Rena, vem, da mi boš znala povedati, kaj se skriva za simboli.
Sanjala sem, da sem plavala v morju. V bistvu nas je bilo več. Vsi so mi govorili, da naj ne grem v morje, ker so notri orke, ki pa so za ljudi nevarne in da me bodo poškodovale, če ne še kaj hujšega. Jaz sem vseeno zaplavala notri, ker esm bila vseskozi prepričana, da mi ne bodo škodovale.
In res, orke so plavale proti meni, eno sem celo pobožala. Niso mi naredile nič.
Nato po določenem času, so vsi začeli kričati, da je nevarnost v morju. Najprej so mislili, da so orke, na koncu pa se je izkazalo, da sploh niso bile orke, temveč morski tiger. Spet, meni ni naredil nič, jaz sem ga samo nepremično gledala na obali, on pa mene.
Samo res je bilo tako živo, čudovite orke...
Evo, sem dolžna še resnejši odgovor na tvoje sanje. Plavala si v morju, ki je tvoja podzavest. Orke, torej kiti so prav tako živali, ki na nek način simbolizirajo tisto skrito v nas, saj so prebivalci tega morja oziroma naše notranjosti. Kot kiti ubijalci lahko pomenijo nevarnost in veseli me, da je tvoj odziv na svarjenje prijateljev, torej ljudi, ki ti svetujejo in skušajo vplivati nate ta, da se zaneseš nase in svojo presojo. V bistvu so ti orke pokazale, da je lahko čudovito, ko premagaš strahove in se soočiš z njimi, takrat vidiš, da pravzaprav strahovi sploh niso več to. V tem neznanem svetu si nato kot doma, miren in trden v svojih odločitvah (nepremičen).