Author Topic: Natalne karte članov tretji---del  (Read 79095 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
Re: Natalne karte članov tretji---del
« Reply #75 on: July 03, 2009, 05:01:55 PM »
Žal je res prišlo do splava  :'(. Glede na njene tranzite...bi rekla, da je bolje da počaka še kakšno leto...v tem času nalednje leto ji pride T jupiter na luno...še prej bo šel pa čez MC...če ravno bo še  T pluton kvadriral luno...pa  T saturn bo tudi v opoziciji na luno :-\ :-X ???

Samo še nekaj bi vprašala...torej tega otročka, ki je šel v nebesa gledamo sedaj v 7. hiši, čeravno se ni rodil...ali 7. hišo gledamo v primeru rojstva in nam ta pove npr. značaj drugega otroka??

Kako v njenem primeru ko je imela splav gledamo za naslednjega otročka...9. hišo...ali ostajamo v 7. hiši. Za 8 in eventuelno 10. hišo smo rekli da gledamo samo zanositev in mogoče še potek nosečnosti.... :)

Hvala in LP,

S

kvaliteto te dušice gledamo v 7 hiši, torej tudi če gre za splav se šteje, kot da je otrok bil /ker je bil/ in sedaj naslednjega otroka gledamo v 9 hiši.
Je pa treba biti tudi nekoliko previden. Kajti, včasih se v kartah pojavijo tudi "otroci", ki so preden so se rodili zapustili maternico skozi splav, ki pa ga mama ni zaznala oz. ni bil kirurško izveden.

Se pravi, da boš zdaj kvaliteto 3 otroka gledala v 9 hiši /samo zanositev pa seveda v 12/

Hm...ravno tole me bega...ker sta bila vstavljena 2 zarodka...torej je splavila oba...ne vem če ne bi morala gledat za naslednjega kar kot 4. otroka, torej 11. hišo in za samo zanositev njeno 2. hišo??? Tokrat bo vstavljen samo eden, ker so shranili zmrznjenčka iz prejšnjega postopka...ona bi šla rada v postopek že avgusta...čeprav me je strah, da tole bolj slabo kaže...pa še mrk je takrat...in merkur v senci...kaj pa vem no...

Offline klarus

• Mojster
« Reply #76 on: July 04, 2009, 08:03:37 AM »
Nekaj koristnega o mrkih znane astrologinje Susan Miller

Mrka ni moč napovedati nikoli natančno. Ravno, ko je nam udobno, mrki pretresejo naše življenje, tako da gremo na nov nivo razvoja in zrelosti. Dogodki, ki sledijo mrku so bolj pomembni, kot dogodki mlaja in ščipa. Lahko prinesejo nepričakovane spremembe smeri, če se dotaknejo vašo natalno karto. Ne zgodi pa se vedno nekaj, četudi bi padel mrk v znamenje, kjer vam stoji Sonce. Pričakovati pa je dogodek, če boste imeli kdaj mrk na isti stopnji, kakor je vaše natalno Sonce, tedaj bo leto po mrku zagotovo poln dogodkov, razburljiv in zanimiv.

merkur, ki se pa obrača oz, ki je r. pa zaključuje zadeve....mogoče pa bo glih pravi čas :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #77 on: July 06, 2009, 12:22:25 PM »
Na kateri stopinji pa je mrk jutri.
Če gledam Efemeride,pade polna luna na 15 stopinj Kozoroga.Je potem mrk na isti stopinji?
Moje Natalno Sonce pa je na 12 Stopinj Raka.

Mi lahko kdo napiše točno na katero stopinjo pade mrk jutri. ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #78 on: July 06, 2009, 08:22:19 PM »
Na kateri stopinji pa je mrk jutri.
Če gledam Efemeride,pade polna luna na 15 stopinj Kozoroga.Je potem mrk na isti stopinji?
Moje Natalno Sonce pa je na 12 Stopinj Raka.

Mi lahko kdo napiše točno na katero stopinjo pade mrk jutri. ang: :-* ang:

15.st. kozoroga
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #79 on: July 06, 2009, 08:46:26 PM »
Hvala Princes ang: :-* ang:
Odstopanje je torej 3 stopinje od mojega Natalnega Sonca.
Bomo videli kaj (če sploh kaj) se bo dogajalo ::)
Seveda bom poročala ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #80 on: July 21, 2009, 04:39:30 AM »
Ze od februarja 2008 do konca novembra 2009 imam Pluton konjunkcija Neptun.
Za kaksne notranje transformacije bi se tukaj slo?
Hvala
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #81 on: July 21, 2009, 09:33:03 PM »
Hvala
 ang:

Lahko bi se zatekala v nestvarni svet,več boš imela poglabljanja vase,duhovno boš rastla...
V tem obdobju bi se znala intezivno ukvarjati s psihologijo,vsekakor te v tem obdobju zelo privlači vsakršno poglabljanje vase,v svoj duhovni svet...
S poglabljanjem vase bi lahko prišla do nekakšnega osebnega razsvetljenja,prebujenja...
Lahko bi imela kakšne nadčutne sposobnosti,intenzivnejše sanje.
V kolikor bi aspekt deloval negativno,bi se lahko zatekala v razne vrste omame (npr. alkohol) ;)
Vsekakor intenzivno psihološko poglabljanje.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #82 on: July 22, 2009, 01:54:26 AM »
Hvala
 ang:

Lahko bi se zatekala v nestvarni svet,več boš imela poglabljanja vase,duhovno boš rastla...
V tem obdobju bi se znala intezivno ukvarjati s psihologijo,vsekakor te v tem obdobju zelo privlači vsakršno poglabljanje vase,v svoj duhovni svet...
S poglabljanjem vase bi lahko prišla do nekakšnega osebnega razsvetljenja,prebujenja...
Lahko bi imela kakšne nadčutne sposobnosti,intenzivnejše sanje.
V kolikor bi aspekt deloval negativno,bi se lahko zatekala v razne vrste omame (npr. alkohol) ;)
Vsekakor intenzivno psihološko poglabljanje.

Sanje so res intenzivne, a sanjala sem vedno/si jih zapomnila ...
Opojne substance ... tudi to rada ze od nekdaj 'konzumiram'.
Je pa res, da sem zacela kadit.  :P
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline klarus

• Mojster
« Reply #83 on: July 22, 2009, 05:44:03 AM »
Hvala
 ang:
lahka pridobiš globino plutona in širino neptuna.....to bo še zelo zanimiva transformacija ;)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #84 on: July 22, 2009, 04:04:50 PM »
Hvala
 ang:
lahka pridobiš globino plutona in širino neptuna.....to bo še zelo zanimiva transformacija ;)

Hvala Klarus.
Dolocene stvari cutim pri sebi, da se spreminjajo. Morda sem bolj v stiku sama sabo in se zavedam energije misli, vsaj stvari, ki se mi dogajajo.
Zanima pa me, kako dolgo to drzi. Npr. ce imam konjunkcijo do konca novembra, bom jo cutila tudi kasneje?
Ali so to procesi, ki jih oseba zazna samo v tistem obdobju.
Namrec, dobro bi bilo, ce bi to se nosila v sebi kasneje, ne samo v casu 'dogajanja'.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #85 on: July 22, 2009, 04:50:11 PM »
Hvala
 ang:

Hvala Klarus.
Dolocene stvari cutim pri sebi, da se spreminjajo. Morda sem bolj v stiku sama sabo in se zavedam energije misli, vsaj stvari, ki se mi dogajajo.
Zanima pa me, kako dolgo to drzi. Npr. ce imam konjunkcijo do konca novembra, bom jo cutila tudi kasneje?
Ali so to procesi, ki jih oseba zazna samo v tistem obdobju.
Namrec, dobro bi bilo, ce bi to se nosila v sebi kasneje, ne samo v casu 'dogajanja'.

Po tranzitu Plutona nisi nikoli več takšen kot si bil, Pluton pač zahteva transformacijo,preobrazbo.
Globino,ki si jo boš v tem času pridobila,bo ostala,to bo potem nova,drugačna,bolj poglobljena Azra :) ang:

Offline klarus

• Mojster
« Reply #86 on: July 22, 2009, 09:24:50 PM »
Po tranzitu Plutona nisi nikoli več takšen kot si bil, Pluton pač zahteva transformacijo,preobrazbo.
Globino,ki si jo boš v tem času pridobila,bo ostala,to bo potem nova,drugačna,bolj poglobljena Azra :) ang:

točn tak....
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #87 on: July 23, 2009, 12:38:38 AM »

točn tak....

O.K.
Torej cakajmo ...  ::)  :)

Offline klarus

• Mojster
« Reply #88 on: July 23, 2009, 09:57:27 AM »
boš še mogla kr neki časa čakat...pluton je poooooooooočasen in temeljit.....šele ko je vsega mimo se vidi rezultat ;)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #89 on: July 28, 2009, 01:37:34 AM »
Ali ima kaksno povezavo Pluton in Saturn v moji 5 Hisi, ker ze dlje casa razmisljam o sterilizaciji.