Author Topic: sanje  (Read 78708 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: sanje
« Reply #45 on: February 18, 2014, 02:04:55 PM »
Lucidne sanje, mal si o tem preberi najdes veliko zanimivega.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #46 on: February 18, 2014, 02:21:14 PM »
Mar niso lucidne sanje tiste, v katerih aktivno sodeluješ in usmerjaš potek dogodkov?
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #47 on: February 18, 2014, 04:33:28 PM »
V vecini ja, mas pa tud te jasnovidne. Moje so ponavadi res te, da zavestno vem kaj se dogaja v sanjah. Da se zanalasc zbudim recimo in ko grem nazaj spat, nadaljujem zgodbo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #48 on: February 18, 2014, 06:00:12 PM »
Ja, to se večkrat zgodi.

Samo, te preroške me pa res čudijo. OK, da bi rekla, da bi sanjala kakšno aktualno stvar ali pa o čem, kar me skrbi ... Se mi pa sanja čisto nekaj XY, potem se pa to zgodi.

No, ja, naši možgančki so čudo ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #49 on: February 19, 2014, 06:35:31 AM »
jaz bi na tvojem mestu to trenirala zdaj. Ce ves da lahko to sanjas, bi probala pred spanjem rect danes se bom zavedala kaj sanjam o prihodnosti. Tako da bos pozorna na sanje pa scasoma mogoce videla tisto kar zelis v sanjah.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #50 on: February 19, 2014, 07:13:19 AM »
V vecini ja, mas pa tud te jasnovidne. Moje so ponavadi res te, da zavestno vem kaj se dogaja v sanjah. Da se zanalasc zbudim recimo in ko grem nazaj spat, nadaljujem zgodbo.

To se tudi meni dogaja. Se bolj se mi je pa v otrostvu.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #51 on: February 19, 2014, 07:37:39 AM »
Takrat, ko rečem, ponavadi ni nič.
Se je pa enkrat sanjalo mami, kar me je zanimalo en dan prej.
 ;D
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #52 on: February 19, 2014, 09:29:29 AM »
Jaz jih imam zelo velikrat, sanje, ki so potem resničnost. Ampak sanjam te stvari veliiko veliiko prej. To mi je najbolj čudno  :o
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #53 on: February 19, 2014, 10:06:36 AM »
Moje jasnovidne sanje so bile vedno tako, da so se zgodile še isti dan in ne kasneje. Kot otrok sem sanjala nekaj glede svojega očeta in takoj ko sem se zbudila, sem vedela, da se je to res zgodilo. Ni minilo pol ure, ko so klicali iz njegove službe in sporočili slabo novico. Točno sem vedela, da bo zazvonil telefon in kaj mi bodo povedali in točno tako se je zgodilo.
No, kasneje so se mi dogajale tudi manj pomembne sanje, sem sanjala, da je v mojo pisarno stopila stranka in mi oddala neko fakturo, pač nič pomembnega. In res, zjutraj je stopil v pisarno ta moški iz sanj (nikoli prej ga nisem videla, niti poznala, niti vedela zanj) in mi oddal fakturo. Pač nič pomembnega, ampak to sem sanjala tisto noč.
Ne vem, čemu so namenjene te sanje in ali je res že vse zapisano in se potem samo odvija, joj res ne vem, niti se ne upam preveč poglabljati v to, ker bi me bilo tega kar malo strah.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #54 on: February 20, 2014, 09:36:34 AM »
Danes sem vso noč imela more. Te, upam, da se ne bodo uresničile. Pripisujem jih ne tako dobremu počutju.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #55 on: February 20, 2014, 10:23:59 AM »
Danes sem vso noč imela more. Te, upam, da se ne bodo uresničile. Pripisujem jih ne tako dobremu počutju.

Vse sanje niso jasnovidne ;) ;
Moraste sanje, sploh kadar sanjamo o umorih, smrtih, mrličih, so znamenje naše notranje transformacije, kjer nekaj umira in se rojeva novo.
Kaj pa si sanjala?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #56 on: February 20, 2014, 10:27:02 AM »
joj, jaz sem sanjala, da je mucka, ki jo imam najrajši, umrla. Sem prišla domov iz Avstrije in prvo vprašala, če je z mucko vse ok.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #57 on: February 20, 2014, 10:31:51 AM »

Moraste sanje, sploh kadar sanjamo o umorih, smrtih, mrličih, so znamenje naše notranje transformacije, kjer nekaj umira in se rojeva novo.
Kaj pa si sanjala?

Zjutraj sem še vedela, zdaj ne več ...  :embarrassed:

Za umore, klanje, mesarjenje in trupla pa lahko rečem, da res pomenijo to. Dvakrat v obdobju sprememb sem po cel teden ali več mesarila ljudi.  ;D
« Last Edit: February 20, 2014, 10:34:09 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #58 on: February 20, 2014, 10:38:24 AM »

Kaj pa si sanjala?

Zjutraj sem še vedela, zdaj ne več ...  :embarrassed:

Za umore, klanje, mesarjenje in trupla pa lahko rečem, da res pomenijo to. Dvakrat v obdobju sprememb sem po cel teden ali več mesarila ljudi.  ;D

Jap ;)
Pokončala si vse kar je bilo za pokončati, da se je lahko rodila nova Maja ;) Podzavest nam pri tem zelo pomaga, da se hitreje in lažje transformiramo...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #59 on: February 20, 2014, 10:39:33 AM »
joj, jaz sem sanjala, da je mucka, ki jo imam najrajši, umrla. Sem prišla domov iz Avstrije in prvo vprašala, če je z mucko vse ok.

En del tebe, ki predstavlja to mucko, je verjetno umrl, očitno ne rabiš več biti takšna mucka, kot ti jo je ta živalca v sanjah predstavljala ;)