Author Topic: Nadangel Mihael  (Read 37245 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Nadangel Mihael
« Reply #30 on: January 10, 2009, 11:05:57 PM »
Draga Sarika,

Upala bi si trditi, da ti zelo dobro veš kaj se skriva na tistem listu papirja, vendar si pripravljena verjeti edino vidnim dokazom, Vesolje pa od nas velikokrat zahteva, da slepo zaupamo in sledimo svojemu vodstvu. Oglej si risanko Kung Fu Panda in razumela boš, o čem govorim. S temno modro barvo povezujemo nadangela Zadkiela, čigar ime pomeni Božja pravičnosti. Zdravi spomin in mentalne funkcije. Je zaščitnik učiteljev in učencev. Njegov kristal je dejansko lapis lazuli. Najbrž je tvoj angel varuh ali pa si zdaj v obdobju učenja/poučevanja in je zato ob tebi.

Angeli so bitja brez spola, čeprav ima vsak izmed njih bolj izraženo moško ali žensko vrsto energije, kar si najbrž začutila in te je zmedlo. Tako med nadangele z bolj žensko energijo spadajo: Ariel, Azrael, Gabriel, Haniel in Jophiel, medtem ko imajo preostali (Jeremiel, Kamuel, Metatron, Mihael, Rafael, Raguel, Raziel, Sandalfon, Uriel in Zadkiel) izraženo bolj moško energijo.

ang: Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #31 on: January 10, 2009, 11:54:13 PM »
živjo Sarika

lep pozdrav v angelskih sobanah  :-*

meni se je ob branju tvojega vprašanja utrnila misel glede pergamenta in odgovora na njem:
jaz bi ti rekla, da se ne obremenjuj glede tega kar piše na njem, ko boš pripravljena na odgovor ga boš že videla oz znala prebrati
napreduj s svojim tempom, pa bo najbolje

V bistvu bi zelo rada spoznala ta svet, predvsem pa najprej sebe, se počutim popolnoma izgubljena, čeprav določene osebe v meni vidijo več, sama pa pred tem bežim, se nočem soočiti in me je ezoteričnih reči zaradi določenih izkustev strah....In ne vem, zakaj v AK vedno skoraj brez izjeme vedno vlečem ven Akasho, da sem včasih že prav jezna.... :-\

jaz bi ti svetovala, da delaš in se ukvarjaš le s tisitmi stvarmi, ki so ti prijetne, če ob nečem čutiš strah in neprijetno energijo potem to ni zate oz. potem to ni ok, zaupaj svojim občutkom in jim sledi in se ne oziraj na to kaj ti predpisujejo drugi

lahko da imaš nek dar, nekaj več, kot ti pravijo drugi, vedi pa tudi, da imaš na izbiro kaj boš s tem naredila, če ti to ni všeč pač ne boš naredila nič

uživaj in lepo bodi

Offline Sarika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #32 on: January 11, 2009, 01:06:34 AM »
...
« Last Edit: January 27, 2009, 03:22:52 PM by Sarika »

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #33 on: January 11, 2009, 11:50:33 AM »
Jaz osebno se nikoli ne obremenjujem preveč s tistim, kar je napisano v literaturi, v smislu da je to edino pravilno, sploh če imaš o kakšni stvari osebno izkušnjo, ki je drugačna.

V glavnem literatura navaja in izkušnje večine tistih avtorjev, ki o tem pišejo so take, da "modre" barve o katerih sprašuješ pripadajo naslednjim angelom:

- Mihael: safirno modra/temno modra
- Zadkiel: vijolična/vijolično modra
- Raziel: indigo modra
- Haniel: turkizna

Odvisno katerega avtorja bereš, kako je on doživljal angele in barve.

Meni se običajno Mihael barvno pokaže v modro-vijolični, z več modre in dostikrat odtenki temno roza-ciklamne barve, je sploh težko opisati te odtenke. Odvisna je niansa barve tudi od tega kaj ga prosim in kaj delam z njim, ker nad-angeli pač prevzemajo različne spektre in kvalitete, glede na problem ki ga obdelujemo, sploh Mihael je zelo širok v svojem delovanju.

Jaz vedno pokličem določenega nadangela ko kaj delam, zraven pa še angele "kvalitet" (angeli varne vožnje, angeli prijaznosti, angeli strpnosti...) in se ne ukvarjam toliko z imeni, barvami...

Če si čutila, da je s tabo Mihael, potem je verjetno bil, drugače pa ga drugič vprašaj kdo je in ti bo že povedal.
« Last Edit: January 11, 2009, 11:59:02 AM by nensi »

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #34 on: February 17, 2009, 09:00:47 PM »
....

...

Tale najnovejša moda brisanja postov mi gre pa počasi že kar malo na... da ne napišem kam, da se mi ne bo še res kam kaj zataknilo  ;)

Ni lepo ljudi hecat. Najprej tiste, ki si vzamejo čas da kaj napišejo v odgovor na postavljeno vprašanje, potem pa še tiste ki kdaj kaj za nazaj berejo in je vse "luknjičasto".

Malo več zrelosti od odraslih ljudi bi pa človek že pričakoval.
Drugače pa pomaga tudi, da si doma na list napišete kar vas teži, moti, pa ga potem stran vržete ali skurite in vam bo lažje.

Pa brez zamere, sem pač čutila da bi danes rada to povedala in sem.
Lep večer.
« Last Edit: February 17, 2009, 11:17:55 PM by nensi »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #35 on: February 17, 2009, 09:20:59 PM »
Se popolnoma strinjam s teboj, nensi.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #36 on: February 17, 2009, 09:45:05 PM »
Hvala Regina.