Author Topic: Natalne karte članov tretji---del  (Read 79100 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
Re: Natalne karte članov tretji---del
« Reply #45 on: June 23, 2009, 01:32:02 PM »
On je prvič zbolel za rakom na modih že pri 22-ih in so mu takrat odstranili enega...zato ker je bil drugi zdrav...sta lahko normalno zanosila...ta drugega so odstranili avgusta lansko leto. Ker ni bilo čisto OK. je moral še na kemoterapijo...sedaj pa je zdrav...po krvnih testih...tako, da je že 4 mesece normalno v službi...

Če sem prav razumela...pri umetnih oploditvah se ne da zagotovo trditi iz natalne karte koliko otrok bo, če vsadijo več zarodkov?

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #46 on: June 29, 2009, 03:03:00 AM »
Mene pa zanima, ce dobro kaze v partnerskem kombinu: v 7. Hisi: 7 planetov + Vertex.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #47 on: June 29, 2009, 07:14:10 AM »

Če sem prav razumela...pri umetnih oploditvah se ne da zagotovo trditi iz natalne karte koliko otrok bo, če vsadijo več zarodkov?

Seveda se da. Ne moremo sicer doličiti števila, lahko pa določimo ali bo eden ali več  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #48 on: June 29, 2009, 07:43:15 AM »

Malo pomoči...tole je karta moje prijateljice...v mesecu maju ( v času R merkurja) je šla na umetno oploditev...sedaj že vemo, da je bila uspešna...noseča je...me je pa spraševala, če bodo dvojčki, ker so ji vstavili 2 zarodka??

Še nakj ostalih podatko: To je njena 2. nosečnost, prva je šla po naravni poti in je punčka stara 3,5 let...ta pa je žal morala biti po umetni...mož je imel raka na modih.

Moje predvidevanje je tako, da bo otroček samo eden...7. hiša ( 2. otrok) je v kozorogu...no sicer je res saturn potem v raku...ampak je pa tukaj tudi v izgonu??

Kaj pravite, bosta kjub temu dvojčka ?

Hvala in LP, S

Nosečnost ni 5 in 7 hiša za drugega otroka, pač pa 8 in 10 hiša za 2 otroka.

5 hiša se gleda kot otroka in odnos do otroka, kvaliteta otroka, če hočeš, sama zanositev in nosečnost v prvi fazi pa je 8 hiša, za drugega otroka pa 10.

glede na to, da je v 10 hiši znamenje rib /plodnost, dvojnost/ pa še luna, bi se dalo sklepati da bi bilo lahko več otrok in še dispozitor mars gre v raka
luna na 2° plodnega bika
P luna v znamenju dvojčka /dva/ v 12 hiši rib /plodnost/

malo me skrbijo njeni tranziti
Kiron, Jupi in Neptun kvadrat merkur
pluton kvadrat luna

verjetno pa nakazujejo carski rez, s tem, da tudi T Saturn prehaja v opozicijo na Luno.

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #49 on: June 29, 2009, 07:47:05 AM »
...ma sem...samo sem iskala vsaj še kakšen kazalnik...od bolj osebnih planetov...

kiron bo čisto zadosti kvadriran z luno /otroci/ in Saturnom /težave in skrbi/

luna označuje namreč njo kot mamo .................
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: June 29, 2009, 08:27:14 AM »
Hvala Tea,

spet nekaj novega...vedno so me učili, da gledam 5 hišo za 1. otoka ( no pa tudi tako kot si napisala...na splošno odnos do otrok),7. za drugega, 9 za tretjega itd. Za 8. hišo sem pa vedela...

No, da pa povem, da je imela punca ultrazvok in da bo po vsej verjetnosti samo eden otroček...vsaj za enkrat je bilo videti samo enega, v četrtek ima ponovni UZ...mogoče bo tam videti še kakšen...

Katero hišo gledam za 3. otroka?

Hvala in Lp,

S

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #51 on: June 29, 2009, 02:44:55 PM »
...ma sem...samo sem iskala vsaj še kakšen kazalnik...od bolj osebnih planetov...

Aha, no ampak kot sem se sedaj naučila  ;D itak 7. hiša ne govori o 2. otročku...ampak 10. tam pa je kar močna luna...edino kar je je res tale saturn malo zoprna stvar...bi mogoče ta lahko nakazoval otročka, ki ima tako bolezen kot jo je imel v otroštvu Einstein??

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #52 on: June 29, 2009, 03:20:50 PM »

Aha, no ampak kot sem se sedaj naučila  ;D itak 7. hiša ne govori o 2. otročku...ampak 10. tam pa je kar močna luna...edino kar je je res tale saturn malo zoprna stvar...bi mogoče ta lahko nakazoval otročka, ki ima tako bolezen kot jo je imel v otroštvu Einstein??

no da zdaj ne mešamo hrušk in jabolk  ;D ;)

7 hiša je 2 otrok ....

o 8 in eventuelno 10 hiši govorimo ko gre za nosečnost
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #53 on: June 29, 2009, 03:41:01 PM »
Aha...no evo...pa bi kmalu spet vse zmešala  ;D

Sem pa ravno 5 minut nazaj dobila sms od prijateljice, da je ponoči krvavela in danes čez dan tudi...( prav kri)...tako, da držim pesti, da tole ne bo splav... :'(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #54 on: June 30, 2009, 07:22:17 AM »
Aha...no evo...pa bi kmalu spet vse zmešala  ;D

Sem pa ravno 5 minut nazaj dobila sms od prijateljice, da je ponoči krvavela in danes čez dan tudi...( prav kri)...tako, da držim pesti, da tole ne bo splav... :'(

upajmo, da res ne. Njeni tranziti pa res niso čisto nič spodbudni. :-\
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #55 on: July 01, 2009, 08:28:22 AM »
Žal je res prišlo do splava  :'(. Glede na njene tranzite...bi rekla, da je bolje da počaka še kakšno leto...v tem času nalednje leto ji pride T jupiter na luno...še prej bo šel pa čez MC...če ravno bo še  T pluton kvadriral luno...pa  T saturn bo tudi v opoziciji na luno :-\ :-X ???

Samo še nekaj bi vprašala...torej tega otročka, ki je šel v nebesa gledamo sedaj v 7. hiši, čeravno se ni rodil...ali 7. hišo gledamo v primeru rojstva in nam ta pove npr. značaj drugega otroka??

Kako v njenem primeru ko je imela splav gledamo za naslednjega otročka...9. hišo...ali ostajamo v 7. hiši. Za 8 in eventuelno 10. hišo smo rekli da gledamo samo zanositev in mogoče še potek nosečnosti.... :)

Hvala in LP,

S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #56 on: July 01, 2009, 08:49:21 AM »
Žal je res prišlo do splava  :'(. Glede na njene tranzite...bi rekla, da je bolje da počaka še kakšno leto...v tem času nalednje leto ji pride T jupiter na luno...še prej bo šel pa čez MC...če ravno bo še  T pluton kvadriral luno...pa  T saturn bo tudi v opoziciji na luno :-\ :-X ???

Samo še nekaj bi vprašala...torej tega otročka, ki je šel v nebesa gledamo sedaj v 7. hiši, čeravno se ni rodil...ali 7. hišo gledamo v primeru rojstva in nam ta pove npr. značaj drugega otroka??

Kako v njenem primeru ko je imela splav gledamo za naslednjega otročka...9. hišo...ali ostajamo v 7. hiši. Za 8 in eventuelno 10. hišo smo rekli da gledamo samo zanositev in mogoče še potek nosečnosti.... :)

Hvala in LP,

S

kvaliteto te dušice gledamo v 7 hiši, torej tudi če gre za splav se šteje, kot da je otrok bil /ker je bil/ in sedaj naslednjega otroka gledamo v 9 hiši.
Je pa treba biti tudi nekoliko previden. Kajti, včasih se v kartah pojavijo tudi "otroci", ki so preden so se rodili zapustili maternico skozi splav, ki pa ga mama ni zaznala oz. ni bil kirurško izveden.

Se pravi, da boš zdaj kvaliteto 3 otroka gledala v 9 hiši /samo zanositev pa seveda v 12/
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: July 01, 2009, 08:56:07 AM »
Jaz sem se kar dolgo časa "zabavala" s tem, da sem proučevala zanositve in seveda počutje osebe v maternici skozi hiše.

Npr. začela sem na vrhu 8 hiše, skozi vladarja in planete v 8 hiši sem točno ugotovila, kaj sta delala oče in mama, ko sta delala otroka /torej tistega, katerega karto sem proučevala/

Potem je zarodek rastel v 9 hiši, na vrhu 10 hiše pa sem videla reakcijo mame /staršev/ in na podlagi vladarja in planetov točno ugotovila, kako se je počutila, ko je zvedela oz. je dobila potrditev, da je noseča
/10 hiša = mama, = status, ki se spremeni/

Tik pred As se vidi priprava na porod, osebe, ki prisostvujejo porodu, okolje .... in potem vladar As in planeti v 1 hiši ti bodo dali odgovor .... na kakšen način je porod potekal: carski rez, anestetiki, je bila prisotna le babica, ali tudi zdravnik, kaj se je točno dogajalo  ...............

Malo se poigraj
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #58 on: July 01, 2009, 08:58:00 AM »
Aha, OK hvala... super informacije Tea  :-*

kaj pa glede predvidevanja samega časa glede novega postopka umetne oploditve...naslednje leto "boljše"...glede na tranzite?

Hvala in LP,

S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #59 on: July 01, 2009, 09:55:59 AM »
Aha, OK hvala... super informacije Tea  :-*

kaj pa glede predvidevanja samega časa glede novega postopka umetne oploditve...naslednje leto "boljše"...glede na tranzite?

Hvala in LP,

S

izberi ji nekaj elekcijskih datumov dolgoročno in naj si takrat izbere termine
www.Astro-Star.net