Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma II
Azra:
Koncno sem tudi jaz dozivela sanjsko noc ;D
Le da sanje niso bile tako prijetne, kot bi si sama zelela :-\
Bila sem v mnozici ljudi, nato sva bile sami z bivso sosolko iz osnovne sole. Stali sva drug ob drugi, okoli naj pa je bil krog ljudi. Midve sva stali, okoli naju je bilo kar dosti prostora in potem v krogu okoli naju nepoznani ljudje. Do naju je stopil visok, mocan moski. Imel je pobrito glavo in pistolo v roki. Ustrahoval naju je in na nek nacin sva vedeli, da sva ugrabljeni.
Potem sem se znasla v prostoru. Zanimivo, da prostor ni bil zaprt (torej brez vrat ipd), a jaz sem vedela, da pobegnit ne morem, da me nadzorujejo. Tukaj sem bila sama. Preko telefona sem klicala ljudi, naj me resijo, a me nihce ni. Na koncu sem klicala policijo, a je njihov odgovor bil nejasen, ko sem rekla, da me nekdo drzi priprto in, da ne morem pobegniti.
Veckrat sem videla tega moskega, kako me ustrahuje z revolverjem. :-\
Res je bil neprijeten obcutek. Pocutila sem se nemocno in bilo me je strah.
Azra:
Danes so moje sanje bile spet grozne :-[
sicer se dobro ne spomnim, a slo je ponovno za gruco ljudi. Merili naj bi telesno temperaturo zivali. Te zivali niso bile ne macke, ne psi - nekaj vmes (majhne). Termometer za merjenje vrocine so jim tiscali v zadnjicno odprtino! :o Jaz tega nisem hotela gledati, ker me je bilo strah in zivali so se mi smilile. V sanjah sem stala pred ljudmi, ki so to delali, nekateri pa so celo naglas govorili kaj delajo z njimi. V sanjah sem se spet pocutila GORZNO.
Upam, da napoved ni tako grozna kot sanje same.
Lep, soncen dan!
:-*
Regina:
--- Quote from: pikica on June 19, 2007, 05:49:54 PM ---Jaz sem danes zopet po nekem času sanjala, in sicer sem bila v eni veliki sobi s prijatelji (njihovih obrazov nisem videla, vem pa, da so bili moji prijatelji, mogoče celo kakšni nekdanji iz osnovne šole) in potem je kar naenkrat prišel val vode (voda je bila na pogled morska) in potem za njim še en in še en, voda je počasi postajala bolj močna, mogoče za odtenek bolj umazana oz. le ni bila več tiste lepe morske barve, ampak mogoče malo zeleno-rjava (ampak nisem imela občutka, da bi bila blatna)......jaz sem se držala enega ogromnega stebra, da me ne bi val odnesel, čudno je pa to, da je bila to soba, voda je pa prišla notri iz zidu (in ne skozi okna) in bi me kvečjemu tudi lahko le nazaj v zid vrglo. Po eni strani sem uživala (ko so bili ti vali majhni, nizki, ali pa ko se me niso niti dotaknili, ko pa so postali malce bolj močni in kar visoki, sem se pa malo bala. Še pred koncem sem se zbudila, ampak ne iz groze, ampak kar tako. :D
--- End quote ---
Ker gre za vodo, ki simbolizira čustva, verjetno z razlago ne boš imela težav. ;)
Regina:
--- Quote from: Darja on June 19, 2007, 06:31:59 PM ---
--- Quote from: Regina on June 19, 2007, 12:57:36 PM ---Očitno se ti dogaja Darja in bolj nemirno spiš, temu primerno si pa tudi sanje bolj zapomniš.
--- End quote ---
Mah,veliko se dogaja v moji glavi,danes ponoči se mi je sanjalo v eksploziji v neki hiši ,ki je v resničnem svetu ni na tem mestu....čudno vse to,res ??? ??? ???
Hvala Regina in lep popoldan
Darja[/color]
--- End quote ---
Si lahko to dogajanje v glavi pojasniš? Eksplodiraj, Darja in se ne zadržuj, pa naj gre za jezo ali ljubezen. ;)
Regina:
--- Quote from: Azra on June 21, 2007, 11:53:40 AM ---V sanjah sem se spet pocutila GORZNO.
Upam, da napoved ni tako grozna kot sanje same.
--- End quote ---
Če v resnici nimaš kakšnih velikih težav, so verjetno te tvoje grozne noči povezane s prihodom domov. S psihološkega vidika je namreč v njih kar nekaj tipičnih znamenj, ki asociirajo na stisko iz otroštva, ta pa bi lahko bila povezana z odnosom s starši. Kot takšne so lahko zelo zavajajoče, zato ne bi natolcevala. Premisli, če si zaradi česa vznemirjena ali celo v stiski, pa bova potem še kakšno rekli na privat.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version