Jaz osebno se nikoli ne obremenjujem preveč s tistim, kar je napisano v literaturi, v smislu da je to edino pravilno, sploh če imaš o kakšni stvari osebno izkušnjo, ki je drugačna.
V glavnem literatura navaja in izkušnje večine tistih avtorjev, ki o tem pišejo so take, da "modre" barve o katerih sprašuješ pripadajo naslednjim angelom:
- Mihael: safirno modra/temno modra
- Zadkiel: vijolična/vijolično modra
- Raziel: indigo modra
- Haniel: turkizna
Odvisno katerega avtorja bereš, kako je on doživljal angele in barve.
Meni se običajno Mihael barvno pokaže v modro-vijolični, z več modre in dostikrat odtenki temno roza-ciklamne barve, je sploh težko opisati te odtenke. Odvisna je niansa barve tudi od tega kaj ga prosim in kaj delam z njim, ker nad-angeli pač prevzemajo različne spektre in kvalitete, glede na problem ki ga obdelujemo, sploh Mihael je zelo širok v svojem delovanju.
Jaz vedno pokličem določenega nadangela ko kaj delam, zraven pa še angele "kvalitet" (angeli varne vožnje, angeli prijaznosti, angeli strpnosti...) in se ne ukvarjam toliko z imeni, barvami...
Če si čutila, da je s tabo Mihael, potem je verjetno bil, drugače pa ga drugič vprašaj kdo je in ti bo že povedal.