Author Topic: TRANZITI lune /komu danes lunca nagaja/ VII.del  (Read 90582 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: TRANZITI lune /komu danes lunca nagaja/ VII.del
« Reply #300 on: August 05, 2010, 09:37:34 AM »
hvala Princes, to si bom pa z veseljem doma pogledala  :-*

Malenkost Taja, sama sem že dvakrat gledala. Res je dober ta naš Bern. V živo ga je tudi lepo poslušat :) Kako pa tvoj dragi, je bolje?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #301 on: August 05, 2010, 09:56:51 AM »
Tejka.

Glede na tvojo razlago se to lahko pojmuje tudi kot propad EU.

Andres

Najmanj ;)

glede na  :PL v  :ko se pričakuje nov svetovni red

2,5 imamo  :Sa čez znamenje Tehtnice, torej do oktobra 2012 potem gre v Škorpijona za 2,5 leti - mislim da bo takrat veselo rajanje.

No evo moje začetniško razmišljanje, da se  :Sa  premakne pa bohnedaj pomislit ::) ;D

Samo tole bo kar fejst rajanje.  :Sa v :Sk:PL v :ko :o
« Last Edit: August 05, 2010, 09:59:04 AM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #302 on: August 05, 2010, 11:41:38 AM »
hvala Princes  :-*, ni še, danes spet preiskave in upam, da ga bodo potem zdravili v pravi smeri...jaz mu psihično pomagam.

sedaj ima res obupne tranzite na natalno karto in še  :NE v 6. hiši, zato kar nekaj preizkušajo pa ugibajo, kaj bi mu bilo...tri tedne pa je že minilo  :-\

saj bo  ;), imam občutek, da se bo naslednji teden sprostilo in bo prišlo do izboljšanja  ang:

Offline Princes

• Mojster
« Reply #303 on: August 05, 2010, 01:09:10 PM »
hvala Princes  :-*, ni še, danes spet preiskave in upam, da ga bodo potem zdravili v pravi smeri...jaz mu psihično pomagam.

sedaj ima res obupne tranzite na natalno karto in še  :NE v 6. hiši, zato kar nekaj preizkušajo pa ugibajo, kaj bi mu bilo...tri tedne pa je že minilo  :-\

saj bo  ;), imam občutek, da se bo naslednji teden sprostilo in bo prišlo do izboljšanja  ang:

Ljubezen poslana iz srca doseže tvojega dragega v trenutku in verjamem in vem, da mu to ogromno pomaga. Želim vama vso srečo :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #304 on: August 05, 2010, 01:25:00 PM »
hvala Princes  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #305 on: August 05, 2010, 03:26:59 PM »
Ne vem, če tole sem paše, vendar v Keflaviku, kjer je islandsko  mednarodno letališče je bila danes zgodovinsko gosta megla. Kraj kjer megle ni nikoli se je spremenil v megleno mesto in vsi poleti imajo zamudo do dve uri.  Čudno, da se vreme spreminja ravno v tem času.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #306 on: August 16, 2010, 05:27:00 PM »
Ugotavljam, da me zadnje čase obdajajo sami :ko. Če ne po :So pa po ASC. :o :o :o  :Sa lekcije...  ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #307 on: October 08, 2012, 06:37:57 PM »
Tale krajc v Raku je pa res čist lenoritičen  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #308 on: October 08, 2012, 07:41:20 PM »
Tale krajc v Raku je pa res čist lenoritičen  :D
Jaz pa ful delovna,sele zdaj prisla domov :-\
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #309 on: October 09, 2012, 04:25:39 AM »
Bern Jurečič je imel predavanje na temo Prehod Saturna v Tehtnico konec lanskega leta, je pa v tem prispevku govora tudi o dogajanjih na nebu v tem momentu. Vredno ogleda.

http://www.s12.si/duhovnost/razno-duhovnost/816-ali-prihod-saturna-v-znamenje-tehtnice-prinaa-drugane-odnose

Malo dolgo je za cel video pogledat, sem pa vmes delal druge stvari in nekaj gledal in ostalo poslušal. Prišel sem do zanimivosti, ki jo je Bern poudaril. In to je mobing.  Iz Islandije bo skoraj sigurno prišlo po celem svetu  dan mobinga v nekakšni obliki.  V času ko je bil saturn v tehtnici je bila ona na tem področju zelo aktivna kar se danes vidi kot državni, skoraj mednarodni uspeh.  Torej. Ko boste videli deliti rumene gumene zapestnice vedite, da je to prišlo od nje, Helge Bjork Magnusdottir Grettudottir.  Ravno tako bodo v enem dnevu v letu, mislim, da  6. novembra vse sirene in zvoniki zvonili eno minuto.
Vse to se je začelo v času, ki ga opisuje video.

Andres
« Last Edit: October 09, 2012, 04:27:22 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #310 on: October 11, 2012, 07:32:28 PM »
Kaj je pa danes v zraku? Ljudje so čudni, računalniki štekajo ... Meni se kar spi ... :o
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #311 on: October 11, 2012, 07:41:20 PM »
Bern Jurečič je imel predavanje na temo Prehod Saturna v Tehtnico konec lanskega leta, je pa v tem prispevku govora tudi o dogajanjih na nebu v tem momentu. Vredno ogleda.

http://www.s12.si/duhovnost/razno-duhovnost/816-ali-prihod-saturna-v-znamenje-tehtnice-prinaa-drugane-odnose

Malo dolgo je za cel video pogledat, sem pa vmes delal druge stvari in nekaj gledal in ostalo poslušal. Prišel sem do zanimivosti, ki jo je Bern poudaril. In to je mobing.  Iz Islandije bo skoraj sigurno prišlo po celem svetu  dan mobinga v nekakšni obliki.  V času ko je bil saturn v tehtnici je bila ona na tem področju zelo aktivna kar se danes vidi kot državni, skoraj mednarodni uspeh.  Torej. Ko boste videli deliti rumene gumene zapestnice vedite, da je to prišlo od nje, Helge Bjork Magnusdottir Grettudottir.  Ravno tako bodo v enem dnevu v letu, mislim, da  6. novembra vse sirene in zvoniki zvonili eno minuto.
Vse to se je začelo v času, ki ga opisuje video.

Andres

Ti si že takrat, ko se je na Islandiji začelo, napovedal, da se bo to nadaljevalo v svetovnem merilu.
Itak, drugač tudi ne more biti glede na položaje na nebu.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #312 on: October 12, 2012, 01:48:11 AM »
To sem že večkrat tudi prej napisal, da je Islandija za ene stvari testni trg. To ne gre za izdelavo recimo glinenih izdelkov, ampak za nekatere stvari ki jih je treba spraviti na trg, (bančne kartcice s čipom) ne ve pa se kako bodo to sprejeli ljudje. 
Tudi mi je čudno kako da ima konkretno 99% gospodinjstev na Islandiji priklop na Internet in  45% populacije ga dosega preko mobilnega telefona, torej s temi novimi android in Ipod telefoni.    Brez dvoma da gre za nek poskus lobijev, ki nadzirajo tudi internet.

Tea.  Ampak glede na planete drugače res ne gre, kot si napisala, vendar so le ti enaki v Sudanu in od tam ne dobimo čisto nič kar bi dregnilo svet, razen vojne in krivic.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #313 on: October 12, 2012, 01:28:30 PM »
To sem že večkrat tudi prej napisal, da je Islandija za ene stvari testni trg. To ne gre za izdelavo recimo glinenih izdelkov, ampak za nekatere stvari ki jih je treba spraviti na trg, (bančne kartcice s čipom) ne ve pa se kako bodo to sprejeli ljudje. 
Tudi mi je čudno kako da ima konkretno 99% gospodinjstev na Islandiji priklop na Internet in  45% populacije ga dosega preko mobilnega telefona, torej s temi novimi android in Ipod telefoni.    Brez dvoma da gre za nek poskus lobijev, ki nadzirajo tudi internet.

Tea.  Ampak glede na planete drugače res ne gre, kot si napisala, vendar so le ti enaki v Sudanu in od tam ne dobimo čisto nič kar bi dregnilo svet, razen vojne in krivic.

Andres

Dobimo drugače. Odvisno je od njihove karte države

Enako kot v osebnih sferah.
Polna luna bo vplivala na vse - vendar pa na nekatere bolj in druge manj, odvisno od tega kaj se dogaja na osebnem področju.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #314 on: October 12, 2012, 01:30:02 PM »
No, danes sem na FB zapisala, da bo komunikativen dan in moram poklicat prijateljico za nakupovalni dan zimske garderobe in dodatkov. Pa se je izkazalo, da mi telefoni kar skoz zvonijo.

Itak - Luna v Devici - delat je treba  :)
www.Astro-Star.net