Author Topic: Svinjska gripa  (Read 25269 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Svinjska gripa
« on: April 27, 2009, 09:49:15 PM »
Te dni smo priča novi gripi, to pot ne gre za ptičjo ali govejo, temveč svinjsko. Pravzaprav so podobni posegi v človekovo zdravje že prav smešni, saj več kot očitno je da se takšni virusi delajo v laboratorijih, nakar se enega od njih požene nekam na prosto kjer se le ta razširi tudi na ljudi. Namen takšnega dejanja je verjetno preprečevanje naraščanja svetovne populacije, česar smo deležni konkretno pri chemtrailih, gensko spremenjeni hrani, vse skupaj pa se je verjetno začelo z AIDSom.

Torej moje mnenje je da je svinska gripa laboratorijsko narejena bolezen.

Andres
« Last Edit: April 27, 2009, 09:50:57 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bojanp

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Svinjska gripa
« Reply #1 on: April 27, 2009, 09:55:03 PM »
Koliko jaz vem morajo farmacevtske družbe "preživeti" in takšni ali drugačni virusi so produkt tega.

AIDS je pa bil narejen za črno raso,samo,da jim je ušel iz nadzora.
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #2 on: April 27, 2009, 10:11:02 PM »
Mislim, da ne gre zgolj ali samo za farmacevtsko industrijo.  Ni mi poznana trenutna politična situacija v Mehiki, a je možno, da gre za kakšen pritisk, ki zadeva severno ameriško zvezo z latinsko Ameriko skozi prosto trgovino, NAFTA. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #3 on: April 27, 2009, 10:29:56 PM »

Na tej internetni strani lahko obširneje spoznate morebitno ozadje. Posnet je telefonski klic "Mary", katera je v eter sporočila že 30.3.09 pretresljivo novico o razpečevanju virusa.

Predlagam, da si preberete in pogledate video. Sicer je pa to internetna stran, kjer so objavljeni čudoviti intervjuji s svetovljani, ki mislijo in delajo s svojo glavo ter poznajo nam skrito realnost marsikaterega področja našega življenja.

http://www.projectcamelot.org/

:)

Dodajam še en link s točkami oz. zemljevidom, kjer se nahajajo okužbe

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&t=p&msa=0&msid=106484775090296685271.0004681a37b713f6b5950&ll=22.22809,-111.357422&spn=35.796953,63.896484&z=4

http://www.idemc.org/

« Last Edit: April 28, 2009, 05:04:32 PM by Princes »
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #4 on: April 28, 2009, 12:29:26 PM »
Hahahahaha!
Ravno sem doma bolan in imam gripo, mogoče svinjsko, ker sem Svinja, po kitajskem horoskopu. Mogoče so to moji zadnji posti, ki vam jih pišem ;)
Je to slučaj? ;)

Adijo!

so long and thanks for all the Fish ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #5 on: April 28, 2009, 02:21:04 PM »
Potem imaš pa čas za meditacijo in posledično dvig svoje vibracije in adijo gripa (katerakoli že).  ;) Potem še malo počitka in pa zopet tlačit (beri učiti se/izkušati) našo Zemljico (in vse ki smo del nje).

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #6 on: April 28, 2009, 06:00:59 PM »
Potem imaš pa čas za meditacijo in posledično dvig svoje vibracije in adijo gripa (katerakoli že).  ;) Potem še malo počitka in pa zopet tlačit (beri učiti se/izkušati) našo Zemljico (in vse ki smo del nje).

V bistvu sem si jo priklical nevede, ker sem rabil malo mira, da se z določenimi stvarmi soočim. Tako da sem izkoristil do konca.
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #7 on: April 28, 2009, 09:57:10 PM »
S to gripo poskušajo svetovno javnost zavesti v popolnoma drugo smer kot bi le ta šla.  Spomnimo se o čem so poročali pred  tednom ali dvema, in videli bomo  da je svinjska gripa navadna medijska manipulacija za odvračanje pozornosti od bistvenega problema. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #8 on: April 29, 2009, 12:24:16 PM »
Lordwolf želim ti čimprejšnje okrevanje. Kako kaj zmajček? ;D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #9 on: April 30, 2009, 09:11:44 PM »
Andreas se popolnoma strinjam s tabo. Zadnje čase se prav namerno trudim da ne gledam dnevnika. Zakaj? Zato ker so same slabe novice, črne kronike, epidemije...In res je tale svinjska gripa, vsaj zdi se mi,totalna medijska manipulacija, kot si sam rekel. Kakor mi je znano je od ptičje gripe umrlo manj kot sto ljudi na celem svetu, pa samo spomnite se kakšen pomp je bil iz tega narejen. Mediji so tako prestrašili slehernega človeka, da je le ta odšprintal v lekarno po kirurško masko, se zaprl v stanovanje in "čakal" da ptičja gripa potrka na njegova vrata. In takšen kaos zaradi tega??? Koliko ljudi samo umre od podhranjenosti...zakaj se tu mediji ne združijo in s kvalitetnimi prispevki pomagajo k ohranitvi življenj?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #10 on: April 30, 2009, 09:17:30 PM »
Duan. Govorim o beli propagandi, kar pomeni, da moramo vsi zdaj brati spletne časopise velik svetovnih medijev in pa tudi tistih manjših, ter iz njih brati samo vestičke zapisane v nekaj stavkih. Tam se skriva pravi razlog zakaj  so v tem času udarili s svinjsko gripo.   
Na popolnoma enak način so celo ameriško in britansko javnost napihnili o notranjem sovražniku muslimanu, ki hoče terorizirati ZDA in svet.    Ta notranji sovražnik je zdaj svinjska gripa,  za katero so brez dvoma že zdavnaj našli proti strup. Le nekaj tisoč po celem svetu jih mora umreti in bo.  Kot vemo Američani ne živijo v osnovi od turizma, zato je morebiti dobro spremljati katere evropske države bodo nasankale najbolj. Litva in Estonija v Evropi ravno tako nista turistične, zato verjamem, da od tam ne bodo poročali o primerih te gripe.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #11 on: April 30, 2009, 09:26:34 PM »
Vem Andreas, popolnoma razumem. Žalostno je, da se to izkorišča za bilokakršne druge nemoralne namene.

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #12 on: April 30, 2009, 10:23:46 PM »
ndres tokrat se pa strinjam z teboj glede vsega kar si napisal.
sem bolana ravno te dni,sem pa vseeno prestrašena,da ne bo kaj narobe,sinko mi tudi že kašlja.
lp vsem

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #13 on: April 30, 2009, 10:34:15 PM »
No, saj takoj ko se odmaknem od tem obeh spolov ali tem o ženskah na sploh, se kar naenkra mnogo kateri z menoj strinja. :D :D :D
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #14 on: May 01, 2009, 09:15:15 AM »
 :D :Dja itak,vsak zagovarja svoje stališče pa se vname boj.ko smo si pa v nečem enotni je čisto druga slika.sem pa dosti bolje danes.
živel prvi maaaaaj!!a delijo še kje nageljne?
lp vsem