Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITI lune /komu danes lunca nagaja/ VII.del
Maja:
Kaj je pa danes v zraku? Ljudje so čudni, računalniki štekajo ... Meni se kar spi ... :o
Tea:
--- Quote from: Andres on October 09, 2012, 04:25:39 AM ---
--- Quote from: Princes on August 05, 2010, 08:49:07 AM ---Bern Jurečič je imel predavanje na temo Prehod Saturna v Tehtnico konec lanskega leta, je pa v tem prispevku govora tudi o dogajanjih na nebu v tem momentu. Vredno ogleda.
http://www.s12.si/duhovnost/razno-duhovnost/816-ali-prihod-saturna-v-znamenje-tehtnice-prinaa-drugane-odnose
--- End quote ---
Malo dolgo je za cel video pogledat, sem pa vmes delal druge stvari in nekaj gledal in ostalo poslušal. Prišel sem do zanimivosti, ki jo je Bern poudaril. In to je mobing. Iz Islandije bo skoraj sigurno prišlo po celem svetu dan mobinga v nekakšni obliki. V času ko je bil saturn v tehtnici je bila ona na tem področju zelo aktivna kar se danes vidi kot državni, skoraj mednarodni uspeh. Torej. Ko boste videli deliti rumene gumene zapestnice vedite, da je to prišlo od nje, Helge Bjork Magnusdottir Grettudottir. Ravno tako bodo v enem dnevu v letu, mislim, da 6. novembra vse sirene in zvoniki zvonili eno minuto.
Vse to se je začelo v času, ki ga opisuje video.
Andres
--- End quote ---
Ti si že takrat, ko se je na Islandiji začelo, napovedal, da se bo to nadaljevalo v svetovnem merilu.
Itak, drugač tudi ne more biti glede na položaje na nebu.
Andres:
To sem že večkrat tudi prej napisal, da je Islandija za ene stvari testni trg. To ne gre za izdelavo recimo glinenih izdelkov, ampak za nekatere stvari ki jih je treba spraviti na trg, (bančne kartcice s čipom) ne ve pa se kako bodo to sprejeli ljudje.
Tudi mi je čudno kako da ima konkretno 99% gospodinjstev na Islandiji priklop na Internet in 45% populacije ga dosega preko mobilnega telefona, torej s temi novimi android in Ipod telefoni. Brez dvoma da gre za nek poskus lobijev, ki nadzirajo tudi internet.
Tea. Ampak glede na planete drugače res ne gre, kot si napisala, vendar so le ti enaki v Sudanu in od tam ne dobimo čisto nič kar bi dregnilo svet, razen vojne in krivic.
Andres
Tea:
--- Quote from: Andres on October 12, 2012, 01:48:11 AM ---To sem že večkrat tudi prej napisal, da je Islandija za ene stvari testni trg. To ne gre za izdelavo recimo glinenih izdelkov, ampak za nekatere stvari ki jih je treba spraviti na trg, (bančne kartcice s čipom) ne ve pa se kako bodo to sprejeli ljudje.
Tudi mi je čudno kako da ima konkretno 99% gospodinjstev na Islandiji priklop na Internet in 45% populacije ga dosega preko mobilnega telefona, torej s temi novimi android in Ipod telefoni. Brez dvoma da gre za nek poskus lobijev, ki nadzirajo tudi internet.
Tea. Ampak glede na planete drugače res ne gre, kot si napisala, vendar so le ti enaki v Sudanu in od tam ne dobimo čisto nič kar bi dregnilo svet, razen vojne in krivic.
Andres
--- End quote ---
Dobimo drugače. Odvisno je od njihove karte države
Enako kot v osebnih sferah.
Polna luna bo vplivala na vse - vendar pa na nekatere bolj in druge manj, odvisno od tega kaj se dogaja na osebnem področju.
Tea:
No, danes sem na FB zapisala, da bo komunikativen dan in moram poklicat prijateljico za nakupovalni dan zimske garderobe in dodatkov. Pa se je izkazalo, da mi telefoni kar skoz zvonijo.
Itak - Luna v Devici - delat je treba :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version