Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma IX
Regina:
--- Quote from: Azra on March 23, 2009, 08:10:06 PM ---Oh Regina, sem prav ponosna nase, ker si spet zapomnim sanje ... :)
Hodila sem s skupino ljudi. Nekatere sem poznala, nekatere ne ...
Zanimivo, da kraj kjer smo hodili - je bil rahlo "nenaraven" ceprav smo bili v naravi. Skoncentrirana sem bila v tla in sem jih opazovala. Lepe kamnite potke, trava pokosena. Vse v oblikah. Geometricno. Kot, da bi prste tukaj imel Gaudi. ;)
Hodim s skupino in kar naenkrat zelim v drugo smer, pa mi nekdo iz skupine rece, da tam ni nicesar, nikamor ne bom prisla. Pa vseeno grem v drugo smer. Povzpnem se na hribcek in pridem do hise, poti naprej pa res ni. Zato se hitro obrnem in grem v smeri skupine. Nekaj ljudi me caka, nekateri gredo naprej. Naproti mi pritece velik, lep pes in me ovohava. Jaz se ga ne dotaknem, cutim pa, da ob meni - na desni tudi hodi velik pes, ki se ga pravtako ne dotaknem. Sega mi do pasu.
Soncno vreme je, vse se blesci, okolica je res zelo lepa in gledam samo okolico in srecno se pocutim.
Nocem se dotikati nikogar, niti v blizini nocem, da stojimo skupaj. Psa pa pustim, a brez dotikov.
Kar naenkrat sedim nekje, poleg mene je zenska oseba, odprem domac nabiralnik in vzamem ven 4 pisma in 4 bonbone.
Zanimivo, da me pisma ne zanimajo, temvec bonboni. Vsakega posebaj odprem. Prvi je cokoladni, ostali trije so sadni. In vse skupaj dam na svojo levo stran.
V sanjah mi je zanimiv moj odklonilen odnos do okolice oz ljudi, ceprav sem z njimi v stiku. In tako "sterilna" sem. Do predmetov, ljudi. Samo okolica me pritegne.
Si lahko razlagam psa v sanjah kot osebo?
Hvala
lp
ang:
:-*
--- End quote ---
Seveda, ampak v kontekstu tega, da si lahko ti ta oseba, če v sebi prepoznaš vse tiste nagone, instinkte in impulze, ki jih pač pes simbolično na intuitivni ravni predstavlja, če pa si ga razlagaš kot drugo osebo, pa največkrat lahko prepoznaš odnos oziroma občutke do tega človeka. Bi lahko rekla, da si nekoga pustiš blizu, vendar samo do neke meje, brez dotikov? ;)
Sicer pa imaš spet nakazano smer v sanjah. V eno se nikamor ne pride, zato se obrneš in greš nazaj. Zanimiva besedna igra. Se mi zdi, da se kar ujema ::) ;)
Azra:
--- Quote from: Regina on March 23, 2009, 09:55:11 PM ---
--- Quote from: Azra on March 23, 2009, 08:00:04 PM ---
--- Quote from: Regina on March 23, 2009, 08:25:52 AM ---No, ni nujno, da moraš tja, sigurno boš pa spet nekam šla. Če ti Avstrija ne vzbuja nekih osebnih asociacij, je lahko le metafora za tujino. ;)
--- End quote ---
Hvala Regina, sem pa razmisljala, da bi sla v Graz, ker mi Body Shopovih izdelkov primanjkuje. ::)
--- End quote ---
Hmmmm, potem pa kar pot pod noge ;D
--- End quote ---
;D
ok
Regina:
--- Quote from: Amfitrita on March 23, 2009, 09:17:22 PM ---
--- Quote from: Regina on March 23, 2009, 10:47:45 AM ---Punce, kje so spet vaši komentarji? ::)
Skupni imenovalec tvojih sanj je v spreminjanju živali. Kaj misliš? ;)
--- End quote ---
vse te živali predstavljajo mene? notranja preobrazba, morda tudi zunanja?
enega odseka sanj bi se morda še posebej dotaknila.... mrka pliskavka, ki sem jo reševala in vlekla nazaj v morje.... danes sem brala na spletu, da je v Avstraliji točno ta vrsta nasedla danes.... :'(
to se mi je že zgodilo enkrat.... da sem sanjala delfinko (ja, samička je bila v mojih sanjah) in naslednji dan se to isto delfinko brala v časopisu....
--- End quote ---
Bolj notranja. Za zunanjo se ponavadi pojavijo kakšni drugi simboli, ki imajo bolj malo z živimi bitji in so dejansko bolj identični taki preobrazbi. Sicer je pa pri tebi težko karkoli trditi, ker so delfini in vse te morske živalce tvoji redni spremljevalci. Ne samo v sanjah, ampak tudi v resnici, tako da že kar nekako sodijo v tvoj "pogovorni jezik", pa nikoli ne verm točno, kdaj gre zares in kdaj ne. ;)
To groljivko v Avstraliji sem tudi jaz videla in to kmalu za tistim, ko sem ti odgovorila. Seveda sem se takoj spomnila na tvoje sanje in tudi na to, da si se že znašla v podobni situaciji. Scenarij je bil sicer drugačen, časovno pa si se ujela, kot zdaj.
Amfitrita:
--- Quote from: Regina on March 23, 2009, 10:34:14 PM ---Bolj notranja. Za zunanjo se ponavadi pojavijo kakšni drugi simboli, ki imajo bolj malo z živimi bitji in so dejansko bolj identični taki preobrazbi. Sicer je pa pri tebi težko karkoli trditi, ker so delfini in vse te morske živalce tvoji redni spremljevalci. Ne samo v sanjah, ampak tudi v resnici, tako da že kar nekako sodijo v tvoj "pogovorni jezik", pa nikoli ne verm točno, kdaj gre zares in kdaj ne. ;)
To groljivko v Avstraliji sem tudi jaz videla in to kmalu za tistim, ko sem ti odgovorila. Seveda sem se takoj spomnila na tvoje sanje in tudi na to, da si se že znašla v podobni situaciji. Scenarij je bil sicer drugačen, časovno pa si se ujela, kot zdaj.
--- End quote ---
ja saj, sem si mislila, da bolj notranja. čeprav mi tudi malce zunanje ne bi škodilo ;)
ja, glede moje povezave s kiti in delfini, se včasih tudi sama sprašujem, ali sanjam ali je res, pa če je to v sanjah ali pa sem v budnem stanju z njimi :-*
pa še nekaj... si videla minute in sekunde mojega posta danes zjutraj? če ne, ti jih citiram
--- Quote from: Amfitrita on March 23, 2009, 09:13:33 AM ---dobro jutro :D
--- End quote ---
in da so me trojke spremljale še tisto nedeljo, ko sem bila v družbi kita grbavca: v soboto, ko še ni bilo jasno, ali bom uspela prit na primorsko ali ne, sem šla na bencinsko črpalko. natankala sem gorivo in znesek na računu je bil 33,33 EUR ;D
hvala za razlago in sladke sanje ang:
Regina:
Ure nisem videla. Sicer pa se mi sploh ne zdi čudno. Prava delfinka si ;D
Nočko in lepe sanje tudi tebi :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version