Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma IX
Rena:
Ja dogaja nam...otroci...otroci... Rojevanje naših novih moči, notranjega razvoja? Tudi jaz sem bila v sanjah med njimi. Prišla sem na obisk prijateljici in možu, imela sta polno otrok. Prijateljico in moža sem v sanjah poznala, zdaj pa pojma nimam, kdo sta bila :D Njihova najmanjša punčka me je prijela za roko in tako prijetno jo je bilo stiskat k sebi. Nato smo šli še do njunih sorodnikov, mislim da brat od prijateljice. Tega se pa spomnem, je moj sošolec. Pot je bila topla od sonca, na novo prekrita z zemljo, ki se je mehko ugrezala pod bosimi nogami. Pri tem sošolcu spet polno njunih otrok, vsi so bili videt zadovoljni, srečni. Velika srečna družina... Žal me je nato zbudila moževa budilka... Hvala Regina za tvoj komentar :-*.
Regina:
--- Quote from: Andres on March 31, 2009, 05:20:36 AM ---Zdaj pa si poglejto čudo ure obeh citatov. No, ko se portirju izteka izmena, oziroma, ko sem že pozabil, da sta bila Mojzes in Gaja tu zadnja in Klarus prva, sem naletel tudi na zgornja dva posta.
Andres
--- End quote ---
Kaj dogaja, Andres? ;D
Regina:
--- Quote from: Rena on March 31, 2009, 07:36:18 AM ---Ja dogaja nam...otroci...otroci... Rojevanje naših novih moči, notranjega razvoja? Tudi jaz sem bila v sanjah med njimi. Prišla sem na obisk prijateljici in možu, imela sta polno otrok. Prijateljico in moža sem v sanjah poznala, zdaj pa pojma nimam, kdo sta bila :D Njihova najmanjša punčka me je prijela za roko in tako prijetno jo je bilo stiskat k sebi. Nato smo šli še do njunih sorodnikov, mislim da brat od prijateljice. Tega se pa spomnem, je moj sošolec. Pot je bila topla od sonca, na novo prekrita z zemljo, ki se je mehko ugrezala pod bosimi nogami. Pri tem sošolcu spet polno njunih otrok, vsi so bili videt zadovoljni, srečni. Velika srečna družina... Žal me je nato zbudila moževa budilka... Hvala Regina za tvoj komentar :-*.
--- End quote ---
Prijetno sanjsko vzdušje. Verjetno se temu primerno tudi sama počutiš. ;)
Rena:
--- Quote from: Regina on March 31, 2009, 08:30:59 AM ---
Prijetno sanjsko vzdušje. Verjetno se temu primerno tudi sama počutiš. ;)
--- End quote ---
Mhm ;D Hvala Regina, prijetne sanje tudi tebi :-*
Rena:
Po včerajšnjih lepih sanjah take nenavadne sanje...
Doživela sem smrt dveh oseb in njuno doživetje po smrti... V bistvu sta živela naprej kot duši. Bila sta moški in ženska. Ženska se je spremenila v nekakšno majhno vilinsko bitje, kot Zvončica, on pa v nekaj drugega. Podoživljala sem letenje te ženske duše... Kasneje sem videla tudi dve ženski z otrokom, ki sta skozi skrivno odprtino opazovali dogajanje v sosednjem stanovanju. Občutek ob doživljanju tistih dveh duš pa je bil...čeprav ni bil strašen...pa me je bilo strah, ko sem se zbudila... Kot da sem pokukala na tisto stran veš...brrr.... Smrt pomeni predelavo nekih čustev? Letenje in vse to...? Ne znam si razlagat... Hvala za odgovor, Regina.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version