Author Topic: Tarot II. del  (Read 73533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Tarot II. del
« Reply #60 on: May 22, 2007, 10:55:48 AM »
Tar Mar živjo

Prosim za en predvid. Ali se bom selila. Mogoče namig kdaj in ali je to dobra možnost, ali je bolje da ostanem kjer sem.

Princ palic
Princ mečev
Kralj čaš

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #61 on: May 22, 2007, 11:47:43 AM »
Tar Mar živjo

Prosim za en predvid. Ali se bom selila. Mogoče namig kdaj in ali je to dobra možnost, ali je bolje da ostanem kjer sem.

Princ palic
Princ mečev
Kralj čaš

Zdravo!

Poglej takole je pri tebi:

Že nekaj časa ti gredo po glavi misli, da bi se treba seliti radi doogodkov, ki
so se ti pripetili
vendar se zaenkrat še ne moreš odločiti, po tem stanju se ne splača seliti
VENDAR! Ko se boš selila, se biš selila k osebi, ki bo dobra in ti bo dala stanovanje, ali ga boš delila s kom ali pa živela z to dobro osebo

:)

Lepo se imaj

Tar_Mar

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #62 on: May 22, 2007, 01:09:28 PM »
Zopet jaz....tokrat bi vprašala glede dopusta. Mogoče bi šla čez pb. 2 tedna - a je to cool (je mičkeno drago  ;D), ena možnost je pa julij ali avgust, tukaj je pa odvisno od tega, ali bo sestra v prikolici našla še eno mesto zame.  :D  No, lahko bi šla pa kar obakrat, ker že par let nisem bila na pravem dopustu (= ob morju; drugo zame ni dopust  :P).
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Princes

• Mojster
« Reply #63 on: May 22, 2007, 01:43:15 PM »
Dragi Tar_mar lep dan želim.

Danes je bila na poslovnem obisku šefinja, ki odloča o tem, ali lahko kdo napreduje ali ne. Prosila bi za vpogled, ali je današnji dan oz. najino srečanje kaj odločilo o tem, ali mi bo omogočila napredovanje ali ne.
Sama imam nori občutek, da se  zgodba v tej službi končuje in me v kratkem čaka neka nova priložnost. Ali se motim?

:)Hvala
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #64 on: May 22, 2007, 03:25:04 PM »

Zdravo!

Veš delam hitro in to kar "vidim" zapišem. Včasih mi kašna beseda uteče in šele pri bralcu dobi težo. Tako, da, ko dobim odgovore včasih ugotovim, da so "karte" "včasih" tudi preveč direktne.
Ali pa me vzameš "kot prijatelja" ki mu dovoliš, da ti pove kar se ti nihče ne upa ali ti ne bi smel reči.

Torej lepo se imej in nasmejan dan želim

:) ;) :D :-*

Tar_Mar
[/quote]

He,he...
Tole si pa fajn napisal..za prijatelja... ;)To je že bolj možno... ;)

Fajn se mej ....

Čao :) ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #65 on: May 22, 2007, 03:37:59 PM »
Tar Mar živjo

Princ palic
Princ mečev
Kralj čaš

Zdravo!

Poglej takole je pri tebi:

Že nekaj časa ti gredo po glavi misli, da bi se treba seliti radi doogodkov, ki
so se ti pripetili
vendar se zaenkrat še ne moreš odločiti, po tem stanju se ne splača seliti
VENDAR! Ko se boš selila, se biš selila k osebi, ki bo dobra in ti bo dala stanovanje, ali ga boš delila s kom ali pa živela z to dobro osebo

:)

Lepo se imaj

Tar_Mar

Hvala Tar Mar
Prav lep pozdrav tudi tebi in seveda lepe dneve
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #66 on: May 23, 2007, 09:49:05 AM »
Dragi Tar_mar lep dan želim.

Danes je bila na poslovnem obisku šefinja, ki odloča o tem, ali lahko kdo napreduje ali ne. Prosila bi za vpogled, ali je današnji dan oz. najino srečanje kaj odločilo o tem, ali mi bo omogočila napredovanje ali ne.
Sama imam nori občutek, da se  zgodba v tej službi končuje in me v kratkem čaka neka nova priložnost. Ali se motim?

:)Hvala

Po kartah gledano se ti obeta napredovanje. S tem bo pa pogojeno, veliko sekirancije s tvoej strani.

Tar_Mar

:) :) :)HVALA Tar_mar
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #67 on: May 23, 2007, 05:56:28 PM »
Zopet jaz....tokrat bi vprašala glede dopusta. Mogoče bi šla čez pb. 2 tedna - a je to cool (je mičkeno drago  ;D), ena možnost je pa julij ali avgust, tukaj je pa odvisno od tega, ali bo sestra v prikolici našla še eno mesto zame.  :D  No, lahko bi šla pa kar obakrat, ker že par let nisem bila na pravem dopustu (= ob morju; drugo zame ni dopust  :P).

Zdravo!

Sedaj nimaš nekako najboljšega časa za oddih. Če boš šla ne bo to kar  si pričakovala za to ceno.

Tar_Mar

*žalosten vzdih*    hvala vseeno za dogovor
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #68 on: May 24, 2007, 10:10:38 AM »
Živjo!
Spet malo poročam o dogajanju...
No da ponavljanja ne bom dopustila je že jasno, bijem bitko za menjavo razreda. Obstaja morda kakšen namig kako bi to lažje dosegla?
Poleg otrokove šole so tu še moji izpiti. Vem, da bi se morala več učiti, pa ne najdem energije, časa, moči... :-[. Se mi zdi, da mi sproti vse uhaja iz glave :(. Kako bi bilo fino, če bi lahko vsebino knjig kar stresla v glavo ;D :D.
Pa božiček? Upam, da bo pred božičem oziroma najrajši bi še ta teden (kako sem nestrpna) ;D.
Ubistvu imam še 1001 vprašanje, samo sta prvi dve ta trenutek prioritetni. No ja pa še eno nad katerim sem letos že skoraj obupala... Bom sploh šla na dopust?
Že vnaprej hvala za odgovor Tar_Mar. Moram ti še povedat, da bi bila brez tvojih odgovorov veliko bolj izgubljena, verjetno bi v šoli popustila pritiskom in moj mulo bi ponavljal razred. Hvala za pomoč, res :-*
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #69 on: May 24, 2007, 11:01:03 AM »
Najlepša hvala za ekspresen odgovor.
Moram pa priznati, da sem danes kljub vsem pritiskom in stresom, že cel dan iz neznanega razloga prav dobre volje. Po tem odgovoru pa še bolj. Če tako pomislim, do konca šole ni več tako zelo daleč in prav komaj čakam, da se pritisk sprosti. Za dežjem vedno posije sonce in kot kaže bo moje prav kmalu posijalo :)
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #70 on: May 24, 2007, 12:34:36 PM »
martincek evo tudi mene.
mene zanima kako se bojo stvari odvijale v sluzbi.

hvala
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #71 on: May 24, 2007, 04:38:54 PM »
Še eno vprašanje imam zate...tar_mar  ;)

Zanima me,kako bo z mojim letošnjim dopustom??A bo šlo vse po načrtih??Je kakšna možnost,da vse splava po vodi..zadnje čase mam feeling ,da bo kolegica neki zajebala,da ne bo dobila dopusta..pač,da bo nekaj prišlo vmes... 
Ne vem no...  Nič še nimava rezervirano..čakava na Last minute ponudbo... 

Hvala!!   :) ;)

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #72 on: May 25, 2007, 12:29:10 PM »
Kar naenkrat me SPET terjajo za nek dolg, izpred več let in meni se niti sanja ne, kaj naj naredim. Naj poiščem pomoč odvetnika? Kako se bo vse skupaj razpletlo? Bom do konca zivljenja nekaj placevala??

9 palic
6 mečev
As cas

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #73 on: May 29, 2007, 09:20:54 AM »
--------------------------------------------------------------------------------
Quote from: tar_mar on February 19, 2007, 05:12:59 PM
Quote from: apemaya on February 18, 2007, 01:05:45 PM
Zivijo Tar_Mar,

vidim, da imata s tajo6 neke debate v katerem letu se nekdo nahaja. Kako to izracunas?Ce rabis rojstne podatke so tile: 24/6/80. Se ti da to izracunati tudi zame in mi malo opisati kaj to pomeni?

hvala!

Zdravo!

Ti si v letu 3 v cesarici.

To leto je obdobje, kjer ti bo prineslo kar veliko dobrega. To pomeni, da boš iz tega kar imaš ali delaš naredila veliko več. Če boš varčevala se ti bo splačalo, če boš gradila se ti bo splačalo. je tudi ugodno leto da zanosiš. Če boš kaj ustavrjala, slikala, pesnikovala itd. boš naredila dobro. če boš menjala službo bo tudi v redu. itd.
To je okvirno. Seveda te bodo spremljale težave in težavice, da ne bo šlo vse gladko.
Vendar se izide.

Tar_MAr

Tar_Mar,

a si tako prijazen in mi na zgornjem primeru, kot si Apemayi izračunal cikel rasti razložiš kako si prišel do 3 Cesarice? Tuhtam, kako je pravilen izračun simbolov -
če zanjo izračunam npr. 2+4+6+2+0+0+7=21 Vesolje

če pa po sistemu iz knjige Priročnik za tarot(Arrien) -
    24
      6
2007
2037= 2+0+3+7=12 Obešenec

Ali se pri rezultatu 21 ali 12 sploh sme sešteti v 3 Cesarica?

Res mi ni več nič jasno kako in kaj glede teh izračunov  - na mojem primeru:

3+9+2+0+0+7=21 Vesolje

ali

3
      9
2007
2019=2+0+1+9=12 Obešenec

Res ti bom hvaležna za pojasnilo, Tar_Mar!

Taja
« Last Edit: May 29, 2007, 10:33:38 AM by taja6 »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #74 on: May 30, 2007, 09:29:23 AM »
Ponovno javljanje... ;D ;)
No moj otrok 100% ne bo ponavljal. Dogovorjena sem tudi za sestanek, na katerem se bomo pogovorili o menjavi razreda. Nekako že komaj čakam, da se to šolsko leto zaključi in moj otrok dobi novo možnost,... Oddala sem tudi vlogo za dodatno učno pomoč.
Zanima pa me za te moje "stare grehe" (glede na to, da se veliiiiiiiiiko premalo učim) bom šla čez vsaj z 2ko? Sem v hudih dvomih, da mi bo uspelo. Lahko mi pa tudi namigneš katera poglavja naj se učim pri sociologiji, zgodovini in matematiki  ;D :D
Finance so porazne, minus se veča,... Je kakšna banka, ki se jo splača oropat? Ali pa kakšne loto cifre... ;D :D.
Malo heca, da ne zgleda vse tako črno... ;) No ja vglavnem za tamalega se trudim. Trenutno me najbolj skrbijo finance in moji izpiti.
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna