Author Topic: ZNAMENJA IN VLADAVINE  (Read 11367 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: ZNAMENJA IN VLADAVINE
« Reply #15 on: September 12, 2013, 02:26:30 PM »
Pod katero vladavino je genetika? Jaz bi rekla ali saturn ali pa pluton. Se ne morem odločit  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #16 on: September 12, 2013, 02:54:06 PM »
Hm, zanimivo razmišljanje in zanimiva tema.
Jaz bi rekla, da je genetika stvar lune...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: September 12, 2013, 05:10:52 PM »
Zakaj luna? Ker je druzina?

Mene vlece saturn ker je bog casa in geni se prenasajo iz roda v rod.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #18 on: September 12, 2013, 07:05:00 PM »
Ja, ampak luna je tudi nase telo in je osebni planet. Ce gledas druzinske karte, se luna, oz njeni aspekti, vladarji ali stopinje se velikokrat dedujejo. Saturn bi prej rekla, da je pokazatelj nase osebne karme, ki lahko seveda vkljucuje tudi neko druzinsko karmo. Za transpersonalne planete ne bi rekla, da so pokazatelji genetike.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #19 on: September 12, 2013, 08:24:05 PM »
Vprašala sem zato, ker sem pri Imširagiču zasledila, da je zanj gen  :U . Kar meni ni glih dišalo in sem razmišljala kam bi jaz to umestila.

Saturnova karma se lahko tudi vidi ali je družinska ali tvoja, odvisno od aspektov in kje leži. Iskala sem, ker so moji hčerki ugotovili pomanjkanje nekega imunoglobina, kar ji povzroča določene zdravstvene težave. To je dedna zadeva. In sem brskala....

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #20 on: September 12, 2013, 10:06:32 PM »
Osebno poznam znanstvenika, ki je veliko naredil na področju genetike.  Ne kaže da bi bil kakor koli Plutonski, je pa velik deloholik in skromen.  Dopust si vzame kadar si ga, avto ima nekega starega terenca, ki ga je pred kratkim zamenjal za star Subaru station.

Mogoče je tudi izbor ženske drugačen pri takih ljudeh. On je sicer izbral bolj poslovno žensko, ki le ni biznismenka prvega kalibra, toda ko jo spoznaš se vidi da je več ali manj še kmetica ostala.  Seveda kmetica brez zaničevalnega pomena.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #21 on: September 12, 2013, 10:10:17 PM »
Andres zanimivo razmisljanje. Tudi moja prijateljica je genetik, tudi skromna...na koncu bomo pa ugotovili, da so geni device hihi

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #22 on: September 12, 2013, 10:17:36 PM »
Andres zanimivo razmisljanje. Tudi moja prijateljica je genetik, tudi skromna...na koncu bomo pa ugotovili, da so geni device hihi

Jane. Ne bomo ugotovili, da so genetiki device.  Poznam še enega, sicer Slovenca, vendar od vseh teh kar sem jih spoznal je on najmbolj surov in tudi hudo prepotenten obenem.   Zase je rekel, da je znanstvenik, vendar od omenjenega genetika v zgornjem postu se razlikuje 100%.   
Ženske je nemalokrat izbiral tiste, ki jih je lahko kaj izkoristil obenem pa niso bile grde.  Na koncu jih je zmeraj dobil po nosu in izkazalo se je, da je bila prva še najboljša

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #23 on: September 19, 2013, 05:05:44 AM »
Se strinjam s Sanjalko - Luna

www.Astro-Star.net