Author Topic: Natalne karte članov tretji---del  (Read 79085 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
Re: Natalne karte članov tretji---del
« Reply #60 on: July 01, 2009, 10:00:42 AM »
 :o uuuu tole je pa zame že višja matematika  ;D ;D tolk še nisem stručko...
Nič če jo bo zanimalo bom rekla, naj se nate obrne.

Hvala Tea  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #61 on: July 01, 2009, 10:22:05 AM »
:o uuuu tole je pa zame že višja matematika  ;D ;D tolk še nisem stručko...
Nič če jo bo zanimalo bom rekla, naj se nate obrne.

Hvala Tea  :-*

Prosim

Pa saj ni težko. Le dela je s tem kakšnih par dni  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline klarus

• Mojster
« Reply #62 on: July 01, 2009, 11:01:53 AM »
Jaz sem se kar dolgo časa "zabavala" s tem, da sem proučevala zanositve in seveda počutje osebe v maternici skozi hiše.

Npr. začela sem na vrhu 8 hiše, skozi vladarja in planete v 8 hiši sem točno ugotovila, kaj sta delala oče in mama, ko sta delala otroka /torej tistega, katerega karto sem proučevala/

Potem je zarodek rastel v 9 hiši, na vrhu 10 hiše pa sem videla reakcijo mame /staršev/ in na podlagi vladarja in planetov točno ugotovila, kako se je počutila, ko je zvedela oz. je dobila potrditev, da je noseča
/10 hiša = mama, = status, ki se spremeni/

Tik pred As se vidi priprava na porod, osebe, ki prisostvujejo porodu, okolje .... in potem vladar As in planeti v 1 hiši ti bodo dali odgovor .... na kakšen način je porod potekal: carski rez, anestetiki, je bila prisotna le babica, ali tudi zdravnik, kaj se je točno dogajalo  ...............

Malo se poigraj
tu še pristavim piskrček..glede na to kaj vem o sebi....
pluton v 10h.....v prvem tromesečju, je bil skoraj spontani splav, mam je skor skrvavela.....ampak ekr imam sekstil s s. zanko..sem ostala...na karmični diagnostiki sem ugotovila, da sem se takrat 'odločala' ali bom ostala ali pobegnila...
neptun v 1h. bila sem težko pričakovan sin...prišlo je do zavrnitve...iz mamine strani čeprav sam za hip in posledično moje....nje kot mame....in seveda zavračanje sebe na vseh področjih...grd vzorec, ki sem ga kolkr tolk sčistila :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #63 on: July 01, 2009, 11:12:49 AM »
Jaz sem se kar dolgo časa "zabavala" s tem, da sem proučevala zanositve in seveda počutje osebe v maternici skozi hiše.

Npr. začela sem na vrhu 8 hiše, skozi vladarja in planete v 8 hiši sem točno ugotovila, kaj sta delala oče in mama, ko sta delala otroka /torej tistega, katerega karto sem proučevala/

Potem je zarodek rastel v 9 hiši, na vrhu 10 hiše pa sem videla reakcijo mame /staršev/ in na podlagi vladarja in planetov točno ugotovila, kako se je počutila, ko je zvedela oz. je dobila potrditev, da je noseča

Tik pred As se vidi priprava na porod, osebe, ki prisostvujejo porodu, okolje .... in potem vladar As in planeti v 1 hiši ti bodo dali odgovor .... na kakšen način je porod potekal: carski rez, anestetiki, je bila prisotna le babica, ali tudi zdravnik, kaj se je točno dogajalo  ...............

Malo se poigraj
tu še pristavim piskrček..glede na to kaj vem o sebi....
pluton v 10h.....v prvem tromesečju, je bil skoraj spontani splav, mam je skor skrvavela.....ampak ekr imam sekstil s s. zanko..sem ostala...na karmični diagnostiki sem ugotovila, da sem se takrat 'odločala' ali bom ostala ali pobegnila...
neptun v 1h. bila sem težko pričakovan sin...prišlo je do zavrnitve...iz mamine strani čeprav sam za hip in posledično moje....nje kot mame....in seveda zavračanje sebe na vseh področjih...grd vzorec, ki sem ga kolkr tolk sčistila :)

Ja vidiš .... astrologija res drži in odriva tudi nezavedne situacije

Pluton v 10 ... kakšen notranji nezavedni upor tvoje mame, pred tem otrokom, ki je rasel v njej. Celo življenje /pluton/ bi dala, da ga ne bi bilo. Kakšen strah pred nosečnostjo, pred novim življenjem /pluton/

Jap, tako lažje ozavestimo travme. In prav te teme so še kako pomembne, kajti sicer lahko v življenju iščemo in iščemo in kao je vse BP.

Svetujem ti da narediš TH pošiljanje ljubezni otroku v maternico že od trenutka spočetja dalje
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #64 on: July 01, 2009, 11:49:40 AM »
ma js sems e kr soočla z takratnim dogajanjem...sprejela odpustila..in po tem se je odnos spremenil..otoplil...

ko že omenjaš 8.h mi je zanimivo, da mam saturna not....in v mamini karti je vrh 7h (sem 2 otrok) v kozorogu....
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #65 on: July 01, 2009, 11:56:17 AM »
ma js sems e kr soočla z takratnim dogajanjem...sprejela odpustila..in po tem se je odnos spremenil..otoplil...

ko že omenjaš 8.h mi je zanimivo, da mam saturna not....in v mamini karti je vrh 7h (sem 2 otrok) v kozorogu....

si kdaj dobila skozi karmično diagnostiko občutek, da imaš sestro dvojčico, ki je takrat odšla ...

Sicer pa - saj tvoja mama se niti ni zavedala tega. To je bolj njena senca, če hočeš, ne zavestna reakcija njene duše
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #66 on: July 01, 2009, 12:01:18 PM »

si kdaj dobila skozi karmično diagnostiko občutek, da imaš sestro dvojčico, ki je takrat odšla ...

Sicer pa - saj tvoja mama se niti ni zavedala tega. To je bolj njena senca, če hočeš, ne zavestna reakcija njene duše
takrat se je tolk usulo na mene, da ne morem rečt...
že pa kaki mesec razmišljam o tem, kaj pa če sma bili dve..pa nevem zakaj :D

je pa mamina mama imela dvojčka(takoj po rojstvu sta umrla) stric ima dvojčici...tak da ni 2x za rečt, da nebi bilo res :)

vem,d a ni bila to zavestna reakcija :) pač podavestni vzorec...da so fantje bol spoštovani...kar se je tudi jasno kazalo pri vzgoji..brat je bil vse....midve pa skoraj nič
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: July 01, 2009, 12:29:31 PM »

takrat se je tolk usulo na mene, da ne morem rečt...
že pa kaki mesec razmišljam o tem, kaj pa če sma bili dve..pa nevem zakaj :D

je pa mamina mama imela dvojčka(takoj po rojstvu sta umrla) stric ima dvojčici...tak da ni 2x za rečt, da nebi bilo res :)

vem,d a ni bila to zavestna reakcija :) pač podavestni vzorec...da so fantje bol spoštovani...kar se je tudi jasno kazalo pri vzgoji..brat je bil vse....midve pa skoraj nič

ja, znanimivo, a ne  :D

www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #68 on: July 01, 2009, 01:36:10 PM »
čist preveč, ker bom zapadla v totalno tuhtanje in seciranje ;D
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #69 on: July 01, 2009, 05:15:00 PM »
T Merkur se mi je postavil na N Jupiter.   Te dni se zelo posvečam miselnim stvarem, ki zadevajo globalno ureditev zemlje, planu iluminatov, ter podobno.   Predvsem sem postal hvaležen, da sem ta čas na Islandiji. Tak plan se lahko poruši z eno potezo Islandcev, skupine, ki me je prosila, če napišem kaj za njih, jim razložim nekatere stvari. Gre pravzaprav za zadevo o NATO in EU, ki ima lahko vpliv na nadaljni mir po svetu, če Islandija zavrne članstvo EU in izstopi iz NATO. Malo komplicirano za opis, toda tako je kadar ti T Merkur pride na N Jupiter.  

Mogoče pa je še kaj drugega, kar sem v tranzitni karti spregledal.  No, Brez dvoma je moj T Saturn tačas na N Veneri, zato ni čudno, da sem bil zadnjič z eno bolano in večkrat posiljeno žensko.

T Uran imam načeloma v  8. hiši. Pravzaprav niti ni čudno, če želim tako tudi uransko zaslužiti.  Torej s tematikami, ki niso predstavljane vsak dan, množicam pa brez dvoma nerazumljive, ali celo utopićne.

Andres
« Last Edit: July 01, 2009, 05:33:51 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #70 on: July 02, 2009, 07:40:48 AM »
T Merkur se mi je postavil na N Jupiter.   Te dni se zelo posvečam miselnim stvarem, ki zadevajo globalno ureditev zemlje, planu iluminatov, ter podobno.   Predvsem sem postal hvaležen, da sem ta čas na Islandiji. Tak plan se lahko poruši z eno potezo Islandcev, skupine, ki me je prosila, če napišem kaj za njih, jim razložim nekatere stvari. Gre pravzaprav za zadevo o NATO in EU, ki ima lahko vpliv na nadaljni mir po svetu, če Islandija zavrne članstvo EU in izstopi iz NATO. Malo komplicirano za opis, toda tako je kadar ti T Merkur pride na N Jupiter.  

Mogoče pa je še kaj drugega, kar sem v tranzitni karti spregledal.  No, Brez dvoma je moj T Saturn tačas na N Veneri, zato ni čudno, da sem bil zadnjič z eno bolano in večkrat posiljeno žensko.

T Uran imam načeloma v  8. hiši. Pravzaprav niti ni čudno, če želim tako tudi uransko zaslužiti.  Torej s tematikami, ki niso predstavljane vsak dan, množicam pa brez dvoma nerazumljive, ali celo utopićne.

Andres

Jaz bi rekla, da to ni toliko vpliv T Merkurja, ker ta drži samo en dan do dva.
Imaš pač tisto sveto trojico v opoziciji na natalnega Merkurja iz 7 bajte, kar definitivno opisuje to kar si v prvem odstavku napisal.

T Kiron skozi 7 pa ti seveda na nek način nosi tudi "ranjene partnerje" seveda tudi ob tem, kar si že sam ugotovil za tvojo venero in T Urana čez 8 = nenavadno spolno obnašanje  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #71 on: July 02, 2009, 11:37:04 AM »
Jaz bi rekla, da to ni toliko vpliv T Merkurja, ker ta drži samo en dan do dva.
Imaš pač tisto sveto trojico v opoziciji na natalnega Merkurja iz 7 bajte, kar definitivno opisuje to kar si v prvem odstavku napisal.

T Kiron skozi 7 pa ti seveda na nek način nosi tudi "ranjene partnerje" seveda tudi ob tem, kar si že sam ugotovil za tvojo venero in T Urana čez 8 = nenavadno spolno obnašanje  ;)

Hvala za opis Tea. Ne vem sploh kaj se mi dogaja. Res je, da sem po naravi bolj kot ne aktiven, kaj vem, morda celo hiperaktiven, vendar hitri dogodki na predvsem komunikacijskem področju te dni so nekako presenteljivi. Presentljivo celo iz vidika, da mi je pisala ena prijateljica, sicer ne naša članica in sicer v povezavi, da naj se pazim, ker morebiti mi grozi nevarnost.

Na to kot si napisala "sveto trojico" sem bil pozoren okrog 20-23, ko pa sem napisal pretekli post tule v tej temi sem načeloma pogledal, toda očitno mi je "koncentracija" padla. :)

Sicer pa Jupiter bo zadnji dan avgusta na descendentu in potem sledita še ostala dva. Bomo videli kaj bo. Vem le, da tisti čas bom imel hišo bolj polno kot danes recimo.

Ranjene ženske. Malora. Vedno se mi nalimajo v življenje.  Najnovejša zgodba je celo taka, da je eno mož posiljeval celo v spanju in ko se je zbudila niti ni bila prisebna kaj je na stvari.  Bo treba delat AGT, saj zmoči se do amena ravno ne. :)

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #72 on: July 03, 2009, 02:01:06 AM »

Malo se poigraj

Tea,
saj vedno spremljam kar pises, ampak tole je res fantasticno. Wow.  :o  :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: July 03, 2009, 06:53:55 AM »
Hvala Azra  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #74 on: July 03, 2009, 03:33:26 PM »
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.