Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma IX
megica:
--- Quote from: Amfitrita on March 23, 2009, 09:13:33 AM ---dobro jutro :D
jaz sem bila spet v objemu morja in morskih prebivalcev danes....
sanjala sem o kitih grbavcih, potem sem la čisto do obale, da bi se enega dotaknila.... pa se je kit grbavec spremenil v polarnega medveda in vsi so kričali: ubil te bo ubil te bo.... jaz sem od strahu otrpnila in čakala kaj bo. medved me je neno začel grizljat po roki, malce sva se igrala, malce crkljala, potem pa sem odla. mislim, da je medved bil kljub igranju na nek način malce alosten. morda zato, ker so ljudje tako odreagrali???
potem sem odla vstran in sem se znala v neki stavbi, kjer sem skozi okno zagledala v morju orke. to je prvič, da se spomnim sanj o orkah. tekala sem sem in tja ob obali in orke so mi sledile. potem sem se znala sama z eno orko, ki pa mi je sledila v potok, ozek kanal, kjer pa je zaradi mene nasedla. v tistem trenutku je dobila podobo mrke pliskavke... ker se ni mogla obrnit, sem jo čisto prestraena, da bo umrla vlekla za repno plavut nazaj po strugi potoka, potem sem jo celo e en kos nesla po kopnem in jo spravila nazaj v morje ... ko je bila v morju sem pa tudi jaz skočila za njo (med tem se je spet spremenila v orko, začutila pa sem močno moko energijo....) skočila sem v morje, ampak padla sem na tanek led. spet so ljudje okoli mene kričali, naj se reim, ker led ne bo zdral in bom utonila. v tistem je led popustil, padla sem v vodo, v varen objem orke z močno moko energijo. čutila sem mrzlo vodo, kako me objema, oblačila so bila mokra. v nekaj trenutkih pa sem prevzela obliko orke, videla in čutila sem svojo repno plavut in e sem plavala kot orka. čutila sem vse gibe, kako orke dihajo, potopila sem se in spet prila na povrje po zrak.... bilo je NORO LEPO ang: :)
--- End quote ---
moja razlaga tvojih sanj(ampak se ne spoznam na to )
mogoče se ti v ivljenju dogajajo stvari,ki so tebi samoumevne ,drugim pa čudne in te svarijo pred "nevarnostjo",in da se ti to dogaja na več področjih.ampak mora se posluati,ker je ta svet zate pravi,saj se v njem dobro počuti.
in ne vem kako je v ljubezni,ma sem dobila občutek da prihaja k tebi tisti pravi zate,čeprav drugi mislijo,da bo zaradi njega propadla.
to je moje miljenje lp in lepe sanje
Azra:
--- Quote from: Regina on March 23, 2009, 08:25:52 AM ---No, ni nujno, da moraš tja, sigurno boš pa spet nekam šla. Če ti Avstrija ne vzbuja nekih osebnih asociacij, je lahko le metafora za tujino. ;)
--- End quote ---
Hvala Regina, sem pa razmisljala, da bi sla v Graz, ker mi Body Shopovih izdelkov primanjkuje. ::)
Azra:
Oh Regina, sem prav ponosna nase, ker si spet zapomnim sanje ... :)
Hodila sem s skupino ljudi. Nekatere sem poznala, nekatere ne ...
Zanimivo, da kraj kjer smo hodili - je bil rahlo "nenaraven" ceprav smo bili v naravi. Skoncentrirana sem bila v tla in sem jih opazovala. Lepe kamnite potke, trava pokosena. Vse v oblikah. Geometricno. Kot, da bi prste tukaj imel Gaudi. ;)
Hodim s skupino in kar naenkrat zelim v drugo smer, pa mi nekdo iz skupine rece, da tam ni nicesar, nikamor ne bom prisla. Pa vseeno grem v drugo smer. Povzpnem se na hribcek in pridem do hise, poti naprej pa res ni. Zato se hitro obrnem in grem v smeri skupine. Nekaj ljudi me caka, nekateri gredo naprej. Naproti mi pritece velik, lep pes in me ovohava. Jaz se ga ne dotaknem, cutim pa, da ob meni - na desni tudi hodi velik pes, ki se ga pravtako ne dotaknem. Sega mi do pasu.
Soncno vreme je, vse se blesci, okolica je res zelo lepa in gledam samo okolico in srecno se pocutim.
Nocem se dotikati nikogar, niti v blizini nocem, da stojimo skupaj. Psa pa pustim, a brez dotikov.
Kar naenkrat sedim nekje, poleg mene je zenska oseba, odprem domac nabiralnik in vzamem ven 4 pisma in 4 bonbone.
Zanimivo, da me pisma ne zanimajo, temvec bonboni. Vsakega posebaj odprem. Prvi je cokoladni, ostali trije so sadni. In vse skupaj dam na svojo levo stran.
V sanjah mi je zanimiv moj odklonilen odnos do okolice oz ljudi, ceprav sem z njimi v stiku. In tako "sterilna" sem. Do predmetov, ljudi. Samo okolica me pritegne.
Si lahko razlagam psa v sanjah kot osebo?
Hvala
lp
ang:
:-*
Amfitrita:
--- Quote from: Regina on March 23, 2009, 10:47:45 AM ---Punce, kje so spet vaši komentarji? ::)
Skupni imenovalec tvojih sanj je v spreminjanju živali. Kaj misliš? ;)
--- End quote ---
vse te živali predstavljajo mene? notranja preobrazba, morda tudi zunanja?
enega odseka sanj bi se morda še posebej dotaknila.... mrka pliskavka, ki sem jo reševala in vlekla nazaj v morje.... danes sem brala na spletu, da je v Avstraliji točno ta vrsta nasedla danes.... :'(
to se mi je že zgodilo enkrat.... da sem sanjala delfinko (ja, samička je bila v mojih sanjah) in naslednji dan se to isto delfinko brala v časopisu....
--- Quote from: megica on March 23, 2009, 11:53:46 AM ---moja razlaga tvojih sanj(ampak se ne spoznam na to )
mogoče se ti v ivljenju dogajajo stvari,ki so tebi samoumevne ,drugim pa čudne in te svarijo pred "nevarnostjo",in da se ti to dogaja na več področjih.ampak mora se posluati,ker je ta svet zate pravi,saj se v njem dobro počuti.
in ne vem kako je v ljubezni,ma sem dobila občutek da prihaja k tebi tisti pravi zate,čeprav drugi mislijo,da bo zaradi njega propadla.
to je moje miljenje lp in lepe sanje
--- End quote ---
Megica, tudi tvoja razlaga mi da veliko misliti. hvala. :-* morda se ne bi osredotočala toliko na ljubezen, bolj na moje življenje na sploh, saj sem vedno zelo obzirna do drugih, predvsem v službi, ko dajem svoje želje in potrebe in prosti čas na stran in ga žrtvujem za delo.... čas je, da začnem poslušat sebe in se ne ozirat na mnenje in predvsem pričakovanja drugih....sicer to že vse vem, samo načina, kako to narediti, ne da bi imela "slabo vest" še nisem pogruntala ;)
hvala za razlago :)
Regina:
--- Quote from: Azra on March 23, 2009, 08:00:04 PM ---
--- Quote from: Regina on March 23, 2009, 08:25:52 AM ---No, ni nujno, da moraš tja, sigurno boš pa spet nekam šla. Če ti Avstrija ne vzbuja nekih osebnih asociacij, je lahko le metafora za tujino. ;)
--- End quote ---
Hvala Regina, sem pa razmisljala, da bi sla v Graz, ker mi Body Shopovih izdelkov primanjkuje. ::)
--- End quote ---
Hmmmm, potem pa kar pot pod noge ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version