Author Topic: Svinjska gripa  (Read 25258 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Svinjska gripa
« Reply #30 on: July 20, 2009, 10:46:44 PM »
po mailu:

Grozljivo ozadje prašičje gripe

Zločinski načrti se odvijajo pred nosom javnosti, pa nihče nič ne more.

Na internetu se je našel članek o ozadju prašičje in ptičje gripe. Gre za bioterorizem, ki ga je podprla Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), zanj pa so poleg WHO in OZN obtoženi akterji iz kemične industrije, Baxter in Novartis, s podporo cele vrste politikov, vključno z Barackom Obamo.

Če si nekoliko spremljal dogajanje predvsem z zadnjo, ptičjo gripo, ko so mediji objavljali nasprotujoče si podatke, potem ti je moralo biti jasno, da je vse skupaj inscenirano s ciljem ustvarjanja psihoze strahu. Pa vendar - povej kaj več o tem članku.

Avstrijsko-irska raziskovalna novinarka Jane Burgermeister, ki piše za revijo Nature, je na 69 straneh obtožnice razkrila, da se pripravlja eden največjih zločinov v zgodovini človeštva. Obtožnica na FBI je vložena proti WHO, Združenim narodom in vrsti visokih ameriških vladnih predstavnikov zaradi poskusa izvedbe masovnega poboja. Gre tudi za poskus uzakonitve nasilnega cepljenja, ki je bilo predvideno v ZDA. Družbi Baxter AG in Avir Green Hills Biotechnology iz Avstrije sta obtoženi proizvodnje kontaminiranega cepiva ptičje gripe. Z umetno povzročeno pandemijo gripe so se nadejali visokih profitov. Novinarka predstavlja dokaze o vključenosti mednarodnih bančnih krogov pod nadzorom ameriške banke zveznih rezerv (FED ), ZN in NATO. Obtožene družbe in ustanove so povezane z visokimi predstavniki ameriške vlade na čelu z Barackom Obamo, najmočnejšimi bančniki Davidom Rotschildom, Davidom Rockefellerjem, Georgom Sorosom, poleg je tudi avstrijski zunanji minister Alois Stoger. Namen genocida je z umetno pripravljenim cepivom ptičje gripe izvršiti masovni poboj Američanov, pri čemer sodelujeta farmacevtski družbi Baxter in Novartis.

Takšna obtožba je zelo problematična zadeva, saj imajo obtoženi na svoji strani vse instrumente pravosodja in pregona. Treba je imeti res trdne dokaze, da je česa takšnega lotiš...

Novinarka predstavlja dokaze, da je bilo minulo zimo s strani avstrijske podružnice Baxter brez potrebnih strogih varnostnih ukrepov 16 laboratorijem v štirih državah poslanih 72 kg patogenih virusov, ki sodijo med najbolj smrtonosne biološke snovi na Zemlji. Na češkem je bilo cepivo uporabljeno na laboratorijskih živalih, ki so do zadnje poginile. Takšna obravnava cepiva je bila uporabljena kot priložnost za sproščanje, kar bi omogočilo povzročitev pandemije.

Kako pa je s prašičjo gripo?

V zvezi s prašičjo gripo so isti krogi razširili vest, da gre za zelo nevarno gripo, čeprav ni nič nevarnejša od drugih vrst gripe ali prehlada, za alarm pandemije pa je odgovorna izključno WHO. Obenem so vsi primeri umrlih za to gripo nedokumentirani. Strah pred to gripo je uporabljen kot krinka, pod katero bi lahko pričeli z masovnim cepljenjem prebivalstva s cepivom, ki pa je razvito prav zato, da povzroči smrt. V gradivu so dokazi, da je Novartisovo cepivo proti ptičji gripi lani poleti ubilo 21 poljskih brezdomcev - očitno so bili poskusni zajčki. Iz obtožbe je razvidno tudi, da se hkrati odvija tudi priprava taborišč in mest za masovni pokop žrtev. V ozadju je mednarodna kriminalna združba, ki se skriva za ZN in WHO, njen cilj pa je zreducirati svetovno prebivalstvo za 5 milijard v naslednjih desetih letih. Z ustrahovanjem bi prisilili prebivalstvo, da se odreče svojih pravic, nasprotnike in okužene pa bi strpali v koncentracijska taborišča. S takšno redukcijo prebivalstva bi se brez težav dokopali do naravnih virov - vode in nafte. Z izločitvijo demokratičnih institucij ZDA bi lahko državo priključili novi Severno ameriški zvezi, ki bi bila pod popolnim nadzorom kriminalne združbe.

Slišati je prav grozljivo. A kot rečeno, vprašanje je, kakšni so dokazi...

Med dokazi so dokumenti, ki dokazujejo, da je bil virus prašičje gripe H5N1 umetno pripravljen v laboratoriju iz virusa španske gripe, ki je kosila leta 1918. Virus je bil namerno izpuščen v javnost v Mehiki. Obisk predsednika Obame je v povezavi s tem dogodkom. Obstajajo dokazila, da je Novartis uporabil vakcino kot biološko orožje in da je WHO aktivno vključena v ta program z namenom ustvarjanja pandemije. Zanimiva je izjava Dr. Jerry Tennant-a, da je k razmahu španske gripe konec 1918 obilno pripomogla masovna uporaba aspirina, ki niža telesno temperaturo in slabi imunski sistem. Podobno vlogo ima tudi Tamiflu, ki prav tako niža telesno temperaturo. Med dokazi so tudi dokumenti o  vpletenosti Bilderbergerjev (sestanek v Atenah 14. do 17. maja 2009) in Iluminatov.

V zvezi z Bilderbergerji nama je jasno, da njihove načrte ubogljivo uresničuje kompleksna piramidna struktura različnih organizacij in društev, ki tudi poskrbijo za čiščenje zaprek. Bati se je, da z obtožbami ne bo mogoče prodreti, saj lahko še tako prepričljive dokaze preprosto razglasijo za ponarejene. Najpomembnejši učinek obtožbe je, da se svetovno javnost obvesti o zločinskih naklepih omenjene združbe in se spregleda njihovo dvolično politiko in zlorabo javnega zaupanja. Tisti, ki bodo poskrbeli za prave učinke, niso uradniki vladnih ustanov, ki imajo zvezane roke, temveč državljani - če se bodo uprli zločinskemu načrtu in cepljenju ter odrekli zaupanje oblastem.

Jane Burgermeister je najbolj zaskrbljena ker navkljub dejstvu, da je bila firma Baxter zasačena s krvavimi rokami, ta kljub temu nemoteno nadaljuje s pošiljkami  "zdravila", ki naj bi ga spravilo na trg do julija letos.

Torej velja poskrbeti, da se informacija o zlonamerni okužbi preko cepiva čim hitreje razširi v javnost.

Čeprav je bila tožba pripravljena desetega junija letos, ni bilo v medijih o tem zaslediti niti besedice.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #31 on: July 20, 2009, 11:26:53 PM »
http://www.vecer.com/clanek2009072005452899

http://www.vecer.com/clanek2009072005453034

itd.

Prašičja gripa je vrsta gripe, ki se razvije pri prašičih. Njeni simptomi so vročina, izguba telesne teže, izčrpanost, oteženo dihanje, kašljanje in izcedek iz oči in nosa. Značilno za bolezen je hitro razširjanje (v enem do treh dneh je okužena celotna čreda), po tednu dni pa izgine tako hitro kot se je pojavila.[1]

Primeri prenosa s prašiča na človeka so zelo redki in od sredine 20. stoletja je poznanih manj kot 50 takih primerov, predvsem pri ljudeh, ki so zelo izpostavljeni - rejcih, delavcih v hlevih ipd. Spomladi leta 2009 pa se je nov podtip virusa prašičje gripe, poimenovan H1N1, prenesel na človeka in se pričel hitro razširjati med ljudmi, kar pripisujejo zaenkrat še neznani mutaciji.[2] Ta sev je kasneje dobil ime nova gripa. Zaradi hitrega širjenja nove gripe, ki se je po do zdaj znanih podatkih pričelo v Mehiki, je Svetovna zdravstvena organizacija junija 2009 uradno razglasila, da gre po njenih kriterijih za pandemijo.[3]

WIKIPEDIJA: http://sl.wikipedia.org/wiki/Pra%C5%A1i%C4%8Dja_gripa

Na svetu nas je pac prevec, zato kemijska/bioloska 'orozja' niso nakljucje.
Treba nardit cistko.  :D

[/b]

Tole vas bo nasmejalo:

http://jonas.blog.siol.net/2009/05/09/prasicja-gripa/

Dober dan in lepo pozdravljeni ljubitelji in ljubiteljice oddaje Jonas-techno-gedžet-show. V današnji 182. epizodi se bomo pogovarjali o uporabi sodobne mobilne digitalne tehnologije v kriznih situacijah, kot so požar, potres, poplava, termonuklearna eksplozija, odsotnost mesečnega perila ali Zmago Jelinčič za volanom.

Ena najnovejših kriznih situacij, ki te dni vznemirjajo slovensko javnost, je prašičja gripa. Če zanjo še niste slišali, si čimprej oglejte televizijska poročila na priljubljenem vam kanalu, opazili jo boste med besedami pandemija, panika, zaskrbljenost, kaos, preplah, Mehika, svetovna kriza, tamiflu in oglasi.

Kako se s prašičjo gripo spopasti s pomočjo digitalne mobilne telefonije? Najprej nekaj splošnih nasvetov:

Izogibajte se stikov s prašiči, če to ni mogoče, uporabite kondom. Med sprehodi v naravi ne božajte merjascev, otrokom, ki so še posebej občutljivi, pa ne dovolite stikov s slovenskimi politiki ali menedžerji.

Če opazite koga, recimo soseda, ki se nenavadno obnaša in ima vse simptome prašičje gripe, kot so potenje, brskanje po blatu, rast parkljev na rokah in nogah, značilno hrkanje, uriniranje v hrano, vlažen rilec in vonj po svežem pršutu, se od okužene osebe TAKOJ oddaljite najmanj za lučaj mobilnega telefona ali več. Razdaljo “en lučaj” lahko s prijatelji izmerite že prej z metanjem mobilnega telefona na domačem dvorišču ali v šolski telovadnici. Razdaljo lahko zaokrožite na najbližji meter, priporočam pa, da je telefonček med metom priklopljen na širokopasovno mobilno omrežje 3G,1 ki omogoča visoke hitrosti prenosa in s tem natančnejši met. Zaželeno, a neobvezno pa je, da ima napravica vgrajen GPS za lažje iskanje telefona po metu.

V stiski lahko preko 3G omrežja tudi pokličete na pomoč policijo, veterinarja, v sili pa tudi najbližjega oboroženega mesarja ali lovca. Izjemno pomembno pa je pravočasno obveščanje o izbruhih gripe v bližnji okolici. Kako do zanesljivih informacij? Vprašajte! Naj demonstriram:

V desno roko (če ste desničar, seveda) vzamemo mobilni telefon, priklopljen na omrežje 3G, ga približamo v višino oči in s palcem (nekateri tudi s kazalcem druge roke, kar je tudi okej, le za odtenek počasneje) odtipkamo ustrezno številko, ki jo lahko A) znamo na pamet, B) poiščemo v imeniku ali C) izvemo od prijateljev, znancev ali sorodnikov.

V prihodnji oddaji nasvet za dekleta: kako se s prenosnim računalnikom ubraniti Erazma Pintarja.

-Jonas

P.S. (torek) Komentarjev si na svojem blogu več ne želim, pa brez zamere. Več o tem kmalu.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #32 on: July 21, 2009, 01:21:23 AM »
Nensi

S tem ko si tole sem nalimala si verjamem pripomogla veliko o ozaveščanju tega kar trobim od prvega dneva kar se je svinjska gripa pojavila.   Upam, da boste zdaj bolj nadrobno pogledali tudi video in vse kar sem objavil v temah o iluminatih.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #33 on: July 28, 2009, 08:17:02 AM »
Kako je že rekla Paris Hilton, ne jem svinjine mene se to ne tiče  ;D  ;D Malo za šalo... ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #34 on: July 31, 2009, 01:27:48 AM »
Naj kot novost povem, da sem se danes pogovarjala z enim izmed profesorjev tukaj in je njegova zena dr. medicine.

Povedal je sledece:

'Svinjska gripa ni to, kar propagirajo/predvsem v Eu. Je le gripa, ki se raznasa zelo hitro, saj je virus mocnejsi. Najverjetneje jo je vecina nasih studentov ze imela.'

Predvidevam, da sem jo tudi jaz prebolela, ker taksne visoke temp ne pomnim. Dobesedno halucinacije  :o Edino, kar nisem imela so bolecine v misicah in kosteh.
Morda pa je le slo za kaksno podvrsto prasicje.  :)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #35 on: July 31, 2009, 01:30:19 AM »
Kako je že rekla Paris Hilton, ne jem svinjine mene se to ne tiče  ;D  ;D Malo za šalo... ;D

;D
Prejsnji teden je ravno imela sojenje na sodiscu v Miamiju / ne vem sicer za kaj.
In je rekla sodniku: 'Vi ste moj najljubsi sodnik.'
 ???
Da pa se imas naj. sodnika.  :D

Novicko je posredovala moja vitalna profesorica. Pred zacetkom predavanj obvezno 10 min chit chat.  :D

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #36 on: July 31, 2009, 12:04:00 PM »
Azra, a ti si šla na Florido študirat?
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #37 on: July 31, 2009, 08:25:16 PM »
Studijsko podrocje, da.  :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #38 on: July 31, 2009, 11:30:26 PM »
Lepo. Sigurna sem, da ti gre odlično. :D
www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #39 on: August 01, 2009, 12:34:06 AM »
Naj kot novost povem, da sem se danes pogovarjala z enim izmed profesorjev tukaj in je njegova zena dr. medicine.

Povedal je sledece:

'Svinjska gripa ni to, kar propagirajo/predvsem v Eu. Je le gripa, ki se raznasa zelo hitro, saj je virus mocnejsi. Najverjetneje jo je vecina nasih studentov ze imela.'

Predvidevam, da sem jo tudi jaz prebolela, ker taksne visoke temp ne pomnim. Dobesedno halucinacije  :o Edino, kar nisem imela so bolecine v misicah in kosteh.
Morda pa je le slo za kaksno podvrsto prasicje.  :)

Haha. Pred 19. leti sem imel tudi jaz halucinacije ob neki taki gripi. Mogoče so jo pa takrat že na Islandiji testirali. To je bilo tudi prvič, ko sem dobil injekcijo proti gripi, ki jo še vedno dajejo pozimi in se že dolgo nisem cepil.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: August 12, 2009, 05:30:53 AM »
Bom tudi v to temo dodal video, oziroma kar dva, prvi in drugi del.  Gre o svinjski gripi, ter prislnem cepljenju.

[youtube=425,350]Msdj6HL-XRw[/youtube]

[youtube=425,350]SmxpgN2dRjk[/youtube]
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #41 on: August 12, 2009, 05:35:39 AM »
Bil je še en drug video, ki proti svinjski gripi striktno prepoveduje jemanje Aspirina, saj le ta povzroča vsa mogoča obolenja, nikakor pa ga naj nebi jemali otroci.   Zanimivo kako hudo ga omenjajo, tudi možnost smrti, obolenja na jetrih, ledvicah in še in še. Zakaj potemtakem je sto let sploh na trgu?  Nekako verjamem, da je ravno Aspirin tisti, ki ozdravi svinjsko gripo, le tako pa sem bliže tistemu receptu, ki sem ga kot pomnim napisal tudi tule.

Preprosto se očisti jetra po ajurvedskem receptu, je naj se seveda jota, oziroma kdor jote ne mara, naj je kislo zelje. :))    Nadalje bi se naj vzelo en aspirin na dan, verjetno kakšna dva tedna, ter tako verjamem, da bo svinjska gripa tudi premagana.  Mater so barabe. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #42 on: August 12, 2009, 06:01:46 PM »
Nisem vedela, da ima gripa povezavo tudi z jetri ...
No, nekako ce so preciscevalni organ, bi tudi lahko.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #43 on: August 12, 2009, 06:03:33 PM »

Da, smo bili zadovoljni na vseh podrocjih ...  :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #44 on: August 12, 2009, 06:21:46 PM »

Da, smo bili zadovoljni na vseh podrocjih ...  :)

Superca. :D
www.theta.si
DZK 519