Author Topic: Nezvestoba (astroloski vpogled)  (Read 32358 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
Re: Nezvestoba (astroloski vpogled)
« Reply #60 on: February 22, 2012, 10:35:00 AM »
Moj mož ima v natalu  :U :kv :So in  :U inkonj.  :Lu; zdaj se mu  :U približuje v točen  :kv z natalno  :Lu, ki je pa že poskušala, kaj pomeni  :Lu :kon :PL. Iz prve roke vam povem, da je to ena velika štala in niti ne vem, kaj se bo iz tega izcinilo.

Sama pa nimam v natalu   :U aspektirana ne s  :So in ne z  :Lu

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #61 on: February 22, 2012, 10:53:26 AM »
In se kaj takega dogaja? Ali bi lahko šlo mirno mimo?
9ZK 656

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #62 on: February 22, 2012, 10:59:00 AM »
In se kaj takega dogaja? Ali bi lahko šlo mirno mimo?

Če si mene vprašala, potem ti povem, da je to "tišina, nekomunikacija, življenje za sebe".

Za odločitve v zakonu sta potrebna dva, ki soglašata z vsem. Kar se mene tiče, mislim, da bo šlo vse o.k., ko bo prebrodil krizo. Ampak jo mora sam in pri sebi razčistiti. Drugače pa se lahko zgodi, da bo enostavno šel. Bom poročala čez dober mesec, ko bo točen aspekt, ki pa se ponovi spet konec leta...... Videt čemo 8)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #63 on: February 22, 2012, 11:00:12 AM »
Me prav zanima ... Oh, naj bo le v tvoje dobro.  :-*
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #64 on: February 22, 2012, 12:16:57 PM »
Moj mož ima tudi  :So :op :U v natalki. In zraven  :Lu :tr :U Sonce in uran sta na osi šeste in dvanajste hiše in zdaj ga čaka prehod saturna čez.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #65 on: February 22, 2012, 12:40:12 PM »
Jane:
Naj malo popazi nas voje zdravje in svojo psiho.
Ti pa bodi v tem obdobju malo potrpežljiva, ker zna biti bolj živčen ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #66 on: February 22, 2012, 12:41:10 PM »
Joj, svoj 1000 post sem napisala v rubriko NEZVESTOBA :-\
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #67 on: February 22, 2012, 12:49:21 PM »
Ja Sanjalka zdravje je zdaj res prva tema pri njemu. Zivcnost a se bolj kot je? Jao meni hahaha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #68 on: February 22, 2012, 01:19:52 PM »
Sem šele sedaj opazila, bogi moj sine  :U quincux :Lu:Lu :kon južni vozel. Pa še sedma hiša  :vo , uran gre v deveto  ::) Ajoj ena ženska ga bo fajn pretresla zgleda.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #69 on: February 22, 2012, 01:32:12 PM »
Res nepričakovano, poleg tega JAZ TEGA NE POČNEM!  :embarrassed:
No... sej zaenkrat je bilo "samo zelo blizu".  ::)
Sredi aprila se s potencialnim "krivcem" spet srečam. V tujini.  :-X
In isti teden bo  :J do minute natančno zajahal mojo natalno osamljeno  :Ve:o :o

;D Opa nekaj bo  ;D :P Mah veš kako je nihče tega NE POČNE, samo kaj pa boš naredil, če pride do nekih okoliščin na katere nimaš vpliva? Sem tudi jaz bentila, da je varanje grdo, ker mi je bivši to počel, ko sem sama prišla v to situacijo in sem enega drugega bivšega prevarala z zdajšnjim možem pa vidiš da glih ni tok simple.

In moja  :Ve je v deveti. A pa glede na to, da je v biku, bo zadeva dolgo trajala??
Problem je pa v tem, da se pri vsem skupaj čisto nič slabo ne počutim, ampak sem, nasprotno, vsa navdušena.  :D
« Last Edit: February 22, 2012, 01:34:01 PM by Pika »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #70 on: February 22, 2012, 01:33:47 PM »
Sem šele sedaj opazila, bogi moj sine  :U quincux :Lu:Lu :kon južni vozel. Pa še sedma hiša  :vo , uran gre v deveto  ::) Ajoj ena ženska ga bo fajn pretresla zgleda.

Kaj pa nenevadna mama, saj luna je najprej mama :)
Verjetno si bo želel imeti intelektiualen odnos, oz. bo njegova partnerka morala biti uranska, napredna, drugačna, zanimiva.
To, da gre vladar iz 7 v 9 hišo, mi ne zgleda tako slabo, mogoče bosta  s svojo drago nenadno odpotovala v tujino ali pa bo po nenadni ločitvi prišel do kakega razsvetljenja (9.hiša).
Bi bilo dobro videti njegovo karto, potem lažje komentiram.
Verjetno je povezan s tabo že od prej, iz kakšnega prejšnjega življenja, če ima  :Lu :kon J vozel?
Moj sin ima pa  :Lu  :kon S Vozel, ženske ga bodo vlekle naprej.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #71 on: February 22, 2012, 01:41:18 PM »

Kaj pa nenevadna mama, saj luna je najprej mama :)
Verjetno si bo želel imeti intelektiualen odnos, oz. bo njegova partnerka morala biti uranska, napredna, drugačna, zanimiva.
To, da gre vladar iz 7 v 9 hišo, mi ne zgleda tako slabo, mogoče bosta  s svojo drago nenadno odpotovala v tujino ali pa bo po nenadni ločitvi prišel do kakega razsvetljenja (9.hiša).
Bi bilo dobro videti njegovo karto, potem lažje komentiram.
Verjetno je povezan s tabo že od prej, iz kakšnega prejšnjega življenja, če ima  :Lu :kon J vozel?
Moj sin ima pa  :Lu :kon S Vozel, ženske ga bodo vlekle naprej.

Evo karta njegova

Bom vesela tvojih razmišljan, sama sem sicer naredila analizo njegove karte, ampak saj veš kako je mama sebe nikoli noče videti v karti  ;D ;D
Drugače pa ja sva povezana iz prejšnjega življenja ja, zelo povezana. S saturnom v peti sem se vedno bala imeti otroke, v regresiji sem pa videla od kje ta strah izvira in katera moja neumnost ga je spravila v težave in sem sama sebi očitala, da ne znam skrbeti za otroke in jih ne bom več imela. Zanimivo res s kakšnimi zadevami se obremenjujemo še zdaj. Hvala bogu sem predelala in uživava zdaj.

Je pa to en mali nastopač, rojeni igralec in človek pravil in dogovorov  :)

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #72 on: February 22, 2012, 01:46:09 PM »
Res nepričakovano, poleg tega JAZ TEGA NE POČNEM!  :embarrassed:
No... sej zaenkrat je bilo "samo zelo blizu".  ::)
Sredi aprila se s potencialnim "krivcem" spet srečam. V tujini.  :-X
In isti teden bo  :J do minute natančno zajahal mojo natalno osamljeno  :Ve:o :o

;D Opa nekaj bo  ;D :P Mah veš kako je nihče tega NE POČNE, samo kaj pa boš naredil, če pride do nekih okoliščin na katere nimaš vpliva? Sem tudi jaz bentila, da je varanje grdo, ker mi je bivši to počel, ko sem sama prišla v to situacijo in sem enega drugega bivšega prevarala z zdajšnjim možem pa vidiš da glih ni tok simple.

In moja  :Ve je v deveti. A pa glede na to, da je v biku, bo zadeva dolgo trajala??
Problem je pa v tem, da se pri vsem skupaj čisto nič slabo ne počutim, ampak sem, nasprotno, vsa navdušena.  :D

:B najbrž pomeni čutnost?

No, saj to, da se ne počutiš slabo in da v bistvu sama pri sebi podpiraš in odobravaš to početje, ki ni v skladu s tvojimi lastnimi normami, najbrž nekaj pomeni.  ;) Spremembe se dogajajo v tebi, v tvojem načinu razmišljanja ...

Lej, tko pride v živlen.  ;)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #73 on: February 22, 2012, 01:56:42 PM »
Ja, glede na to, da ima  :ki v 7. hiši, zna skozi odnose doživeti tudi kakšno razočaranje.
Ima pa  :Lu precej aspketirano, tako da ga čaka kar precej dela na odnosih z ženskami in tudi s tabo, kot mamo.
 :Lu v drugi hiši, vsekakor mu boš veliko pomagala tudi finančno in materialno, verjetno bo nekoč dobil neko materialno zapuščino s tvoje strani.  :Lu:Le, ja pa tale tvoj sine je prav zaljubljen vate, on te vidi kot kraljico v svojem življenju,pa še z  :NE je povezana, tako da vsekakor te občuduje oz. ima verjetno neke idealistične, utopične predstave o mami, lahko bo nekoč tudi razočaran,saj je njegova mama vendarle samo človek ;)
Tudi ta povezava z J vozlom kaže na to,da bo precej nate navezan, da se bo težko odcepil od tebe, tako da bodi pozorna,da ga ne boš preveč vezala nase, kar bi ga s  tvojim :Sa v 5.hiši prav lahko.
Glede na to, da mu gre vladar 7. v 9. hišo in še to je  :U, se zna zgoditi,da se ti zaljubi v kakšno profesorico na faksu :P
Tako sem ga začutila, boš pa ti poročala kako je.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #74 on: February 22, 2012, 02:13:41 PM »
hehe profesorica na faksu?? Ja njegov ati bi bil takoj za  ;D Ja res je čisto je navezan name,vendar ga poskušam po svojih najboljših močeh usmerjati v samostojnost, ga prepuščam drugim ljudem, ga spodbujam da kaj naredi sam, vem kaj je namreč mamina pretirana posesivnost naredila name. Tako da s tem imam jaz manj problemov kot on ali moj mož. Je pa  :Lu tudi babica ne? In odnos on in moja mama je uffff. Nanjo dobesedno gleda kot na božanstvo, očarala ga je čisto, jaz jo  pa poskušam nazaj držat pri posesivnosti, vendar mi ne gre najbolje od rok,  sem dosegla vsaj to, da se ne joka vsakič, ko gremo od obiskov  :-\

Dediščina...trenutno imam samo pol stanovanja v lasti hehe, lahko pa da bo po babici kaj dobil oz. če karkoli bo itak mislim takoj direktno na njega prepisat. Itak nimam kaj s tistim počet.

Ampak se pa vidi, da je osvajalec, zadnjič mi je prijavil, moja lepa mamica, kaj si se v trgovini kupla  ;D

Moja astro karta