Author Topic: Nezvestoba (astroloski vpogled)  (Read 32359 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Nezvestoba (astroloski vpogled)
« on: March 12, 2009, 08:52:30 PM »
 :)
Tako pa imamo. Ce naslov ni primeren, bi prosila administratorja ali moderatorja - kdor ima moznost, da ga spremeni.
Lahko recemo kaksno vec o omenjeni temi. Vsekakor iz astroloskega vidika. Vasa mnenja, opazanja ipd.  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Nezvestoba (astroloski vpogled)
« Reply #1 on: March 13, 2009, 07:01:54 AM »
Pri tem kako gledamo nezvestobo je seveda ključni dejavnik natalna karta, tranziti pa sprožijo situacije in dogodke.

Seveda moramo potem še nekako imeti v mislih, kaj je sploh za nekoga nezvestoba.... kar seveda spet posamezna znamenja jemljejo drugače.

Če gledamo nezvestobo iz vidika nestanovitnosti, potem bo v ospredju Merkur /posebno v Dvojčku, Strelcu ali Ribah/, Venera ali Luna v teh znamenjih ali posebno disonantni položaji med temi planeti.

Nezvestoba kot prevara partnerja bi bila lahko označena tudi z Merkujevim ali Venerinim kvadratom z Jupitrom, pri prevarantstvu pa so prvaki Dvojčki in včasih tudi Raki /nagnjenje k lažnivosti/, Tehtnica in ribe zaradi strahu pred konflikti, Škorpijon, kadar bo šlo za njegov interes /oz. tam kjer je Pluton močan - manipulacija s čustvi/

Ovni, Levi, Strelci in Vodnarji ne bodo skrivali svojih osvajalskih teženj, pač pa bodo kar odkrito to počeli.

No, tole je za izhodišče, pa dejmo malo debate okrog tega
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #2 on: March 13, 2009, 05:42:22 PM »
To podrocje je precej zanimivo...  :)

Res pa seveda, da vsak gleda na "nezvestobo" drugace. Za nekoga ze spogledovanje. Jaz ze tega ne odobravam  ;D sama pa lahko pocnem.  ::)
Imam kar stroga merila in nacela ter tezko odstopam. V teoriji mi je jasno: "Kar ne zelis, da kdo dela tebi, ne delaj drugim..." V praksi pa je zlo tezko udejanjit.
Sploh pa, ker sem custveno nestabilna in me hitro zanese.  ::) Moja najvecja napaka pa se je ta, ker povem. Morda bom z leti pametnejsa.  ;D
Me je pa thrill vedno podzgal. Vecja je nevarnost in drama pri meni, boljse mi je.
Se spomnim Tea, si mi enkrat rekla, da imam nagnjenost k samounicevanju zvez ...  :P

Je mozno da "dvojna" znamenja - Ribe, Dvojcki ... raje koketirajo. No to dojnost povezujem nekako tudi s sedenjam na "2 stolckih"...
Tudi za Strelce, kot svobodnjake naj bi bila nezvestoba domaca, vendar se mi zdi, da ti ljudje ne znajo lagati in jih kar hitro "pogruntas"...
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #3 on: March 13, 2009, 05:48:10 PM »
Verjetno se da tudi videt, ce gledamo karto dveh parnerjev (combin), kako je postavljen Neptun - ustvarjanje iluzij, morda laganje (?) nekaj kar je pac nejasno, da je nezvsetoba prikrita-da se ne ugotovi?
(Delamo napake, ne vidimo jasno...)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: March 13, 2009, 06:53:28 PM »
Verjetno se da tudi videt, ce gledamo karto dveh parnerjev (combin), kako je postavljen Neptun - ustvarjanje iluzij, morda laganje (?) nekaj kar je pac nejasno, da je nezvsetoba prikrita-da se ne ugotovi?

tipičen aspekt laganja je Merkur Neptun v disonantnem položaju.

Pri varanju pa se pogosto zgodi tudi pri polni 12 hiši
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #5 on: March 13, 2009, 07:03:12 PM »

Je mozno da "dvojna" znamenja - Ribe, Dvojcki ... raje koketirajo. No to dojnost povezujem nekako tudi s sedenjam na "2 stolckih"...
Tudi za Strelce, kot svobodnjake naj bi bila nezvestoba domaca, vendar se mi zdi, da ti ljudje ne znajo lagati in jih kar hitro "pogruntas"...

Ribe koketirajo prikrito, Dvojčki pa so itak vedno na sceni, vendar bolj v smislu, da na koncu pozabijo, da so se spravili k govorjenju, da bi osvajali ali koketirali. Njih zanima tisoč in ena stvar, zato se dolgo ne bodo ukvarjali z namero.

Strelci koketirajo bolj iz želje po širjenju. Oni so svobodnega duha, vendar to resnično počnejo zelo odkrito. Potem pa začudeno gledajo, kaj so sploh narobe naredili

Tehtnice so šarmerji. Ti znajo, vendar pa na koncu ne vedo točno kaj bi z plenom. Naj ga pohrustajo ali pustijo in se odravijo dalje. Čeprav pri tehtnicah je tako, da brez odnosov ne morejo, pa brez erotike tudi ne. Sex je pa čisto nekaj drugega...

Škorpijoni bodo povedali kar naravnost, kaj si želijo. Glede nezvestobe pa bo pri njih le v primeru maščevanja.

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #6 on: March 13, 2009, 07:04:08 PM »

Če imamo pa konkretno kombin, bomo skoraj zagotovo nezvestobo in varanje opazili kot zapis, če obstaja.
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #7 on: March 13, 2009, 07:16:09 PM »
[Škorpijoni bodo povedali kar naravnost, kaj si želijo. Glede nezvestobe pa bo pri njih le v primeru maščevanja.

Bi bilo treba portirja vprašat, če imamo v hotelu kakšno prosto sobo. ::)
Je dovolj direktno?  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #8 on: March 13, 2009, 07:18:34 PM »
Opala, se je že začelo  :D

No, da slišimo še druge  ;)
www.Astro-Star.net

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #9 on: March 13, 2009, 08:00:49 PM »
Ja,Tea, tole se pa čisto strinjam. Prevare iz maščevanja. Tipično škorpijonsko.
Brez razmišljanja. Žrtve so pa itak vedno okoli.  ;D  Izkoristiš, po uporabi zavrzeš.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #10 on: March 13, 2009, 08:23:26 PM »
Brez razmišljanja. Žrtve so pa itak vedno okoli.  ;D  Izkoristiš, po uporabi zavrzeš.

Ta pa me je prilepla nazaj.

Jaz nic ne zavrzem. Nikol ne ves kdaj bos koga rabil. Dobri stiki so zazeljeni.  ;D

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #11 on: March 13, 2009, 09:23:15 PM »
To je res, Azra.
Zavržeš v smislu, da ne napletaš več ničesar dalje z žrtvijo.
Je pa res, da si je dobro shranit kontakt.
Sploh, če se med "maščevanjem" dobro odrežeš, da ostaneš pri žrtvi med taboljšimi stiki.  ;D
Joj, sem se zapletla. Če bo kdo razumel, kaj hočem točno povedat, bo tud super,no.  :D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #12 on: March 13, 2009, 10:18:39 PM »
Hja no ... aj z leti postajamo zreli.
Jaz skusam biti odkrita do sebe in drugih. Sem pa bila vedno direktna (Moj Merkur)  ;D

Skorpioncki so mi vedno lezali, a kaj, ko z njimi slej, ko prej padem v ene borbe. Oni pa se potem 100 let zamero kuhajo, "ne marajo", spominjajo ... Tudi eden izmed prvih spominov - Rak.
Tukaj mi vodna znamenja ne disijo. Ker enostavno ne morejo iti preko. Vlacijo kramo za sabo ...
Ene zamere in mascevanja gojit leta in leta se meni zdi cisto mimo. Tako sami sebe unicujejo s tem.
Pa en tih nadzor si zelijo vedno.
Jao  >:D

U svakom zrnu ima kukolja  ;D

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #13 on: March 13, 2009, 10:24:03 PM »
Imaš čist prav, tudi tukaj.

Res je, ko odraščamo, se spreminjamo, postajamo zreli in na določene stvari začnemo gledat drugače.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #14 on: March 14, 2009, 01:18:55 PM »

Hudooo  :o
Zame ljudje pač niso Paloma robčki v katere se spucaš, če ti glih zapaše, pol jih pa stran vržeš, po možnosti kar direkt na tla, kjer te glih prime  >:(
Mi gre kar na ... :'(