Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji
Novosti na www.Astro-Star.net
Tea:
--- Quote from: bik7 on January 07, 2008, 07:48:24 PM ---Malo miru prosim ;)
--- End quote ---
Nenenene ... nič počivanja ....
Insert:
V ospredju dogajanja bo vaša kariera, poleg tega pa vam bodo drugi posvečali tudi več pozornosti. Torej več dela, spremembe, novi dogodki in napredovanja, vsekakor pa pomembni premiki, ki se bodo postopoma odvijali še v naslednjih pol leta, ko bo to področje vašega življenja še pod vplivom februarskega sončnega mrka. V takem času lahko pričakujete pohvale ali pa priznanja, ključni pa bodo dogodki, kjer se boste morali izpostaviti tudi javno.
;D ;D :P
apemaya:
--- Quote from: Tea on January 08, 2008, 07:38:26 AM ---
--- Quote from: apemaya on January 07, 2008, 05:59:42 PM ---jaz pa bi rada.....malo akcije :D v vseh področjih ;)
--- End quote ---
Delček napovedi za februar:
Na ljubezenskem področju lahko zaključite partnerstvo, rešite morebitne težave, preoblikujete partnersko življenje, ali pa srečate nenadno ljubezen. Torej čas, ko se vam bo veliko dogajalo, predvsem v temi o odnosih.
Torej akcija bo .... pometanje :D ;)
--- End quote ---
Se mi zdi, da se je ze zacelo dogajat :) Ampak ne pometanje, zacela sem si nalagat na grbo :D
Tea:
--- Quote from: apemaya on January 08, 2008, 01:51:15 PM ---
--- Quote from: Tea on January 08, 2008, 07:38:26 AM ---
--- Quote from: apemaya on January 07, 2008, 05:59:42 PM ---jaz pa bi rada.....malo akcije :D v vseh področjih ;)
--- End quote ---
Delček napovedi za februar:
Na ljubezenskem področju lahko zaključite partnerstvo, rešite morebitne težave, preoblikujete partnersko življenje, ali pa srečate nenadno ljubezen. Torej čas, ko se vam bo veliko dogajalo, predvsem v temi o odnosih.
Torej akcija bo .... pometanje :D ;)
--- End quote ---
Se mi zdi, da se je ze zacelo dogajat :) Ampak ne pometanje, zacela sem si nalagat na grbo :D
--- End quote ---
No vidiš .... včasih je dobro premisliti, preden si kaj zaželimo ;D ;)
apemaya:
ja, samo Tea, to kar sem vceraj izvedela, me je vrglo na rit 8)
Iza:
--- Quote from: Tea on January 08, 2008, 07:37:19 AM ---
--- Quote from: Iza on January 07, 2008, 05:09:39 PM ---Potem pa vsaj malo več snega, da se bo dalo smučat :)
--- End quote ---
Za ribice se v februarju priporoča mir, meditacija in topla dekca .... nič smučanja :D ;)
--- End quote ---
Če bo pod dekco še kak tip, tud u redu ;D, samo, da ne bo kaka viroza :-X
Lep dan!
Iza
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version