Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma II
Tita:
--- Quote from: Regina on June 21, 2007, 10:47:46 PM ---
--- Quote from: pikica on June 19, 2007, 05:49:54 PM ---Jaz sem danes zopet po nekem času sanjala, in sicer sem bila v eni veliki sobi s prijatelji (njihovih obrazov nisem videla, vem pa, da so bili moji prijatelji, mogoče celo kakšni nekdanji iz osnovne šole) in potem je kar naenkrat prišel val vode (voda je bila na pogled morska) in potem za njim še en in še en, voda je počasi postajala bolj močna, mogoče za odtenek bolj umazana oz. le ni bila več tiste lepe morske barve, ampak mogoče malo zeleno-rjava (ampak nisem imela občutka, da bi bila blatna)......jaz sem se držala enega ogromnega stebra, da me ne bi val odnesel, čudno je pa to, da je bila to soba, voda je pa prišla notri iz zidu (in ne skozi okna) in bi me kvečjemu tudi lahko le nazaj v zid vrglo. Po eni strani sem uživala (ko so bili ti vali majhni, nizki, ali pa ko se me niso niti dotaknili, ko pa so postali malce bolj močni in kar visoki, sem se pa malo bala. Še pred koncem sem se zbudila, ampak ne iz groze, ampak kar tako. :D
--- End quote ---
Ker gre za vodo, ki simbolizira čustva, verjetno z razlago ne boš imela težav. ;)
--- End quote ---
OK, po več ali manj neprespani noči bom ugibala: domnevam, da se nočem prepustiti čustvom, četudi so le-ta dobra/pozitivna in bi se jim mogoče morala? Če ja, se mi to sliši kot, da bi do nekoga čutila nekaj več, a si tega ne upam oz. nočem priznati - hmmm, zaenkrat še ni nobenega takega v mojem življenju. :-\
Princes:
Draga Regina, dober dan želim. Nocoj sem imela zelo zanimive sanje in zanimivo, da sem se zjutraj zbudila izredno dobre volje. Naj opišem:
Med drugimi sanjskimi slikami, ki pa niso pustile takega pečata, sem bila z nekim mladeničem - nepoznanim, zelo zvedavim in radoživim na vrhu grička in mu pokazala pojav, ki se pojavi samo dvakrat letno ponoči in sicer v daljavi se vidi širok pas morja, obsijan z luno (v resničnem življenju se to tudi res zgodi, ob prehodu v poletje in zimo, in živim tudi na predelu Slovenije, kjer lahko vsakodnevno občudujem morje v daljavi, pa čeprav samo pasek). Ta pas je bil škrlatno rdeče barve in iznenada sta iz morja skočila dva lepa delfina. Čeprav sva bila zelo zelo daleč od morja, sva s prostim očesom videla ta veličastni skok, ki se je še dvakrat ponovil. In zanimivo je, da se je ob vsakem skoku delfinov iz vode za njimi pojavil plamen, kot pri rahli eksploziji, vendar je to bilo veličastno. V sanjah sem občutila neverjetno radost.
Regina prosim za tvojo razlago.
Azra:
Regina poslala sem ti zs.
Danes sem sanjala, da se vozim s kolesom, na svoji levi je bila televizija, ki je nisem videla, sem pa slisala svoj glas iz tv.
Ah ::)
Darja:
--- Quote from: Regina on June 21, 2007, 10:51:42 PM ---
--- Quote from: Darja on June 19, 2007, 06:31:59 PM ---
--- Quote from: Regina on June 19, 2007, 12:57:36 PM ---Očitno se ti dogaja Darja in bolj nemirno spiš, temu primerno si pa tudi sanje bolj zapomniš.
--- End quote ---
Mah,veliko se dogaja v moji glavi,danes ponoči se mi je sanjalo v eksploziji v neki hiši ,ki je v resničnem svetu ni na tem mestu....čudno vse to,res ??? ??? ???
Hvala Regina in lep popoldan
Darja[/color]
--- End quote ---
Si lahko to dogajanje v glavi pojasniš? Eksplodiraj, Darja in se ne zadržuj, pa naj gre za jezo ali ljubezen. ;)
--- End quote ---
Hvala Regina....v moji notranjosti se nekja dogaja,sem na eni takšni prelomnici,ki bo treba nardit korak..poti nazaj več ni,je ne more bit.Gre pa definitivno za ljubezen in ne za jezo.
Lep vikend ti želim,Darja
Regina:
Če gre za ljubezen, pa res ni več kaj čakat. Sicer se bo pa itak samo po sebi zgodilo in to zelo hitro.
Srečno, Darja. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version