--- Quote from: Tea on October 08, 2012, 06:37:57 PM ---Tale krajc v Raku je pa res čist lenoritičen  :D

--- End quote ---
Jaz pa ful delovna,sele zdaj prisla domov :-\

Andres:

--- Quote from: Princes on August 05, 2010, 08:49:07 AM ---Bern Jurečič je imel predavanje na temo Prehod Saturna v Tehtnico konec lanskega leta, je pa v tem prispevku govora tudi o dogajanjih na nebu v tem momentu. Vredno ogleda.

http://www.s12.si/duhovnost/razno-duhovnost/816-ali-prihod-saturna-v-znamenje-tehtnice-prinaa-drugane-odnose

--- End quote ---

Malo dolgo je za cel video pogledat, sem pa vmes delal druge stvari in nekaj gledal in ostalo poslušal. Prišel sem do zanimivosti, ki jo je Bern poudaril. In to je mobing.  Iz Islandije bo skoraj sigurno prišlo po celem svetu  dan mobinga v nekakšni obliki.  V času ko je bil saturn v tehtnici je bila ona na tem področju zelo aktivna kar se danes vidi kot državni, skoraj mednarodni uspeh.  Torej. Ko boste videli deliti rumene gumene zapestnice vedite, da je to prišlo od nje, Helge Bjork Magnusdottir Grettudottir.  Ravno tako bodo v enem dnevu v letu, mislim, da  6. novembra vse sirene in zvoniki zvonili eno minuto.
Vse to se je začelo v času, ki ga opisuje video.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version