Author Topic: Natalne karte članov tretji---del  (Read 79096 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
Re: Natalne karte članov tretji---del
« Reply #30 on: May 30, 2009, 08:03:05 AM »
;D ;D ;D

Lohk se ti smejaš s takimi številkami  :D ;)

Ta je dobra. :-* :-* :-*

Še boljša je bla, ko sem poste pregledovala, se režala pa pogledam na uro in mi kaže  8:00. ang:
 Lep dan. :-*

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #31 on: June 15, 2009, 02:44:19 PM »
tea čaw:)
mene pa zanima kaj moram gledati v natalni karti o otrocih katere aspekte,hiše ter planete ter v tranzitih,če ti ni odveč mi samo ene smernice podati,hvala ;) ....
z fantom že nekaj časa v tej smeri razmišljava ampak jaz bremzam samo situacijo,me je kar strah, obeenem pa obožujem otoke,z njimi se počutim najbolj pure,če se da to tako povedat....
res pa je,da mi je enkrat ena ženska rekla,da naj bi mela probleme z zanositvijo.... ???
lp ang:

Offline klarus

• Mojster
« Reply #32 on: June 15, 2009, 02:59:52 PM »
poglej svojo 5 hišo, kje je vlada te hiše, kaki aspekti so...
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #33 on: June 15, 2009, 03:06:19 PM »
klarus hvala,bom pogledala :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: June 16, 2009, 12:31:13 PM »
tea čaw:)
mene pa zanima kaj moram gledati v natalni karti o otrocih katere aspekte,hiše ter planete ter v tranzitih,če ti ni odveč mi samo ene smernice podati,hvala ;) ....
z fantom že nekaj časa v tej smeri razmišljava ampak jaz bremzam samo situacijo,me je kar strah, obeenem pa obožujem otoke,z njimi se počutim najbolj pure,če se da to tako povedat....
res pa je,da mi je enkrat ena ženska rekla,da naj bi mela probleme z zanositvijo.... ???
lp ang:

fajn bi bilo, da bi dala gor tranzitno in progresivno karto, da bi potem videle kako in kaj je trenutno, pa tudi tvoj solarc je treba zamenjat. Si imela rojstni dan.

Na natalno pozicijo pa je tako, da Saturn in Mars v 5 hiši ravno nista naklonjena otrokom, tadva govorita o tvojem strahu. Seveda pa se da vse na nek način ozavestiti in odpraviti....

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #35 on: June 16, 2009, 01:33:36 PM »
[
fajn bi bilo, da bi dala gor tranzitno in progresivno karto, da bi potem videle kako in kaj je trenutno, pa tudi tvoj solarc je treba zamenjat. Si imela rojstni dan.

Na natalno pozicijo pa je tako, da Saturn in Mars v 5 hiši ravno nista naklonjena otrokom, tadva govorita o tvojem strahu. Seveda pa se da vse na nek način ozavestiti in odpraviti....

[/quote]
Ja hvala  ;)vem in sem že vse zamenjala,kar generalko sem naredila :)... Hm zanimivo tega pa nisem vedela,ja no še dosti tega nevem ampak se probam učiti....,torej ponovno preseganje mojih strahov!!!
V podpisu sem dala novo tranzitno ter prosivno karto aja pa novo solarno karto ;).
Hvala Tea ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: June 16, 2009, 01:46:45 PM »
[

Ja hvala  ;)vem in sem že vse zamenjala,kar generalko sem naredila :)... Hm zanimivo tega pa nisem vedela,ja no še dosti tega nevem ampak se probam učiti....,torej ponovno preseganje mojih strahov!!!
V podpisu sem dala novo tranzitno ter prosivno karto aja pa novo solarno karto ;).
Hvala Tea ;)
[/quote]

opala, zdejle bi se pa lahko kaj dogajalo
P luna = povratek
T jupi = konjunkcija ... pa vse skupaj trigon na jupitra v 5

pa še p merkur ti menja znamenje v Raka

pa T saturn je v 4

pa p mars ti je zapustil natalnega saturna

ja ni kaj .... zdaj bi bila dobra priložnost
www.Astro-Star.net

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #37 on: June 16, 2009, 02:10:35 PM »
[
opala, zdejle bi se pa lahko kaj dogajalo
P luna = povratek
T jupi = konjunkcija ... pa vse skupaj trigon na jupitra v 5

pa še p merkur ti menja znamenje v Raka

pa T saturn je v 4

pa p mars ti je zapustil natalnega saturna

ja ni kaj .... zdaj bi bila dobra priložnost
[/quote]
vau kokr pravijo pazi kaj sprašuješ, ;)jap to velja za mene :-X...Jaz sem pa par teh aspktov pa ne vseh,ker si jih nisem znala intrepetirati povezovala z mojo službo,novim domom hm pa vidim da ni vse glih tko kokr sm si jaz namislila ;D ;D ;D
No če bo kaj novega na tem področju bom sporočila, v vsakem primeru pa hvala za tvoj čas ter trud meni malo razložiti par stvari ;) ang:
lep dan ti želim :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: June 17, 2009, 07:11:31 AM »
Hahaha Tia

Nova služba že .......ampak 10 hiša je tudi status. In menda se z nosečnostjo spremeni status v mamo  ;D

Tudi tebi lep dan ......
www.Astro-Star.net

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #39 on: June 17, 2009, 08:43:57 AM »
 ;D ;D ;D sooo meee....
obe spremembi sta dobrodošli  ::)ang:
 ;)

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #40 on: June 23, 2009, 08:56:27 AM »

Malo pomoči...tole je karta moje prijateljice...v mesecu maju ( v času R merkurja) je šla na umetno oploditev...sedaj že vemo, da je bila uspešna...noseča je...me je pa spraševala, če bodo dvojčki, ker so ji vstavili 2 zarodka??

Še nakj ostalih podatko: To je njena 2. nosečnost, prva je šla po naravni poti in je punčka stara 3,5 let...ta pa je žal morala biti po umetni...mož je imel raka na modih.

Moje predvidevanje je tako, da bo otroček samo eden...7. hiša ( 2. otrok) je v kozorogu...no sicer je res saturn potem v raku...ampak je pa tukaj tudi v izgonu??

Kaj pravite, bosta kjub temu dvojčka ?

Hvala in LP, S

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #41 on: June 23, 2009, 09:06:36 AM »
[/url]

Potem pa imam še tale primer...spet otroci :-)...Gospa ima 1. otroka zdravega...2. otrok pa je bolan...ne hodi, ne govori in zdravniki pravijo, da nikoli ne bo...se pravi invalid. Otrok je rojen 29.04.2005.
Nikakor ne znam iz njene karte razbrati tole situacijo?? Ok. 2. hiša je v ovnu...ampak mars je pa v 2. hiši v škorpijonu in čist lepo aspektiran??
Res mi ni jasno od kje?? Kaj narobe gledam...pomoč plizzzz :-)

Hvala in Lp,

S

Offline klarus

• Mojster
« Reply #42 on: June 23, 2009, 10:25:37 AM »
kirona pa nisi opazila  v 7. hiši ;)
« Last Edit: June 23, 2009, 10:27:45 AM by klarus »
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: June 23, 2009, 12:21:54 PM »
...ma sem...samo sem iskala vsaj še kakšen kazalnik...od bolj osebnih planetov...

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: June 23, 2009, 01:13:32 PM »

Malo pomoči...tole je karta moje prijateljice...v mesecu maju ( v času R merkurja) je šla na umetno oploditev...sedaj že vemo, da je bila uspešna...noseča je...me je pa spraševala, če bodo dvojčki, ker so ji vstavili 2 zarodka??

Še nakj ostalih podatko: To je njena 2. nosečnost, prva je šla po naravni poti in je punčka stara 3,5 let...ta pa je žal morala biti po umetni...mož je imel raka na modih.

Moje predvidevanje je tako, da bo otroček samo eden...7. hiša ( 2. otrok) je v kozorogu...no sicer je res saturn potem v raku...ampak je pa tukaj tudi v izgonu??

Kaj pravite, bosta kjub temu dvojčka ?

Ja, glede na drugega otroka, bi res lahko bil samo eden, čeprav mislim, da kar se tiče umetnih oploditev je lahko ven iz konteksta. Vbrizgajo več semenčec, zato se lahko oplodita obe. Kmalu bodo verjetno videli na ultrazvoku.
Zanima me le, tranzit plutona na njen DESC. V tem primeru, da je mož zbolel za rakom na modih, bi skoraj verjetno lahko krivili že tranzit plutona na DESC., ki v marsikaterem primeru vpliva že pri precej velikem orbisu. Mogoče bi lahko krivili še tranzit neptuna, ki prihaja iz natalne šeste hiše v osmo, skozi je že šel in verjetno nakazal poseg, ki je bil vezan na vladarja osme hiše urana, ki je v natalu v hiši otrok?? No sigurno je več pokazateljev, poglej še v progresivno karto in solar.