Še moje poročilo za prejšnji mesec
NOVEMBER
Osrednja tema meseca novembra bo pri Ovnih družinsko in partnersko življenje. Res, sem ta mesec preživela večinoma z otrokoma in mojo mamo
Vaša čustva bodo precej vznemirjena, domači bi vam šli brez razloga na živce, vsekakor pa boste premlevali stare družinske vzorce in navade. Tudi tukaj drži. Partner mi je šel nekajkrat krepko na živce z njegovimi navadami in še vedno premlevam svoje družinske vzorce, sploh po mamini strani. Nekako bi se jih rada "losala"
Priporočljivo je, da se zberete, kajti s partnerjem lahko rešita marsikatero težavo in vidno izboljšata odnos. Ne vem no, se trudim izboljšat odnos, pa se mi zdi, da namesto da bi delala korake en proti drugemu, korakam samo jaz in počasi sem zaradi tega že precej tečna

Konec meseca bo namenjen druženjem in zabavi s prijatelji in sorodniki. Itak. Moj mali danes praznuje 5 let

Če pogledam še december in malo "ugibam" za naprej
Soočali se boste z družinsko dediščino. Torej bodo v ospredju zadeve, ki bi že zdavnaj morale biti rešene, pa so se odlagale in zdaj bo napočil čas, da jih dokončno uredite. Hmmm če vzamem dobesedno bi se lahko končalo tožarjenje zaradi dediščine (traja že več kot 5 let), v prenesenem pomenu pa bi se lahko znebila tistih starih družinskih dolgov... Samo je tukaj faktor denar, ki ga trenutno nimam ravno veliko.
Dom, starši, sorodniki, pa tudi partnerjevi sorodniki bodo v tem času pomembno zaznamovali vaš čas in ritem. Verjetno. Odkar ne živiva več skupaj sva z mamo skoraj neločljivi
Nekoliko vam bo vse skupaj šlo na živce, vendar pa so imate podporo planetov v optimističnem znamenju Strelca, ki bodo blagodejno vplivali na rešitev vaših prizadevanj. Super, to pomeni da si moram prizadevat poštimat vse kar imam v planu, ker je čas ugoden
Na čustvenem področju boste predvsem pospravljali po preteklosti. Oh ja le te se pa kar ne morem losat ane
V tem času lahko zaključite študij, se vpišete na tečaj, ali pa opravite pomembne izpite. Bom, skrajni čas, da zaključim šolanje :-[ :-[ :-[
lp
T.