Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma IX
Regina:
--- Quote from: megica on April 08, 2009, 07:39:32 AM ---takole že v drugo v tem mesecu sem sanjala nikogar drugega kot sofio loren,(ne sanjam zvezdnikov ponavadi).
--- End quote ---
Malo razmisli, kako gledaš na Sofio in kakšno osebnost vidiš v njej. Bi ji rada bila v čem podobna ali te pri njej kaj moti? Tudi njeni filmski žanri in vloge, ki jih igra, ti lahko veliko povedo. Tvoj sanjski scenarij je morda podoben kakšni njeni dejanski filmski vlogi, hkrati pa lahko prikazuje izsek iz tvojega družinskega življenja in te usmerja, kako bi naj ti to svojo vlogo "odigrala".
megica:
hvala za odgovor,bom malo razmislila,sigurno mi hočejo nekaj povedat te sanje,o sofii loren ne vem kaj dosti,tudi njene filme nisem kja preveč gledala,ko berem po časopisih mi je pa ful všeč,majhna podrobnost,moj mož je starejši od mene sicer v primerjavi z njo in njenim je moj samo 10 let;-),pa tudi vem da je mogla ležat v nosečnosti,jaz tudi.mogoče je še kaj kar ne vem.
thx
Mačica:
Regina, hvala. :-* Zdaj pa moram samo še skapirat, kaj si napisala. ;) ;D
Regina:
--- Quote from: megica on April 08, 2009, 10:46:06 AM ---hvala za odgovor,bom malo razmislila,sigurno mi hočejo nekaj povedat te sanje,o sofii loren ne vem kaj dosti,tudi njene filme nisem kja preveč gledala,ko berem po časopisih mi je pa ful všeč,majhna podrobnost,moj mož je starejši od mene sicer v primerjavi z njo in njenim je moj samo 10 let;-),pa tudi vem da je mogla ležat v nosečnosti,jaz tudi.mogoče je še kaj kar ne vem.
thx
--- End quote ---
Preberi še enkrat svoje sanje. Vse se je sukalo okrog otrok ;)
Regina:
--- Quote from: Mačica on April 08, 2009, 03:23:59 PM ---Regina, hvala. :-* Zdaj pa moram samo še skapirat, kaj si napisala. ;) ;D
--- End quote ---
Saj ne misliš resno? ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version