Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma IX

<< < (28/83) > >>

Regina:

--- Quote from: taja6 on March 30, 2009, 11:30:37 AM ---Regina, kaj bi pomenile sanje, kjer sem stala in gledala prečudovita rumeno-oranžna žitna polja  ::)

hvala  :-*

--- End quote ---

Razmisli še, kako si se v sanjah počutila, na prvi pogled pa deluje zelo obetavno.  ;)

Regina:

--- Quote from: luana on March 30, 2009, 01:13:03 PM ---OJla Regina!

Spet moje sanje, ja tokrat jih nebi vedela analizirati.
V glavnem dojenček, gledala sem ga koko leži na trebuhu in dviga glavico, zdel se mi je krepak, velik in močan, za svojo starost, ne spominjam se drugega kaj se je dogajalo, postelja je bila, bele rjuhe, žamentno pregrinjalo, zraven moška oseba, kakor da ga je mama zapustila in je očka sam za njega skrbel, čuval.

Kaj misliš, da so moje sanje povezane z mojimi strahovi, bojim se namreč sama sebe, tako, po nečem hrepenim, si srčno želim, a to bi bila prevelika sprememba, če bi bila,( na to mislim dan in noč) odločila se nisem niti za preizkusiti, ravno zaradi najmlajšega otr., venomer mislim na njega, nebi ga hotela raniti.( je bolj  v podzavesti, a počasi se kar na plano prikazuje)
A te sanje z otroci, so pa že od sile, nekaj mi sporočajo, ne vem kaj?

by luana pozdrav  :D :D ;)

--- End quote ---

Dojenčki v sanjah, pa naj gre za kakršno koli situacijo, imajo vedno nekaj skupnega - najprej neki novi začetek, to je željo, potrebo, idejo, načrt..., potem šele smer, v katero bi naj zavilo to naše novo življenje. Žal se to vedno ne razvija tako, kot si ga zamislimo ali začrtamo, zato razmisli, ali temu novemu začetku nisi bila popolnoma predana ali si bila do njega premalo zaščitniška, je prišlo do spremembe zaradi nekih zunanjih vzrokov ali se je celo popolnoma sfižilo zaradi drugih ljudi.  Začetni obliki, ki si si jo verjetno predstavljala kot veliko veselje in srečo, se je v nadaljevanju pridružil še niz neobvladljivih skrbi in težav, zaradi katerih si vrgla puško v koruzo.
Koga predstavlja moški ob otroku? Če gre za znano osebo, ki ti nekaj pomeni, se bosta lahko tej tvoji /vajini/ želji tudi v bodoče skupaj posvečala ali vsaj o njej še veliko razmišljala, v sebi negovala, pestovala in crklajla pa še samo vsak v sebi.

taja6:

--- Quote from: Regina on March 30, 2009, 06:13:29 PM ---
--- Quote from: taja6 on March 30, 2009, 11:30:37 AM ---Regina, kaj bi pomenile sanje, kjer sem stala in gledala prečudovita rumeno-oranžna žitna polja  ::)

hvala  :-*

--- End quote ---

Razmisli še, kako si se v sanjah počutila, na prvi pogled pa deluje zelo obetavno.  ;)

--- End quote ---

spomnim se, da sem opazovala in bila presunjena nad lepoto, nad barvami...skratka samo občudovala sem naravno lepoto, barve, prostranost teh polj ( nič drugega ni bilo, damo neskončno polje tega žita )...se mi je zdelo, da je to prej dober kot slab znak  ;)

hvala Regina  :-*

luana:

--- Quote ---
--- Quote from: Regina on March 30, 2009, 07:19:42 PM ---

V glavnem dojenček, gledala sem ga koko leži na trebuhu in dviga glavico, zdel se mi je krepak, velik in močan, za svojo starost, ne spominjam se drugega kaj se je dogajalo, postelja je bila, bele rjuhe, žamentno pregrinjalo, zraven moška oseba, kakor da ga je mama zapustila in je očka sam za njega skrbel, čuval.

Kaj misliš, da so moje sanje povezane z mojimi strahovi, bojim se namreč sama sebe, tako, po nečem hrepenim, si srčno želim, a to bi bila prevelika sprememba, če bi bila,( na to mislim dan in noč) odločila se nisem niti za preizkusiti, ravno zaradi najmlajšega otr., venomer mislim na njega, nebi ga hotela raniti.( je bolj  v podzavesti, a počasi se kar na plano prikazuje)

Dojenčki v sanjah, pa naj gre za kakršno koli situacijo, imajo vedno nekaj skupnega - najprej neki novi začetek, to je željo, potrebo, idejo, načrt..., potem šele smer, v katero bi naj zavilo to naše novo življenje. Žal se to vedno ne razvija tako, kot si ga zamislimo ali začrtamo, zato razmisli, ali temu novemu začetku nisi bila popolnoma predana ali si bila do njega premalo zaščitniška, je prišlo do spremembe zaradi nekih zunanjih vzrokov ali se je celo popolnoma sfižilo zaradi drugih ljudi.  Začetni obliki, ki si si jo verjetno predstavljala kot veliko veselje in srečo, se je v nadaljevanju pridružil še niz neobvladljivih skrbi in težav, zaradi katerih si vrgla puško v koruzo.
Koga predstavlja moški ob otroku? Če gre za znano osebo, ki ti nekaj pomeni, se bosta lahko tej tvoji /vajini/ želji tudi v bodoče skupaj posvečala ali vsaj o njej še veliko razmišljala, v sebi negovala, pestovala in crklajla pa še samo vsak v sebi.
--- End quote ---

--- End quote ---

Ojla, Regina!

Ja ta novi projekt, sem opustila tudi zaradi svoje bližnje okolice, velike spremembe katere bi pripeljale do  žalosti, ne vem. Vsakega po malo, daljava je napravila svoje.
Moški, pa res ne vem kdo bi lahko bil, bežno se spominjam,  znal bi biti tak konkreten trden, mogoče, ne vem točno.

ki ti nekaj pomeni, se bosta lahko tej tvoji /vajini/ želji tudi v bodoče skupaj posvečala ali vsaj o njej še veliko razmišljala, v sebi negovala, pestovala in crklajla pa še samo vsak v sebi. to bi znalo biti, z nekom sva imela nekaj skupnega in vsak pri sebi to negovala in pestovala, a se je vez pretrgala in je vse v mirovanju ali v pavzi, če ne že v pozabi!

Marbit se mi še kaj sanja, pa pride ta pravo.
Zaenkrat hvala, za razlago.
IN lep pozdrav by luana  :D :D ;)

--- End quote ---

Andres:

--- Quote from: Regina on March 30, 2009, 07:19:42 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Zdaj pa si poglejto čudo ure obeh citatov.  No, ko se portirju izteka izmena, oziroma, ko sem že pozabil, da sta bila Mojzes in Gaja tu zadnja in Klarus prva, sem naletel tudi na zgornja dva posta.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version